Přejít na výpis diskuzí
Dvě dlouhá Uncharted 3 videa ze zámku a letiště
6.10.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
PC hráči utřou jako obvykle luuul
-
Že se snažíš. Ortodoxní PC hráč, tě stejnak pošle do háje. Nicméně nadruhou stranu to platí i pro fanatické konzolisty. Pokud někdo brání pouze svou "správnou" platformu, tak jakýkoliv argument, který s ním neslouhlasí, považuje za kacířství. Tak to prostě funguje.
-
No myslím že třeba úžasné tituly co na PSX vůbec kdy vyšly .. Třeba Silent hill , Final Fantasy od 7 vejš , Parasite Eve , Resident Evil . a spoustu dalších vynikajícich her , díky kterým se Horrorovky začaly rozvíjet díky těmhle titulům .. Némám vůbec Píčiřkářům co závidět .. a to vlastním jak PC , tak i PSx 3 a těším se na novou konzoli co vyjde do dvou let .. prostě konzole nabídnou daleko více společenských titulů jak obyčejné PC ... Nejde o TOP grafiku ale zábavnost té dané hry ... dokážu se víc pobavit u Dead Nationu s kamarády na PSx networku , než sólo u nadupaný Cryssis 2 v top detailech .. Mám rád vše co je zábavný a PS 3 mě baví víc než obyčejný PC *3* *3* *3*
-
Já nepopírám, že na konzole vycházejí dobré, ne-li skvělé hry, ale to na PC přeci také. Ale především mi nesedí způsob hraní. Gamepad se dle mého názoru nikdy nemůže vyrovnat klávesnici s myší, ať už v pohodlnosti nebo přesnosti. Ale abych si kůli pár hrám, které bych spočítal na prstech jedné ruky (L.A.Noire, Heavy Raine a možná RDR) kupoval konzoli když už mám herní PC? Myslím, že to nějak přežiju.
-
pardon to měla být reakce na Rancora 1223 nějak to blbne.
-
a nebom že krabice na ps3 hry jsou menší a tak by se mu blbě stavěly do poličky *1* . Ne rict to ze je na konzole jedinná hra která stojí za to je buď nevzdělanost nebo nepochopitelný odpor ke konzolím ať už jedno nebo druhé okrádáte jeno sami sebe. a pokud jde o inativni hry a typy které si na PC nezahrajete je jich dost: heavy rain, god of war, mortal kobat nebo pohybove hry treba child of eden a je jich spousta.
-
tim myslis nasazeny linky v downloaderu?
-
Po fiasku s PC verzí Rage již není pochyb :)
-
Oni si vždy najdou nějakou výmluvu jednou je to málo her potom že jsou moc drahý a to je pořád něco.
-
Předražený? No jo to je potom těžký když znáš jen české obchody.
-
Presne tak.
Pokud ho zajima jedina hra, tak dobre, ale moc tomu neverim.
Tak nebo tak, podle myho je povinnost i RDR, Heavy Rain, a dalsi. Minimalne z tech by byla urcite vetsina (i) starsich PC hracu nadsena. Kazdyho vec, no ; P -
Plnou polici bych měl, ale her na PC... Ty předražený hry na konzole bych si nekupoval aby kdybych nějakou konzoli měl.
-
Počkej, neni 14 trochu moc *1*
-
ak to bude režírovať Burger tak by nemuselo dopadnúť zle.
-
ty souboje na blizko me vzdycky strasne bavily :DDD
-
Pročti si celou diskuzy. Tady se čertí všichni, tak to neházej jen na konzolisty *3*
-
n
-
o vanocich si koupim ps3 a moje prvni hry na to budou uncharted 1 a 2 xbox je skvela konzole ale exkluzivnimi tituly se zrovna nehemzi a tohle bude pecka
-
jedine co jsem napsal že si nechci koupit konzoli kvůli této hře a konzolví fanboyové se tu začali čertit
-
Jednou hrou to většinou začíná a než se naděješ máš plnou polici.