Přejít na výpis diskuzí
Dvanáct akčních obrázků z Grand Theft Auto V
8.5.2013 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
pěkný, pěkný, ale času je ještě hooodně. Vždyť to vyjde až v polovině září! Asi si pak vezmu na toho sedmnáctýho dovolenou. *1*
-
-
Na to ti jeden den nebude stačit *1*
-
-
Fap fap fap
-
Jenom se modlim at to je dobre optimalizovany na moje pc :)
-
-
stejně si ještě trošku déle počkáš :)
-
-
To vypadá na hodně silnou inspiraci Nelítostným soubojem.
-
*2*
-
Screeny jsou fajn, ale rad by clovek videl i gameplay, ( kdyz to pojede zhruba jako Max Payne3 takto bude akorat pravda mohlo by i lip.) Teda jedno video je, vsichni ho urcite znaji jenze http://www.youtube.com/watch?v=pKgDjUG8vs8 ale spis bych se priklonil ktomu ze se jedna o fake a o zruseny PS3 projekt... Ovsem kdovi treba GTA V. bude vypadat podobne jen s lepsi a uhlazenejsi grafikou.
-
-
Hah, tahhle věc se za GTA5 vydává už velmi velmi dlouho. Vypadá to prakticky stejně, jako to jejich úplně první video, kde byl jěkýsi hnusně stříbrný truck projíždějící pouští.
-
-
nechce se mi verit že tohle vyjde jeste na tuto generaci konzolí. uz predesly dil zdimal konzole na maximum a jelo to tak-tak na 30 fps s minimalnim dohledem.
-
-
pak jsi se probral ne ? že jsi nevidel dál blbečku kdyby rockstar byla lepší firma na optimalizaci tak by i na pc GTA vypadalo daleko líp
-
su to len screeny z ktorych moc clovek nepozna lebo nieje problem ich prehnat cez photoshop a troska to tam prikraslit :)
-
Nezdimal ani omylem. Vzdyt to byl prvni titul Rockstaru na novy konzole. Uz RDR predvedlo, ze to zvladnou lip a tady z nich teprve vymacknou maximum.
A opravdu doufam, ze si s optimalizaci daji zalezet, protoze IV byla pro me na PS3 nehratelna. -
Na EG píšou dojmy z nějaké akce, kde údajně doskakovali textury, během letu letadlem atd.
I když často použijí různé triky aby hra vypadala na první pohled dobře. -
-
tohle bylo v GTA odjakživa, takže žádná změna *4*
-
-
-
To by ich ako zabilo, keby už vydali nejaký ten gameplay? Tie screenshoty ma už fakt omrzeli :( Zo začiatku pecka, teraz už iba myknem plecami...
-
Chtěl bych se zeptat jestli bude mit gta 5 nějakou přibehovou návaznost protože jsem ted dočetl že se gta hry rozděluji do 3D universe HD universe a podobně.
-
Hlavně ať optimalizaci nep*serou jako u trojky.
-
-
Si chtěl říct u čtyrky
-
-
Já bych řekl u obou. Dobře pamatuju, jak mi jelo GTA 3 na nějakých 10 FPS, přitom s Vice City jsem neměl problém.
-
teda u pětky tak
-
-