Přejít na výpis diskuzí
Dvanáct akčních obrázků z Grand Theft Auto V
8.5.2013 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Snad to půjde slušně modifikovat. GTA IV pak vypadá skvěle.
-
-
hlavne ty graficke mody jsou bezva nekdy to vypada jak v tech reklamach na auto jak jede v noci a od karoserie se odrazi svetla. mam tam 2 mody na grafiku
-
-
s tim si hraju teď a je to peklo to zprovoznit.. :D ale je pravda že pak to vyypadá skvěle.. iCeNhancer 2.1 + Neophytes Textures + UltraVehicle pack + nějakej traffic fix :)
-
-
-
Zdá se mi to nebo to černé auto je variace na moji milovanou Toyotu GT86 ?
-
aby hlavne udelali poradne mp v gta 4 me nastvali, mp na ho*no kvuli mp sem si kupoval original, pak to bylo jen nelze se pripojit, ztrata spojeni nejaky router.
-
-
Za to GTA nemuze, ale spatna nastavenej router a NAT, taky jsem mel a taky mi to dalo zabrat :)
-
Kupovat GTA kvůli mp a potom si na to stěžovat větší demence snad už ani neni.
-
-
O grafiku mi teda moc nikdy nešlo, ale stejně ty obrázky kde jde vidět trochu do dálky to je tragédie.. konzole maj už fakt dost už aby tu byla nová generace
-
-
Takže ty jseš jeden z těch co během hraní ignoruje co se děje a kouká do dálky aby detailně prozkoumal LOD každýho modelu ve hře?
-
No ty máš taky dost.
-
-
jestli to má být realistické at jsou tam záchody. hra ze současnosti a nemít záchody ?
to je skoro jako dostat headshot do kolena a skončit u stráží -
-
O co ti jde ? Vtipnej nejseš, trol taky ne tak o co ?
-
-
To má být nejspíše narážka na to jak se Dan Vávra stěžoval na absenci toalet ve skyrimu... ovšem už to není vtipné
-
-
Ono to nebylo vtipné ani od Dana, spíš trapné.
-
-
haters gonna hate
-
-
-
Prodavač záchodů.
-
Sem šťastnej jako blecha,
když tě kolem sebe mám,
jestli to máš holka stejně
na to se tě radši nikdy nezeptám,