Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tanbou: tak to se špatně díváš zkus se podívat na všechna videa co vyšla možná to taky uvidíš protože ta vylepšení tam jsou.
  • Reakce na lukáš:

Boj na blízko není vylepšen, byl poupraven a přibyla možnost dostat Drakea do kleští. Z toho úprava boje proběhla směrem k větší jednoduchosti (viz tuna zpomalených záběrů aby každičký hráč stihl včas ragovat) a kleště jsou jen na efekt protože za celou dobu hraní byly ukázány jen jednou na předscriptované lokaci a ten co Drakea drží nejeví tendence mu nějak ubížit, spíš se pasivně nechá nějakou dobu mlátit a pak Drakea pustí.

A.I. nepřátel dle videí nedoznala žádných změn, je stejně hloupá jako v předchozích dílech, protože to cílovému publiku bohatě stačí.

Jediná neoddiskutovatelná vylepšení jsou grafický kabát a vyšší maximální počet objektů s aplikovanou fyzikou na scéně. Za ty zaslouží Naughty Dog pochvalu.
  • tvuj prispevek,souhlas
  • RavenHolm
    O tom jsem přesně mluvil. X3k a jeho jediné a správné PC. Já jakožto primárně PC hráč se za lidi jako je X3k stydím.
  • Tyhle tvoje názory jsem měl asi do 15ti let potom jsem zjistil že je jedno na čem hraješ hlavní je že tě to baví a konzole je na hraní stejně dobrá jako PC. Za houby stojí to co sem píšeš protože je to zatim jeden velký blábol od omezeného člověka. Mě se taky občas něco nelíbí ale jsem natolik uznalý že nepíšu takový hovadiny jako ty a dokážu přijmout že všechno má něco do sebe.
  • To je akorát můj názor na konzole - a všichni ví že stojí za houby, ale někdo na tom stejně hraje to je mi už celkem fuk... jen říkám že PC byl vždy pro hraní her nejideálnější a nejpohodlnější platforma, což je pravda a jestli to chce nějaký hlupáček vyvracet, tak ať, řešit ho nebudu... A psal jsem tu snad někde že jsem "správný hráč"? Ne nepsal *3*
  • Tak fajn když chceš. Z toho co sem zatim viděl je jasné že tak jako ve druhém díle vylepšily boje na blízko a AI nepřátel no a i grafika vypadá že je zase o trochu lepší. Další vylepšení se projeví až při hraní. O mém vkusu raději pomlč hraju jak na konzoli tak i na PC a to už hodně dlouho. Protože narozdíl od jiných mam heslo že je jedno na čem člověk hraje ale hlavní je že ho to baví.
  • @ lukas

neodpovedal si a este si si aj stihol nasr@t do huby. bravurny vykon :)

zbytocne sa o tom dalej bavit. tebe sa pacia jednoduche naskriptovane linearne konzolo hry. ini maju kvalitnejsi vkus. na tom to pada.

pekny den ti prajem. cuz
  • míša: hrál jsi předchozí dva díly? Já už vim teď co tam bude vylepšeného ale ty si na to musíš počkat a zjistíš to až při hraní. Pokud vůbec se to k tobě někdy dostane.
  • tys to mimochodom taky nehral a tiez trepes. povedz mi z toho co som povedal o uncharted co nieje pravda... no pocuvam ta :*
  • no povedz mi co noveho prinasa uncharted 3 (kedze si to nehral)

a za nove nepokladam novy level a nove modely. co nove co sa tyka gameplayu prinasa novy uncharted ?
  • Myslis jako jestli nejsme pribuzni? To asi ne promin..
  • no zas taky rozdiel v tom neni ... v oboch strielas hordy nepriatelov bez AI, v oboch ti kulky neublizia kedze ta zachrani autoheal, obe maju bloody screen...so real. obe su linearne a naskriptoavane, v oboch najdes hollywoodske last moment sceny. a obe su prehypovane a precenovane. :) ja len tolko. to vsak neznamena ze sa stotoznujem s tym drbalom na ktoreho si reagoval, len som si neodpustil komentarik
  • míša: Uncharted se s každým dalším dílem zlepšuje a vždy přinese něco nového to se o CoD říct nedá. Je vidět že jsi to ani nehrál ale mele ti to dost.
  • Takova blbost :D
  • A nemáš náhodou sra*ku v hlavě?
  • Tak s cim jinym to mam srovnavat? Sra*ku jedine se sra*kou.
  • jok. nabuduce budes mozno v lepsej forme ;)
  • :-)¨no každej máme svou hlavu a svůj názor :-)¨v tom je zakopanej pes .. Takže čus u příští debatoválky :D *15*
  • tusim bola rec o grafike, to je uniformny pojem nech je rec o ktoromkolvek zanri, tak netrep :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit