Přejít na výpis diskuzí
Dvě dlouhá Uncharted 3 videa ze zámku a letiště
6.10.2011 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
To bude zase řež :) ...myslím ta hra. Mně osobně bavily oba díly hodně a třetí díl prostě nemůže dopadnout špatně. Pro ty, kterým se první dva díly líbily.
-
A koupit si konzoli kůli jedný dobrý hře ti přijde normální?
-
To ano, protoze valet se smichy na brichu je nepohodlne.
-
http://www.csfd.cz/film/285564-uncharted-drakes-fortune/
Moc bych si ale od toho nesliboval. -
Podle tvého vyjadřovaní seš nějaký 14letý puberták. Myslím, že kdyby si mi to řekl v realu tak bych tě propleskl a mamka by už ti nikdy nezapojila internet. *1*
-
Ne a ne a ne PS3 si nekoupím ne a ne a ne Xbox mi stačí a stačí a stačí (smutně kouká do peněženky)... ehm... mládeži, kdo půjčí nějaké chechtáky?
-
Já vím jaká hodnocení dostává série Uncharted. Ale říkám, že nenabízí nic víc než konkurence, ať už je sebelepší. Jak si sám zmínil, Tomb Rider, Assasins Creed a určitě by se pár podobných ještě našlo. Jestli je hra kterou konzolistům závidím tak je to jedině L.A. Noire, který žádnou konkurenci na PC nemá. Ale vzhledem k tomu že L.A. Noire brzy na PC vyjde, nemusí mě to moc žrát...
-
No jo, PC je na lopatkách, to je fakt.
-
To seš dobrej že to srovnáváš s CoD. Znalec se tu vždy hodí.
-
v pondeli jsem zase rozjel jednicku,pak nalozim dvojku a akorat vyjde trojka.jasna predobjednavka a opravdu jsem zvedavy co nas zase ceka za dobrodruzstvi.taky doufam v lepsi coop,ve dvojce byl dobry ale jen tri mapy
-
wow! az doted jsem si myslel ze cod je ultrakravina pak jsem si pustil to prvni videjko a... slova nestaci
-
No jááá to dal tak bych se tak nechvástal...A že to byla řežba kuaaaa
-
Zase jedna válka mezi Pc a Ps3...A vsichni podle HW vime kdo tuhle Válku puž dááávno prohrál :-d doufám že jsem také přilil trošku oleje do ohně *1* *1*
-
Noooo koukam ze se to tady zacíná rozjízdet ....
-
To by bylo idealni...
-
Miker17: Ano vyšly jenom dva DMC 3,4 co Capcom vydal na PC. Na klávesnici je to nehratelné takže stejně aby sis to užil naplno potřebuješ gamepad. Tudíž hlavní priorita pro tuhle hru jsou konzole po které tahle puvodně vznikla. Ale v pohodě jen mě pobavila tvoje ikona vzhledem k tvému příspěvku.
Nevidim u tohoto prispevku nic co by naznacovalo ze jsi PSAL ze to hrajes na Klavesnici ty dementni kreteeeene ze sulinove vody...Jen ze to je na klavese Nehratelne coz NENI... tak bez z pokojicku ven a rekni segre at ti jednu vypali *12* *12* *12* *12* -
Proto vlastním PS3 :)
-
K***a, tak tomuhle říkám dokonalý akční zážitek! *14*
-
Takže z toho co jsi psal jsem pochopil, že konzole jsou špatné, ale hraní pravděpodobně warez konzolových her ti nevadí. Jsem zmaten.
-
Antivir na tebe bacile. A psal sem že hraju na compu tak co jsi idiot? že mi tohle píšeš. Samozřejmě že to jde hrát klavesnici, ale je to konzolová hra a s gampadem se to hraje ladně a to ovladaní to mu sedí jako ulité. Tak si vždycky napočítej do deseti než něco napíšeš a přemýšlej trochu.