Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co Medievil 1,2; Front Mission 3; Grind Session, Tenchu 2 a NHL 98 Face Off?
  • Zrovna jsem si říkal,že když si to tak vezmu. Tak v minulém století bylo více titulů na které nezapomenu. Ikdyž některé z nich pokračují dál viz Metal Gear Solid,Gran Turismo a příští rok ABE :-) na toho se obzvlášť těším. A v téhle době je těch titulů u kterých si řeknu "Fakt dobrá hra a užil jsem si jí" je méně. Každý bere jiný titul,že je perfektní, jde o vkus. Ale teď jich je méně prostě. Škoda snad se to někdy napraví :-)
    Jinak jak zde někteří písou Legacy of Kain: Soul Reaver mi tam taky chybí. U té hry bych bral taky nějaký ten HD (jako to dělají u Abeho celý nový Engine atd., ale vše nechat jak bylo).
  • Já jsem PS1 miloval. Hlavně Syphon Filter 2. Stále si vzpomínám na poslední mise v New Yorku, kde jsem musel infiltrovat podzemní základnu, a následně z ní uniknout za neustálého ryčení alarmu a rychlé techno hudby, přičemž mě pronásledovali vojáci, kteří "skoro" nešli zabít ( M-79 :).
  • Syphon Filter ... tolik hodin u zadny hry doted nahrano nemam a to jsem docela naruzivej hrac :) Vynikajici multak, supr single .. vsechny dily byly skvost, Metal Gear Solid, Resident Evil, Medal of Honor, WipeOut, Tekken, NHL 98 to je moje mladi :))
  • residentevilfans
    ted nedavno jsem ji pochoval ve skrini mechanika je slus *9* *5*
  • walltar
    Jo dost z těch her sem hrál u kámoše na PS1 a některé u sebe doma na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit