Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    pekné, kedy to bude v kinách ?
    • http://www.csfd.cz/film/285564-uncharted-drakes-fortune/

Moc bych si ale od toho nesliboval.
      • Mechwarrior_bw
        ak to bude režírovať Burger tak by nemuselo dopadnúť zle.
    • Hádej
  • no aspoň něco můžou Píčířkáři závidět konzolistům *15*
    • rancor1223
      A co vám na tom máme prosim tě závidět tak úžasnýho? Snad ne grafiku :D
      • DarkHawk
        Podle toho žvástu co si napsal jde vlastně vidět, že se ve hrách vůbec nevyznáš.
        • rancor1223
          Můžeš pro to uvést nějaký rozumný argument? Já na tom skutečně nevidím nic tak speciálního co by jsme na PC neměli...
          • DarkHawk
            Ja taky hraju na PC. Ale místo unáhlených reakcí si počkej na recenzi nebo si přečti recenzi k předešlým dílum hra je vysoce hodnocená. Kromě Tomb Raideru lepší dobrodružnou hru budeš hledat jen stěží.
            • rancor1223
              Já vím jaká hodnocení dostává série Uncharted. Ale říkám, že nenabízí nic víc než konkurence, ať už je sebelepší. Jak si sám zmínil, Tomb Rider, Assasins Creed a určitě by se pár podobných ještě našlo. Jestli je hra kterou konzolistům závidím tak je to jedině L.A. Noire, který žádnou konkurenci na PC nemá. Ale vzhledem k tomu že L.A. Noire brzy na PC vyjde, nemusí mě to moc žrát...
            • miker17
              tak honem všecí do obchodů a kupte si PS3 kvůli jedné hře. *13* HA
  • Super.. škoda jenom, že už mám ted předobjednaní 3 jiný hry....
    • tim myslis nasazeny linky v downloaderu?
    • Hra se dá i objednat???? *1* *1* *1* *1* Proc by to někdo dělal *1* *1* *1*
  • miker17
    ani tahle vynikající série mě nedonutí si koupit konzoli *2*
    • Nevim nakolik nadsazene to myslis, ale pokud fakt vazne, tak by ti i petiletej dokazal rict jedine: "A to jsi jako tvrdej? Leda blbej..."
      Okradat sam sebe kvuli vlastni nesmyslny konzervativnosti... *7*
      Jak tu ted nekde nekdo psal - konzole uz stoji tolik, co lepsi graf.karta, nebo LCD monitor. Volba je jen vase : D
      • rancor1223
        A koupit si konzoli kůli jedný dobrý hře ti přijde normální?
        • Jednou hrou to většinou začíná a než se naděješ máš plnou polici.
          • Presne tak.
            Pokud ho zajima jedina hra, tak dobre, ale moc tomu neverim.

Tak nebo tak, podle myho je povinnost i RDR, Heavy Rain, a dalsi. Minimalne z tech by byla urcite vetsina (i) starsich PC hracu nadsena. Kazdyho vec, no ; P
            • rancor1223
              Já nepopírám, že na konzole vycházejí dobré, ne-li skvělé hry, ale to na PC přeci také. Ale především mi nesedí způsob hraní. Gamepad se dle mého názoru nikdy nemůže vyrovnat klávesnici s myší, ať už v pohodlnosti nebo přesnosti. Ale abych si kůli pár hrám, které bych spočítal na prstech jedné ruky (L.A.Noire, Heavy Raine a možná RDR) kupoval konzoli když už mám herní PC? Myslím, že to nějak přežiju.
            • Oni si vždy najdou nějakou výmluvu jednou je to málo her potom že jsou moc drahý a to je pořád něco.
          • rancor1223
            Plnou polici bych měl, ale her na PC... Ty předražený hry na konzole bych si nekupoval aby kdybych nějakou konzoli měl.
            • Předražený? No jo to je potom těžký když znáš jen české obchody.
      • No co je to jen jeho mínus.
      • miker17
        a to mám jako vyskočit z okna kvůli tomu že si nechci koupit konzoli..
        • To by bylo idealni...
    • DarkHawk
      A hlavně, že máš na ikoně Danteho konzolového hrdinu s DMC. *1*
      • DMC je i na PC. Sice konverze, ale je.
      • miker17
        pokud vím tak všechny díly vyšly i na PC ...takže smůla...
        • RavenHolm
          Nevíš:) http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_May_Cry
          • miker17
            NJN....
      • rancor1223
        Ten se ti povedl *1*
      • RavenHolm
        +1
    • No ještě že to víme. Taková informace tu fakt chyběla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit