Přejít na výpis diskuzí
Dvě dlouhá Uncharted 3 videa ze zámku a letiště
6.10.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
pekné, kedy to bude v kinách ?
-
-
http://www.csfd.cz/film/285564-uncharted-drakes-fortune/
Moc bych si ale od toho nesliboval. -
-
ak to bude režírovať Burger tak by nemuselo dopadnúť zle.
-
-
Hádej
-
-
no aspoň něco můžou Píčířkáři závidět konzolistům *15*
-
-
A co vám na tom máme prosim tě závidět tak úžasnýho? Snad ne grafiku :D
-
-
Podle toho žvástu co si napsal jde vlastně vidět, že se ve hrách vůbec nevyznáš.
-
-
Můžeš pro to uvést nějaký rozumný argument? Já na tom skutečně nevidím nic tak speciálního co by jsme na PC neměli...
-
-
Ja taky hraju na PC. Ale místo unáhlených reakcí si počkej na recenzi nebo si přečti recenzi k předešlým dílum hra je vysoce hodnocená. Kromě Tomb Raideru lepší dobrodružnou hru budeš hledat jen stěží.
-
-
Já vím jaká hodnocení dostává série Uncharted. Ale říkám, že nenabízí nic víc než konkurence, ať už je sebelepší. Jak si sám zmínil, Tomb Rider, Assasins Creed a určitě by se pár podobných ještě našlo. Jestli je hra kterou konzolistům závidím tak je to jedině L.A. Noire, který žádnou konkurenci na PC nemá. Ale vzhledem k tomu že L.A. Noire brzy na PC vyjde, nemusí mě to moc žrát...
-
tak honem všecí do obchodů a kupte si PS3 kvůli jedné hře. *13* HA
-
-
-
-
-
-
Super.. škoda jenom, že už mám ted předobjednaní 3 jiný hry....
-
-
tim myslis nasazeny linky v downloaderu?
-
Hra se dá i objednat???? *1* *1* *1* *1* Proc by to někdo dělal *1* *1* *1*
-
-
ani tahle vynikající série mě nedonutí si koupit konzoli *2*
-
-
Nevim nakolik nadsazene to myslis, ale pokud fakt vazne, tak by ti i petiletej dokazal rict jedine: "A to jsi jako tvrdej? Leda blbej..."
Okradat sam sebe kvuli vlastni nesmyslny konzervativnosti... *7*
Jak tu ted nekde nekdo psal - konzole uz stoji tolik, co lepsi graf.karta, nebo LCD monitor. Volba je jen vase : D -
-
A koupit si konzoli kůli jedný dobrý hře ti přijde normální?
-
-
Jednou hrou to většinou začíná a než se naděješ máš plnou polici.
-
-
Presne tak.
Pokud ho zajima jedina hra, tak dobre, ale moc tomu neverim.
Tak nebo tak, podle myho je povinnost i RDR, Heavy Rain, a dalsi. Minimalne z tech by byla urcite vetsina (i) starsich PC hracu nadsena. Kazdyho vec, no ; P -
-
Já nepopírám, že na konzole vycházejí dobré, ne-li skvělé hry, ale to na PC přeci také. Ale především mi nesedí způsob hraní. Gamepad se dle mého názoru nikdy nemůže vyrovnat klávesnici s myší, ať už v pohodlnosti nebo přesnosti. Ale abych si kůli pár hrám, které bych spočítal na prstech jedné ruky (L.A.Noire, Heavy Raine a možná RDR) kupoval konzoli když už mám herní PC? Myslím, že to nějak přežiju.
-
Oni si vždy najdou nějakou výmluvu jednou je to málo her potom že jsou moc drahý a to je pořád něco.
-
-
Plnou polici bych měl, ale her na PC... Ty předražený hry na konzole bych si nekupoval aby kdybych nějakou konzoli měl.
-
-
Předražený? No jo to je potom těžký když znáš jen české obchody.
-
-
-
-
No co je to jen jeho mínus.
-
a to mám jako vyskočit z okna kvůli tomu že si nechci koupit konzoli..
-
-
To by bylo idealni...
-
-
-
A hlavně, že máš na ikoně Danteho konzolového hrdinu s DMC. *1*
-
-
DMC je i na PC. Sice konverze, ale je.
-
pokud vím tak všechny díly vyšly i na PC ...takže smůla...
-
-
Nevíš:) http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_May_Cry
-
-
NJN....
-
-
-
Ten se ti povedl *1*
-
+1
-
-
No ještě že to víme. Taková informace tu fakt chyběla.
-