Přejít na výpis diskuzí
Dvacet minut z hraní Kingdoms of Amalur: Reckoning
9.9.2011 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
nevypada to špatne akorat mohli ubrat trochu na barevnosti, nerikam ze to ma byt temne nebo černobile ale ty farby jsou moc syte
-
Já jsem rád za každý rpg v tomto stylu, skill tree, crafting, leveling, hodně mi to tím pohybem a souboji pripomíná God of War. Je to svižné, hezky to vypadá, hezky se to hejbe. Jdu do toho. Skyrim, Diablo 3 a teď toto. Světe!!! Proboha 2012, ještě ne, nebo aspoň než to všechno nedohraju. *4*
-
Wow, tak přesně na tuhle hru jsem čekal!
Vypadá to, že udělali remake Oblivionu, což soudím podle totožných zvuků, fontů, obsahu inventáře okradeného člověka, totožné reakce strážných a vlastně všech dalších herních mechanik, ale bez těch ošklivých, otravných věcí, co mě v Oblivionu tak obtěžovaly! Juchů! Teď už se nemusím bavit s postavami, když nechci a podle všeho to ani nebude vyžadováno a nebude mě to otravovat v neustávající akci (proč to někdo v těch ošklivých, otravných RPG už někdo nevymyslel dřív?); nemusím vůbec chodit do inventáře; nemusím používat víc, než jedno tlačítko k k boji; nemusím už poslouchat kvalitní hudbu, která je zbytečně na úrovni (pche, kdo to poslouchá, chci slyšet jen "Whoosh!", "Splash!", "Clink!", "Tick!", "Boom!", "Crash!") a jsem setsakramentsky cool! A jako bonus to vypadá lépe, skoro jako World Of Warcraft! Předobjednáno!
/sarcasm
Sh*t.
edit: Děkuji za mínuska, ale ještě jsem pořád neviděl pádný argument, proč je mám *4* -
No ten boj co začíná v 18:30 vypadá děsně...
-
Velmi zajímavý... wikipedie uvádí vydání jako 7.2.2012, tak snad to neposunou.
Mohlo by to nahradit Dragon's Dogma, který bych taky na PC rád viděl... -
Gameplay = Velmi zajímavý.
Monstra = Moc hezká.
Soubojový systém = Vypadá moc dobře.
Grafika = Vynikající.
Příběh = Doufám, že aspoň trochu na úrovni.
Pokud tato hra nabídne 25+ hodin herní dobu, tak mají moje peníze jisté. -
Prijde me to neco jako Overlord a Elder Crolls, muze to byt pekna hra... uvidime.
-
HHH suhlasim, aj ked tu sa na to aspon da divat. Skyrim to hold nie je no.
-
Hmm uplna kopie Oblivionu :) to si zahraju.
-
Snad neprehanim, ale combat mi prijde jako jeden z nejlepsich co jsem kdy videl, nadherne akcni, ale zavoren hodne dobre propracovany. Tohle muze bejt teda solidni prekvapko :)
-
no nevim.. moc me to nepresvedcilo a ta grafika ve stylu wow bych zakazal
-
vypadá to pěkně, dokonce mě překvapilo že tohle je video z konzolové verze.