Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, asi to tak bude :)
  • Jo oni vlastně ve verzi 2.0 přidali ještě nějaké questy pro poslední kapitolu - to mi fakt vypadlo z hlavy. Nevím, jestli slibovali 4-5 hodin, ale bylo to opravdu tak na hoďku, jak říkáš

Šlo ale o neplacený přídavek, takže tam si nikdo moc nemůže stěžovat..kdyby u těch placených silně nadhodnotili jejich obsah, tak by z toho měli celkem průser..takže tohle si snad "nelajznou"
  • Tak tomuhle se říká diskuzní stoka... já se jen přišel podívat jestli to je pravda :D A co nevidím... nadávky, nadávky, nadávky, stížnosti.
  • x_ander
    Až UBI vydá 30 hodinový datáč, tak dej vědět.
  • zalezitost poptavky a nabidky - nezda se ti cena, nekupuj, nikdo nikoho nenuti ty prachy za to dat, neni povinnost nebo nutnost vlastnit kazdou hru, co tu redakce recenzuje....
  • wenceslaus
    Když to to bude rozsahem datadisk a ne DLC, jestli na tom začnou dělat až chvíly před dokončením hry a hlavně - bude-li hra samotná mít v základu alespoň 30 hodin... tak mi to nevadí. Zvláště u SP hry.
  • Zdá se mi to nebo tu spoustu lidí nepochopilo, že ten můj post je sarkasmus? *2*
  • TheGGG
    někdo našeho jacka zabil a teď se za něj vydává, nebo jack cpal XP do češtinářských dovedností.
  • Nech si ten stud na vlastní hloupost, která je z jistého úhlu pohledu obdivuhodná a měla by být zkoumána týmem odborníků, na druhou stranu si ale zaslouží právě ten tvůj stud. *3*
  • TheGGG
    Už nemelte a tlačte sem toho bělouša/šeďouša. Mám chuť pařantit. Hlavně na Divokej Hon sa těšinkám. Konečně padouši co vypadají hustě, snad tam nebudou na posledních pět minut.
  • kdyby to tady udělal UBI s AC. Tak tady pičujete ještě za týden, ale u svatého CDP je vše povoleno *15*
  • dobře víš o čem se bavím. Je to quest line v poslední kapitole. Dle rozhodnuty volby mezi elfy a lidmi je ten quest pak rozdílný..
  • aha a tie kolik stojí? pýtám sa lebo si to mám kúpit za peniaze nebo kúpit zadarmo a pak sa smát ako ten strýko v žitě.
  • To opravdu netuším. Oznámena jich většina před vydáním základní hry asi nebyla, ale rozhodně se na valné většině z nich už v té době pracovalo - jde o běžnou praxi u všech vývojářských studií. Buď se tým, který se již nepodílí na závěrečné fázi (ladění) hry přesune na vývoj nového titulu, dalšího dílu aktuální hry a nebo datadisku (respektive v poslední době spíše DLC).

Oznámit to opravdu nemuseli teď hned, protože někteří přecitlivělí jedinci se toho samozřejmě okamžitě chytnou, ale jinak je vše ostatní standardní .. první, menší datadisk vyjde 5 měsíců po vydání základní hry a ten rozsáhlejší cca 9 měsíců (pokud nebude odložen).

O slibování 4-5 hodin zábavy navíc ve formě DLC k W2 nic nevím a ani si nepamatuju, že by něco takového slibovali. Byly tam jen kosmetické záležitosti (účesy, zbraně, zbroje) a jeden mini quest s trollem, u kterého určitě tak dlouhou herní dobu nikde nereklamovali.
    Nebo myslíš rozšířenou edici (2.0), která přidala tutoriál (tak na půl hoďky), arénu (tam jsi mohl strávit libovolně času) a temnou obtížnost + s ní související předměty?
  • si trapný pane Z. Za váš humor se stydím. Teda pokud to bude jeden filler quest za druhým, tak radší ten Order 1866.
  • Kolik datadisku bylo oznámeno před vydáním hry??? Dle mého je tenhle první. BTW známe počty CD Projectu. U jejich poslední DLC z W2 taky slibovali 4-5 hodin zábavy a já to měl za hoďku projeté..
  • Kdyby hra vyšla o 4 měsíce později, tak možná mohl..a kdyby vyšla o rok později, tak by mohla možná obsahovat i ten druhý datadisk. A? To jde říct o jakémkoliv datadisku.

Kde jsou ty časy, kdy hráči byli z oznámených datadisků nadšení a brali to jako (placený a dobrovolný) bonus ke hře..dneska aby se tvůrci báli cokoliv do hry dodělávat a nedejbože za svou práci chtít i peníze (a ne, teď nemyslím DLC typu "nová zbroj" nebo "zakončení příběhu", ale plnohodnotné datadisky s vlastním příběhem mimo dějovou linii základní hry)
  • pro ty méně vnímavé a bez smyslu pro humor: to byla samozřejmě reakce na "Ale kurvaa jestli uslyším ještě něco o svatém CD Projectu,"
    Ban bych přijal s otevřenou náručí :D , kdyby ho zároveň dostal alespoň jeden další diskuzní troll dle mého výběru (a že by bylo z čeho vybírat *3* ) - obětoval bych se
  • sleepless
    Máte pravdu, překlepl jsem se. Díky za upozornění!
  • Nevím grafika u zaklínače mi nepřijde moc pěkná, teda na ty hw požadavky určitě ne, dragon age měl lepší grafiku,,, zaklínač nemá grafiku ani kreslenou ani filmovou,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit