Přejít na výpis diskuzí
Dvojice datadisků pro Zaklínač 3 nabídne desítky hodin nových dobrodružství
7.4.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
Prostě se smiřte. DLC jsou v dnešní době marketingový tah. Staré časy se nevrátí. A ano na Ubi, EA a další se bude nadávat. CDP jde tou nejlepší možnou cestou. DLC typu zbraň, kostým, bonusová mise atd. budou zadarmo (v EA,Ubi chtějí peníze za každou blbost).
Troly v diskuzi nekrmte, stejně si hru nekoupí. -
-
Zadnej problem, nakoupite na piratebay, a az bude k dizpozici kompletni hra, za 3 kilca vcetne casaku, tak si ji mozna koupime. Auto si taky nekupuju po soucastkach, tak nevim proc bych mel takhle kupovat hry.
-
"my" jsme s tím smiření, proto se tomu říká DLC, ale DLC a datadisk tenkrát byly dva odlišné pojmy... nebudu jmenovat například StarCraft a jeho datadisk Brood War. Jen nejde o to si plést tyto dva pojmy protože opravdu to jsou dvě rozdilné věci!
-
-
No až na to, že dnes datadisky, tak jak je známe ( v krabici ), už nevycházejí. Vyjímkou jsou právě stand-alone rozšíření. V tomto případě je to furt nějaký Expansion Pass, který bude obsahovat 2 velké DLC . Takže říkejme tomu Expansion DLC.
-
-
k tomu nemám co říct, stejně je to hodně individuální...
Jak jsem na zaklínač 2ku nadával pár měsíců co vyšel, bylo to pro mě nehratelné, pořád jsem měl v puse ten skvělý pocit z jedničky a najednou tohle... nedávno byla sleva na Z 2 kompletní kolekci, tak jsem si to po tolika letech koupil a dohrál... Změny byly obrovské. Pocit nechuti z dvojky vystřídal skvělý pocit že po tolika letech mám v ruce hru která je opravdu hotová se vším jak měla být.
To samé čekám i od trojky, rok dva mi tu bude ležet pak dokoupím všechen solidní obsah a zahraji si to jako plnou hru a věřím že nebude čekat zase to zklamání z narychlo vydané dvojky... Stejně důvod proč to budu hrát je příběh a v tomto ohledě snad nezklame. -
-
Já 4x rozehrával jedničku. Měl jsem problém se do té hry dostat. Ale pak už to bylo super. Jedničku a dvojku jsem koupil loni ve rozšířené verzi. Dvojku mám rozehranou a na to, kolik to má patchů, tak je tam ještě stále dost bugů a glitchů.
Trojku asi taky nebudu hrát hned. Teď se topím v Pillars, pak budu muset dojet tu dvojku a uvidím jestli budu mít chuť rozjíždět další velké RPG.
Třeba ty malé DLC jsou fajn, ale rád bych je měl ve hře hned, tak si počkám. -
-
Nevím proč, ale já se třeba do jedničky nějak nemohl dostat nikdy. Dvojku jsem projel hned 3x za sebou.
-
-
-
-
-
-
Ono je DLC a DLC.
Pokud opravdu budou navíc hodiny hraní, nevidím problém jim to řádně zaplatit - zaslouží si to. Věřím, že kvalitní DLC může ve finále zabavit jako další nová hra. Víc mě trápí order 1886 který jde projít za 10 hodin, než DLC, které bude ještě delší.
O to víc, pokud jsou vývojáři tak fér, že drobná DLC dávaj gratis. -
-
Projít jde za 6 hodin. *3*
-
Vzhledem k žánru by se měl Order řešit na čsfd.
-
-
Asi mě tu místní trolové použíjí jako párátko na vyčištění zubů, ale jsem takový blázen že si předobjednám datadisky ještě předtím než je vydána původní hra kterou mám už rok předobjednanou taky. *1*
-
-
A CO jako ja mam 6GB grafyku a nechlubym se tady tim jako ty az to budes hrat na stredny detaily tak ja se budu po zemi valet smichy *5* *5*
-
-
Jak tak koukám, tak ty máš víc GB na grafický kartě než mozkovejch buněk.
-
Fakt myslíš že by mi to vadilo? Člověku co dohrál obě předchozí hry a přečetl celou ságu? *15* Věř tomu že to u mě o grafice nebude.
-
-
-
Podle mě se na DLC většinou pracuje, jakmile je hotová hlavní hra, nebo při dokončování hlavní hry. Nevidím na tom nic zvláštního. O koupi pak rozhodne kvalita hry.
-
-
Ono jde spis o to oznamovani mesice dopředu, mozna kdyby mlceli udelali by lip.
Třeba o DLC k Dragon Age 3 nikdo nevedel a vlastne se odhalilo par dnu před vydanim a kupodivu to nikdo neresi. ´Kdyby ho oznamily dopředu, bylo by kolem roho kecu jako ted tady. -
-
Takže si to pojďme ujasnit. Tobě vadí, že přesně víš co za těch svých 25doláčů který dáš za season pass dostaneš a byl bys mnohem radši kdyby ti CDP lhali a vykrucovali se ačkoliv by všichni věděli, že na nějakém DLC dělaj (stejně jako se to vědělo o DAI).
Tak teď to chápu. -
-
tak abych řekl uplnou pravdu, je me to uplne jedno...jen si tu tak povidam, nuda..unava po praci..relax..
-
-
Takže CDP jsou (tvrdí?) chlapi, kdežto PR oddělení Bioware / EA tvoří samé ženy? *1*
Nechápu, proč ti vadí, že expanze oznámili (nebo oznámily? snad bude nejlepší "oznamují"). Takhle aspoň víš dopředu, že si je budeš moci koupit. Můžeš hru klidně dopředu ignorovat, pokud ti dlcéčka vadí. Místo marnění času ve fikčních světech si třeba aspoň nastuduješ shodu přísudku s podmětem.
Mně dlcéčka nevadí. Chápu CDP že chce na Witcherovi vydělat. Popravdě samotná hra je - vzhledem k délce vývoje, velikosti týmu apod. - směšně levná. Možná hraje roli cena práce ve východní Evropě, ale přesto jde o AAA titul o 10-20 eur levnější než ostatní AAA tituly - a v případě, že na GOGu máš v knihovně předchozí hry série, dostaneš ještě slevu. -
-
Pisu jak cune, psal jsem to uz 100x..ale jak vidno z tvého dlouhého prispevku rozumíš velmi dobře, takze ti jde jen o to zesměšnit. A studovat skutecne uz nic nebudu, dobu studii mam uz vic jak 30 let za sebou. A cas nemarnim, hraju protože uz takzvane muzu, anic moc se nezmeni..spsi ty si davej pozor aby jsi ve svém veku nepropasl věci co ja mam uz davno za sebou, travenim casu v diskuzích a opravovanim pravopisu starejm dedkum:)
-
-
-
-
Mne pride len divne ze to oznamili este pred vydanim samotneho W3. Podla mna im uz dochadzaju peniaze na vyvoj, to odlozenie o 3 mesiace nebolo tak celkom v plane a potrebuju samozrejme z niecoho zit, tak rychlo rychlo umoznili preorder uz teraz. Nemam im to za zle, je to stale lepsie riesenie nez ist s kozou von napr na Kickstarter, to by im mohlo posramotit renome teraz mesiac pred vydanim.
-
Ty vole tady je humbuk jak kdyby se řešila politika. Snad nám Zaklínač nadělí opět velkou porci skvělé zábavy, jen mám takový divný pocit jako jsem měl před vydáním Inquisition. Nicméně stále věřím v CDP, že si zachovali svou úroveň. Přecejen vložit do toho kus srdce a pokusit se vytvořit umělecké dílo je lepší než dokonce života zaprodat svou duši ďáblu v podobě marketingu.
-
stejně v nejbližší době nebudu mít čas to hrát, tak si počkám na nějakou Ultimate Edici, kde budou všechna DLC pohromadě a zahraju si to až v roce 2016. Teď budu rád, když najdu čas na Pillars of Eternity nebo Dragon Age Inquisition
-
-
No bezva..a co jako? *7*
-
-
Keď tie dlc budú vo forme datadisku, ako napr blood dragon popri fc3 alebo bad blood pri watch dogs, či old blood pri wolfenstein tak som rád. Datadisky by sa mohli menovať new blood a white blood.
-
-
Blood Dragon i Old Blood jsou standalone hry, takže podle mě nesplňují definici datadisku.
-
-
Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty DLC zakázala!
-
Když to to bude rozsahem datadisk a ne DLC, jestli na tom začnou dělat až chvíly před dokončením hry a hlavně - bude-li hra samotná mít v základu alespoň 30 hodin... tak mi to nevadí. Zvláště u SP hry.