Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po dlouhé době s tebou souhlasím, i "velké" firmy umějí dělat datadisky, třeba i reaper of souls, pochybuju, že někdo dohrál jen datadisk za 2 hodiny a přestal hrát, pro mě tu hru prodloužila ne stovky ale tisíce hodin dopředu, jinak na W3 se fakt těším, konečně otestuju železo, to při D3 se ani neroztočí větráky na grafice, ale je fakt že při DAI na max jsem myslel, že mám pod stolem elektrárnu *1* ale je fakt že za ten vizuál to stojí
  • Projít jde za 6 hodin. *3*
  • Vzhledem k žánru by se měl Order řešit na čsfd.
  • ok ok, trochu offtopic ale což, zapěju si:

Protož konzolníci, kopijníci
    řádu peasantského,
    xboneří a cepníci
    lidu podřadného,
    pomnětež všichni na pána - čítače osobního!
  • takže ty už jedeš full on retarrd jo? hezkej comming out
  • 32 Eur, pokud máš v knihovně oba předchozí díly, 36 Eur, pokud jeden, 40, pokud žádný. Vtip je v tom, že si můžeš přenést i hry koupené na Steamu a sleva se ti stále počítá. *4*
  • Ono je DLC a DLC.
    Pokud opravdu budou navíc hodiny hraní, nevidím problém jim to řádně zaplatit - zaslouží si to. Věřím, že kvalitní DLC může ve finále zabavit jako další nová hra. Víc mě trápí order 1886 který jde projít za 10 hodin, než DLC, které bude ještě delší.
    O to víc, pokud jsou vývojáři tak fér, že drobná DLC dávaj gratis.
  • Můžeš se podívat a údajně mají nabídnout něco kolem 30 hodin.
    http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_expansion_pass
  • blood dragon? Same pustitelnej?
  • Morraw
    Já 4x rozehrával jedničku. Měl jsem problém se do té hry dostat. Ale pak už to bylo super. Jedničku a dvojku jsem koupil loni ve rozšířené verzi. Dvojku mám rozehranou a na to, kolik to má patchů, tak je tam ještě stále dost bugů a glitchů.
    Trojku asi taky nebudu hrát hned. Teď se topím v Pillars, pak budu muset dojet tu dvojku a uvidím jestli budu mít chuť rozjíždět další velké RPG.
    Třeba ty malé DLC jsou fajn, ale rád bych je měl ve hře hned, tak si počkám.
  • k tomu nemám co říct, stejně je to hodně individuální...

Jak jsem na zaklínač 2ku nadával pár měsíců co vyšel, bylo to pro mě nehratelné, pořád jsem měl v puse ten skvělý pocit z jedničky a najednou tohle... nedávno byla sleva na Z 2 kompletní kolekci, tak jsem si to po tolika letech koupil a dohrál... Změny byly obrovské. Pocit nechuti z dvojky vystřídal skvělý pocit že po tolika letech mám v ruce hru která je opravdu hotová se vším jak měla být.

To samé čekám i od trojky, rok dva mi tu bude ležet pak dokoupím všechen solidní obsah a zahraji si to jako plnou hru a věřím že nebude čekat zase to zklamání z narychlo vydané dvojky... Stejně důvod proč to budu hrát je příběh a v tomto ohledě snad nezklame.
  • Morraw
    No až na to, že dnes datadisky, tak jak je známe ( v krabici ), už nevycházejí. Vyjímkou jsou právě stand-alone rozšíření. V tomto případě je to furt nějaký Expansion Pass, který bude obsahovat 2 velké DLC . Takže říkejme tomu Expansion DLC.
  • Ty vole tady je humbuk jak kdyby se řešila politika. Snad nám Zaklínač nadělí opět velkou porci skvělé zábavy, jen mám takový divný pocit jako jsem měl před vydáním Inquisition. Nicméně stále věřím v CDP, že si zachovali svou úroveň. Přecejen vložit do toho kus srdce a pokusit se vytvořit umělecké dílo je lepší než dokonce života zaprodat svou duši ďáblu v podobě marketingu.
  • "my" jsme s tím smiření, proto se tomu říká DLC, ale DLC a datadisk tenkrát byly dva odlišné pojmy... nebudu jmenovat například StarCraft a jeho datadisk Brood War. Jen nejde o to si plést tyto dva pojmy protože opravdu to jsou dvě rozdilné věci!
  • Tak dalo se to i čekat, ono každá open world hra má pár DLC,,, a někdy není na škodu po dohrání dostat něco navíc, mně spíš u dlc vadí že vyjdou za několik měsíců,let,, po dohrání hry a jako abych držel v pc dohranou hru rok a čekal na dlc, na tohle jsem nikdy nebyl no,
  • jakubc
    Zaklínač vyjde kolem 900 na gogu...
  • Kolik myslite ze bude cena datadisku?
  • Morraw
    Prostě se smiřte. DLC jsou v dnešní době marketingový tah. Staré časy se nevrátí. A ano na Ubi, EA a další se bude nadávat. CDP jde tou nejlepší možnou cestou. DLC typu zbraň, kostým, bonusová mise atd. budou zadarmo (v EA,Ubi chtějí peníze za každou blbost).
    Troly v diskuzi nekrmte, stejně si hru nekoupí.
  • Holt je problém v tom, že spousta herních studií přestala samovolně používat pojem datadisk a začala všechny přídavky do her označovat jako DLC. Což je sice správně, když si vezmete doslovný překlad - stahovatelný obsah (dnes hlavní způsob distribuce), ale způsobuje to problém v tom, že již nijak není definován rozsah takového DLC.

U datadisků to bylo celkem jasné (existovaly sice i menší, ale to byly spíše výjimky a často datadisky dosahovaly 30-100% rozsahu původní hry), ale DLC mohou být od naprostých kosmetických prkotin až po nové příběhové linky.

CD Projekt se drží tradičnějšího pojetí - drobné přídavky do hry jsou označovány jako DLC, budou zdarma a budou obvykle přiloženy k hernímu patchi (tak se to dříve dělalo u většiny her).
    Velké přídavky do hry pak budou plnohodnotnými datadisky a placené.
  • už to udělali, jmenuje se Far Cry 4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit