Přejít na výpis diskuzí
Dvanáct akčních obrázků z Grand Theft Auto V
8.5.2013 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Lidi z Gameinformeru byli pozvani do R* uz nekdy pred rokem a hrali to na PS3, udajne tam pri preletu letadlem sem tam neco doskocilo, ale fps se pry statecne drzeli i v hodne akcnich scenach a navic je ve hre zobrazeno mnohem vice objektu naraz nez u GTA IV. Oni pry ten engine prekopali tak, ze jde vlastne o uplne novy a PS3 zvolili jako lead platformu aby to na ni bylo lepe optimolizovany.Myslim, ze to bude technicky zvladnute mnohem lepe nez predchozi dil, prece jen uz maj s dnesnima konzolema zkusenosti a patlaj se s tim uz pet let.
-
-
V to doufám, bylo by fajn, kdyby hra vypadala lépe a byla méně náročnější než předchozí díl :) Zatím zbývá jen doufat a těšit se, určitě to bude skvělá pařba.
-
-
Upravte si datum vydání na kartě hry.
"1. čtvrtletí 2013" už asi neplatí :-) -
-
Dík za upozornění
-
-
Gameplay by byl super, ale nadruhou stranu čím méně toho víme tím větší je pak radost, když to člověk prvně zapne.
Nikdy nezapomenu, když jsem si dřív koupil San Andreas na Ps2 (pár dní po vydání), přičemž o hře jsem nevěděl skoro nic. Domů jsem přijel někdy k večeru a jediné, co si pamatuju, tak že jsem to vypínal až ráno. -
Já jen pevně doufám, že se poučili ze 4 a bude líp optimalizovaná a funkční hra bez miliony patchů... Rozhodně jsem vděčnej za trpělivost co má nvidia s vývojáři a dělá za ně práci co by měli dělat oni lemplové halvně, že to je zas na konzole pc je nezajímá... bůh žehnej nvidii...
-
a Grand Thef Socialní davky nebude ? *11*
-
-
to uz se bohuzel v nekterych castich republiky odehrava..
*9*
-
-
Je mi docela lito ze tato hra nepocita s podporou volantu. Jizni model sice arkadovy ale vubec ne spatny dokonce si myslim ze lepsi nez nektere arkadove racingovky. Kdyby mel takovy TDU2 tak bych to hral rad a to jsem na simulatory. Sakris strasne schazi na PC hra pro volant s otevrenym svetem. Jen tak pro odreagovacku se honit s policajtama. Sic Driver prinesl Frisco ale s volantem me to vubec nebavilo. Bylo to bez kouli. Mafia2 by me s volantem bavila ale rovnez se na to vykadili.*9*
-
-
Mafia 1 byla s volantem parádní. Pamatuju si, jak jsem tam v jízdě prostě jen taxikařil. Lepší jízdní model žádná jiná hra neměla.
-
-
Gameplay R* nepusti, bude jeste nejaky ten trailer a hora obrazku, ale gameplay video az do samotneho vydani nebude.U GTA IV to bylo uplne stejne.Jinak pokud to nekoho zajima, tak vsechny trailery a obrazky pochazi z PS3 verze.
-
-
Třeba u RDR gameplaye pustili, to stejný u MP3 a LA noire... u každé hry po GTA IV měli takové ty developer videa, tak třeba něco ukáží i tady ... bylo by hezký to vidět v pohybu, hlavně by bodlo developer video o přepínání postav a těch jejich speciálních schopnostech
-
never vsetkomu co vidis :) ... tie screenshoty su minimalne 4 krat upscalenute aby vyzerali tak pekne ..velke s antialiasingom. nezabudaj ako vyzeralo gta4 na ps3 --- ziadny AA a nativne rozlisenie 640p (s takym rozlisenim som hraval hry este na pentiu 2 btw) a napriek tomu bol framerate dost slaby. a kedze toto gta je este o riadny kus rozsiahlejsie nez gta4 tak ratam s tym ze to bude tiez podobne osekane aby to ps3 vobec rozbehala.
-
-
Alebo upravili engine a možu si dovoliť viac, alebo sa naučili s PS3 pracovať lepšie... optimizmus *15*
-
-
To je klasika. Pečlivě to vyberou a nahrají aby to vypadlo co nejlépe.
Gameplay toho může ukázat více než chtějí.
-
-
ten sedmej mi pripomnel Ballas a Grove Street Families ze San Andreas
-
-
a jindra mi připomněl Arnolda Rimmera
-
-
No nevím, jak ostatní, ale místo obrázků, veselých videí bych konečně uvítal pořádné video z gameplay.
-
Hlavně ať tam proboha nejsou ty trapné gangy a boje o území jako v San Andreas. To bylo neskutečně otravné, když jsem byl na druhé straně mapy a najednou mi to napsalo, že bylo někde napadeno mé území. Hrůza. Některé obrázky a i to poslední video mi to připomněly...
-
-
Můžu s tebou souhlasit s těma bojema o území, to by se dalo vyřešit líp, aby to, přesně jak píšeš, pořád dokola naotravovalo, že ti na druhý straně San Andreas zabíraj nějakej parčík.
Ale jinak gangy tam podle mýho prostě bejt musej. A měli by bejt udělaný stejně "kýčovitě" (nevim jak jinak to nazvat, možná spíš absurdně), jako byly dělaný třeba v prvních dílech.
V tomhle totiž byla zjevná inspirace filmem Warriors (1979) a prostě to fungovalo skvěle. Poslední GTAčka byly v tomhle směru trošku vážnější, což je docela škoda, ale každopádně v GTA gangy bejt musej. *4* -
-
Jasný, gangy ať si udělají, ale ať proboha nemusim někde furt bojovat o území. Já nechci GTAčka brát vyloženě jako střílečku. Moc rád často v takových hrách chodim jen s pistolí, která jde reálně schovat a ne, abych měl v kapse bazuku, 5 samopalů a rotačák :D
-
-
to těžko války gangů byli aktivní pouze na území los santos a venkova , číže těžko jsi mohl být v sf a spustit se napadení , k tomu navíc reagovat jsi nemusel ...
-
-
S takovým menším bugem byly přístupné války gangů po celém území San Andreas. Na PC to šlo také, ale nejvíc ten glitch fungoval na konzolích. Stačilo letět 4 hodiny za oceán, zabít se a pak fialovými a žlutými barvami zaplněná celá mapa *4*
A jinak stačilo jenom zabrat těch několik území a pak už nikdo nenapadal. -
bohužel musel, pokud jsem o to území nechtěl přijít.
-
-
stacilo si predsa len ulozit hru a bolo po probleme.
-
neber Uzemí neber Uzemí nebo se z toho zblázníš
-
-
*4*
-
-
-
-
Ja pevne doufam ze to bude mit blizko spis ke GTA 4 nez SA
-
-
uplne nejlepsi by bylo kdyby to melo blize k vice city...
San Andreas mi az na par vyjimek neprislo vubec nejak svetoborne jak o nem tvrdi ostatni..
pro me je furt nejlepsi gta vice city.. *14* -
-
a kdy si hrál Vice City naposledy? Pro mě to taky bylo nejlepší GTA, tak jsem si to opět před pár týdny nainstaloval a vydržel jsem to hrát sotva půl hodiny. Tu skvělou atmosféru jsem najednou úplně postrádal a nějak to nebylo ono. Jestli si to hrál nedávno, tak OK, ale pokud nostalgicky vzpomínáš x let zpátky, tak to trochu zkresluje.
-
-
asi tejden zpet.. mam to na ipadu a mam na tom znova odehrano pres 11 hodin *14* a nedsenost furt stejna.. je pravda ze na kompu jsem to nehral pomerne dlouho.. ale tam si vystacim s tim ze zapnu GTA IV.. a prejizdim lidi *14*
-
-
Chcelo by to nejaky Carmageddon mod, ze? Uz pri VC ma to napadlo. *15*
-
-
-
-
Taky doufám, 4 byla více věrohodná.
Boje o lokace kde se střílelo a policie nikdy bylo komické. Kdyby to nebylo tak velkolepé kde se potkají party borců s AK 47 a rasí se do konce tak bych to bral. Možná kdyby se to odehrávalo někde v Mexiku kde se podobně věcí dějí tak OK.
-
-