Přejít na výpis diskuzí
Dvacet nesmrtelných hitů pro první PlayStation
22.10.2012 | Redakce Games.cz
47 příspěvků
-
Strašně mě bavil také Music a Music 2000 ...
-
je sranda vidieť tam legend of dragoon a ignorovať xenogears, alebo chronocross, ktorú sú niekde úplne inde.
-
-
Xenogears nikdy v Evropě nevyšly, moc lidí je nejspíš nezná. No a Chrono Cross ty sice vyšel, ale tak nějak zapadl.
-
-
Chrono Cross hraji na PSP a i po letech je to pecka. Xenogears epizoda V s FFVII jsou pro mě nejlepší hry na PSX. Škoda, že šestidílnou Xenosagu nikdy nedokončili ...
-
-
To ano, obě jsou dobré hry, to je bez debaty. Ale do seznamu dvaceti her se prostě všechny nevejdou, to je také bez debaty. A v tom případě IMO nemá smysl psát hry, které tu nikdy nevyšly, jako Xenogears. Cross podle mě není tak super a LoD si místo ve dvacítce zaslouží víc. Ale to je věc názoru, to je jasné.
S Xenosagou to škoda je, i když série dokončená víceméně je, většina příběhových linek je ukončená. Některé ovšem dost násilně, rozhodně by si spousta věcí zasloužila rozpracování, bylo vidět, že autoři se snažili nacpat do posledního dílu co nejvíc. No, jak by to vypadalo se už asi nikdy nedozvíme.
A zase na druhou stranu, Xenoblade Chronicles jsou také velice dobrá hra.
-
-
-
-
Jó to byly časy... Taky jsem neměl memory card, takže můj chudák playstation zůstaval kolikrát zapnutý třeba dva týdny v kuse, abych mohl nějaký kousek dohrát, nebo abych nepřišel o odemknuté bojovníky v Tekkenu 3. :)))
Před půl rokem jsem PSko zase zapojil, jen jsem si musel dokoupit ovladače, kabel na připojení k telce a konečně i tu memory card (nakonec mě to vyšlo na víc jak 1000, takže zpětně bych asi udělal líp, kdybych si koupil nějaký komplet na aukru :X). Každopádně jsem si to moc užil a občas se k tomu ještě rád vrátím. Prostě nestárnoucí klasiky. -
Drtivou většinu titulů ještě pořád mám doma. Je mi ale líto, že tam nevidim pro mě nejlepší hru PSX a to Quake II. Jinak sestava výborná *5*
-
A kde je rayman 2? Na tu hru mám supr vzpomínky
-
panečku to boli časy...
-
Tyjo, PS1... jediná konzole, kterou bych si docela ráda pořídila.
-
PS2 muselo nehorazne sux, ziadne CoDko nebylo.
-
-
CoD bylo na PS2. Bylo to hlavně to CoD 3 které nebylo na PC. První díl ve kterém se voják na tebe rozeběhl a ty jsi musel stisknout tlačítko, aby jsi ho odhodil (ukazovali to jako novinku v FPS hrách :D )
-
-
Já hrál u kámoše pouze Tekkena,protože snad nebyl na PC.Bylo to sranda ve dvou.
Jinak na PC byli tenkrát dobré hry a originální tak jsem bavil hlavně tam. -
Legacy of kain: Soul Reaver je kde ?? *8* Co je to na tom konzolistovi za kacíře :D