Přejít na výpis diskuzí
Dvojice datadisků pro Zaklínač 3 nabídne desítky hodin nových dobrodružství
7.4.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
Nevím grafika u zaklínače mi nepřijde moc pěkná, teda na ty hw požadavky určitě ne, dragon age měl lepší grafiku,,, zaklínač nemá grafiku ani kreslenou ani filmovou,
-
Počkat, a kde je to jejich: Všechna DLC budou zadarmo? Protože a já vím že datadisky, ale najednou budeme to, co je v Inquisition a ostatních hrát považováno za DLC, nazývat datadikem a už si tím nepůjdeme proti předchozím výrokům. Dobrá práce, CDProject RED, dobrá práce. Tak já si zas počkám na rozšířenou edici, kde to všechno bude.
-
-
Holt je problém v tom, že spousta herních studií přestala samovolně používat pojem datadisk a začala všechny přídavky do her označovat jako DLC. Což je sice správně, když si vezmete doslovný překlad - stahovatelný obsah (dnes hlavní způsob distribuce), ale způsobuje to problém v tom, že již nijak není definován rozsah takového DLC.
U datadisků to bylo celkem jasné (existovaly sice i menší, ale to byly spíše výjimky a často datadisky dosahovaly 30-100% rozsahu původní hry), ale DLC mohou být od naprostých kosmetických prkotin až po nové příběhové linky.
CD Projekt se drží tradičnějšího pojetí - drobné přídavky do hry jsou označovány jako DLC, budou zdarma a budou obvykle přiloženy k hernímu patchi (tak se to dříve dělalo u většiny her).
Velké přídavky do hry pak budou plnohodnotnými datadisky a placené. -
Zřejmě si nečetl jejich prohlášení. Dávno řekli, že DLC typu těch šestnácti budou zdarma přidávány spolu s patchi, ale že větší rozšíření (aneb datadisky, pro všechny velké firmy snad i sprosté slovo) budou za peníze... :)
-
-
A proč tam mám asi ty klikatelné odkazy?
-
-
Asi si dačo zle prečítal - nikdy nepovedali, že všetky DLC budú zadarmo.. len tie malé - môžme povedať že moderné, alebo v tejto dobe čo zvyčajne vychádzajú, tzn. brnenia, zbrane, malé questy, atď.
Ale veľké DLCčka, pred takými 10 rokmi a viac nazývané datadisky, ktoré budú mať obsahu tak 10 hodín a viac, tie budú zpoplatnené - tak to vždy bývalo a CD Projekt RED nie je charita, čo majú zamestnancov čo pracujú zadarmo -
-
tak jako charita se rozhodne tvari, aspoň od te doby co měli pr*ser s téma mailama lidem co legalne vlastnili Zaklinace 2 a psali jim ze ho ukradli a ze je budou zalovat. Samo sliby chyby..a skutečnost zacina vyplouvat na povrch..
-
-
A obžalovali niekoho? Nie.. a zrušili tú akciu sami.. a tú akciu aj tak začalo Namco, tak neviem čo chceš ešte viac od CD Projektu RED.. ešte aj kvôli tomu, že hneď v prvom patchi zrušili DRM pri Zaklínačovi 2, tak zato ich Namco ťahalo po súdoch..
-
-
namco? co ma co delat namco ze Zaklinacem? Když uz tak Atari a to pouze v USA, jinak v evrope si to distribuovali sami. A samozrejme ze to rychle ukoncili, dyt se proti nim obrátilo plno lidi, nic jiného jim nezbylo.
-
-
mas pravdu, namco vydalo zaklinace 2 pro zapadni evropu a potom i na xbox. Musel jsme si to dohledat, pardon.
-
Když už jsi tak neinformovanej, tak to aspoň nedávej veřejně na odiv, jseš pak za hlupáka.
-
-
-
-
-
-
Pokud ten datadisk nevyjde v krabicce tak to není datadisk ale obycejny Downloadable content, cili DLC. Polaci to zkouseji dobře, ale me neoblbnou...hmm.a neslibovali DLC zadara, ono to přejmenovat na datadisk zas tak tezky není zejo.
-
-
A co kdyby sis prvně přečtl článek než začal blbě kecat? To ne viď *7*
-
-
něco tam pisou o krabicových verzích? Pokud ne..je to DLC..nebo o co ti jde?
-
-
*7*
"Krom dvojice placených datadisků vydají tvůrci z CDP pro třetího Zaklínače celkem 16 (!) drobných DLC, která však dostanou majitelé hry zdarma."
v reakci na ->
".hmm.a neslibovali DLC zadara, ono to přejmenovat na datadisk zas tak tezky není zejo." -
-
aha..me slo spis o ten nazev datadisk..omacka o tom co je a co není, co slibili a co ne, jak to pozmenily, kdo cemu veri..bleh..neres
-
-
-
-
-
aha a tie kolik stojí? pýtám sa lebo si to mám kúpit za peniaze nebo kúpit zadarmo a pak sa smát ako ten strýko v žitě.
-
kdyby to tady udělal UBI s AC. Tak tady pičujete ještě za týden, ale u svatého CDP je vše povoleno *15*
-
-
Až UBI vydá 30 hodinový datáč, tak dej vědět.
-
-
blood dragon? Same pustitelnej?
-
už to udělali, jmenuje se Far Cry 4
-
-
-
Už nemelte a tlačte sem toho bělouša/šeďouša. Mám chuť pařantit. Hlavně na Divokej Hon sa těšinkám. Konečně padouši co vypadají hustě, snad tam nebudou na posledních pět minut.
-
-
takže ty už jedeš full on retarrd jo? hezkej comming out
-
-
"aby NĚKDO neměl (s prominutím) blbé kecy o tom"
No proč nedávat urážky do recenze? Protože je to prostě trapný, Poláček nic moc. -
Chystam gamyplaye ze hry a informacni videa o Zaklinaci 3. Jinak se zamerim i na test HW atd.. vice na mem kanale : https://www.youtube.com/user/alien105cz/videos
-
Koukám double standards tu fungují hezky:
Oznámeno placené DLC od EA, Ubisoftu a tak - Upalte je!!!!! Jak si tohle můžou dovolit oznamovat před vydáním???!!! Nic od nich už nekoupím!/DLC zwarezím!
To samé udělá CDP - Milujeme vás. Určitě kupujeme! -
-
No dobře, neuskutečním původní záměr zeptat se tě, kdy si míníš přečíst článek; udělám to jinak: Kdy jsi naposledy viděl DLC, které prodlouží hru o 10 hodin (pro hráče mého typu tedy o 15-20 hodin)? Já teda zaznamenal převážně placené kosmetické doplňky. Rád se však nechám poučit.
-
-
Skyrim (Dragonborn 50 hodin ). Kingdom of Amalur (teeth of naros 30 hodin), X Rebirth (Teladi Outpost 50+ hodin) ..proste..je jich spousta..nebo te nejak spatne chápu o co ti jde..
-
-
Reaguju na fff a jeho tvrzení o DLC od EA a Ubisoftu, které se většinou nesou v duchu drobných balíčků. Mou snahou bylo poukázat na potenciálně slušnou porci zábavy v Zaklínačských DLC, a tedy vcelku pochopitelnou vlnu "dobré nálady" kolem nich.
-
Skyrim bych nezmiňoval. Obecně hry ze série TES nejsou zrovna vhodným příkladem kvalitních datadisků (snad až na ten první Solstheimský). Dragonborn je imo zoufalý. (Ačkoliv asi pořád lepší než Dawnguard, nejnudnější a nejotravnější datadisk co jsem kdy měl smůlu hrát.)
-
-
Co k tomu dodat..snad jen..vec nazoru..nikoliv vedeni světa..( 10 000 000 prodanych kopii Skyrimu ale jde dost proti tobe, ale mozna jsi jiny, to lidi v diskuzích radi)
-
-
Po dlouhé době s tebou souhlasím, i "velké" firmy umějí dělat datadisky, třeba i reaper of souls, pochybuju, že někdo dohrál jen datadisk za 2 hodiny a přestal hrát, pro mě tu hru prodloužila ne stovky ale tisíce hodin dopředu, jinak na W3 se fakt těším, konečně otestuju železo, to při D3 se ani neroztočí větráky na grafice, ale je fakt že při DAI na max jsem myslel, že mám pod stolem elektrárnu *1* ale je fakt že za ten vizuál to stojí
-
Hmm..ja hral Morrowind stovky hodin a je super, zrovna tak jako Skyrim..co ještě potrebujes vic vysvětlovat o subjektivite nazoru? Ale když třeba trvas na tom co se me na Dragonbornu libilo..třeba to ze jsem se podival zase do Castle Karstaag nebo Skaal Vilage, zname to lokace z datadisku pro Morrowind. Skywind me nazajima, proc taky..kdyz si to muzu zahrat original.
-
O kvalitě / marketingové přitažlivosti Skyrimu jsme se nebavili. Dobře, tak proč je Dragonborn kvalitní datadisk? Disponuje kvalitním příběhem? Kvalitními, pestrými, zajímavými questy? Liší se nějak od samotné hry?
Ne, ne a ne. Tedy pardon, část prostředí je od Skyrimu odlišná a vypadá skoro napůl tak dobře jako Skywind. Jo a pardon, můžeš tu prolézt dalších sto nudných dungeonů "úplně jiných" než ve Skyrimu a najít stalhrim nebo bonemold zbroj. (Osobně vidím jeden velmi konkrétní přínos Dragonborna kvalitnímu hraní: dost usnadnil, možná i umožnil práci na Skywindu. Morrowind byla totiž nesrovnatelně lepší hra než Skyrim.)
-
-
-
-
-
pro tyhle lidi je uz na internetu jmenu..říká se jim Witcher Commando...jsou tuze nebezpecni a bojuji po slepu:)
-
-
poznávací znamení: věčně prodřený záda a kolena
-
-
-
CD Project jsou podvodnící. *11* *11* *11* Hamba jim...