Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    njn spíš jsem jenom zapoměl že jsem hrál DMC1,2 na emulátoru no bože a co jako že mám danteho na ikonce a z hraním na klávesnici pro DMC sérii jsem nikdy neměl problém
  • Já jsem teda PC hráč a konzole moc nemusím, ale tohle vypadá na vážně parádní hru, přesto si kvůli tomu nebudu kupovat PS3. Aspoň si užiju gameplaye *1* když né tu hru. Takováto hra se stejně nevidí denně, přijde mi to tak zajímavé, nic nezůstává stejné, pořád je tam něco nového - letadlo, jízda na vlaku (ta byla v jinem videu) atd. *4*
  • RavenHolm
    Tak dohraj třetí díl na PC bez gamepadu na obtížnost Dante Must Die. Pak se chlub:)
  • No co je to jen jeho mínus.
  • Devil may Cry ze nejde hrat na Klaviru ???Hahahah Mozna to nejde tobe tema ztuhlyma palcama z analogove packy *1* *1*
  • miker17
    a to mám jako vyskočit z okna kvůli tomu že si nechci koupit konzoli..
  • Hra se dá i objednat???? *1* *1* *1* *1* Proc by to někdo dělal *1* *1* *1*
  • DarkHawk
    Miker17: Ano vyšly jenom dva DMC 3,4 co Capcom vydal na PC. Na klávesnici je to nehratelné takže stejně aby sis to užil naplno potřebuješ gamepad. Tudíž hlavní priorita pro tuhle hru jsou konzole po které tahle puvodně vznikla. Ale v pohodě jen mě pobavila tvoje ikona vzhledem k tvému příspěvku. *1*
  • Nevim nakolik nadsazene to myslis, ale pokud fakt vazne, tak by ti i petiletej dokazal rict jedine: "A to jsi jako tvrdej? Leda blbej..."
    Okradat sam sebe kvuli vlastni nesmyslny konzervativnosti... *7*
    Jak tu ted nekde nekdo psal - konzole uz stoji tolik, co lepsi graf.karta, nebo LCD monitor. Volba je jen vase : D
  • miker17
    NJN....
  • RavenHolm
    Nevíš:) http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_May_Cry
  • miker17
    tak honem všecí do obchodů a kupte si PS3 kvůli jedné hře. *13* HA
  • DMC je i na PC. Sice konverze, ale je.
  • miker17
    pokud vím tak všechny díly vyšly i na PC ...takže smůla...
  • DarkHawk
    Ja taky hraju na PC. Ale místo unáhlených reakcí si počkej na recenzi nebo si přečti recenzi k předešlým dílum hra je vysoce hodnocená. Kromě Tomb Raideru lepší dobrodružnou hru budeš hledat jen stěží.
  • rancor1223
    Ten se ti povedl *1*
  • rancor1223
    Můžeš pro to uvést nějaký rozumný argument? Já na tom skutečně nevidím nic tak speciálního co by jsme na PC neměli...
  • RavenHolm
    +1
  • DarkHawk
    Podle toho žvástu co si napsal jde vlastně vidět, že se ve hrách vůbec nevyznáš.
  • Hádej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit