Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No aj ked mam samotnu hru predobjednanu, od kedy to predobjednat islo, tak si to rozhodne nepredobjednam. Samotna hra poskytne dostatok obsahu a hento si kupim az dostanem chut si to znova zahrat.
    • No rikaji 200 hodin, myslim ze je to nadneseny cislo.
      Ja ale v zivote u zadne hry nevydrzel ani 100 hodin, max vydrzim v single hre tak 60 hodin. A ze Zaklinacem to pocitam nebude jinak, na 100% urcite nedohraju.
      I ten FC4 sem nedohral na 100% a to sem fakt chtel, sekl sem se na 78% :-)
      • Myslel sem ze u zadne singleplayer hry sem nevydrzel vic jak 100 hodin.
        • Já u Skyrimu, Oblivionu a Oblivionu s konverzí Nehrim (to je teda konverze hustá - trošku jiná mechanika hry, komplet nová mapa a třeba dungeony jsou ručně dělaný - žádný opakování stejných prvků)
  • no, takze cakam na Goty
  • Takze sberatelka a tohle, celkem 5k. gg cdpr *13*
  • A už je to tu nenažranci nalákali lidi, a teď je chcou jen podojit debilníma dlčkama, které usekly ze hry. Ruším předobjednávku, protože když mají potřebu už teď vyhrožovat dlčkama, tak to něco svědčí o kvalitě hry, asi tu něco nebude v pořádku. CD PROJEKT ZRADCI UŽ SI NIKDY NIC NEKOUPÍM OD VÁS!!!
    • ty jsi asi trochu hysterka, ne? *15*
      • Myslíš, že to nebylo v nadsázce? *1*
      • tak ja se mu nedivim, plno lidem se při slove DLC otvira kudla v kapse..je to proste mor dnesni herni doby..a o tom co tam mohli dat uz ted nebo nemohli..kdo vi..jen oni..
        • Dřív se to jmenovalo datadisk a lidi za to trhali ruce...
        • Ehe jsem si jistej že content kterej výjde 4 měsíce po základní hře mohl byt v klidu už v základní hře, úplně bez problému. *7*

PS.:Kdy si konečně přečteš ten článek?
          • Kdyby hra vyšla o 4 měsíce později, tak možná mohl..a kdyby vyšla o rok později, tak by mohla možná obsahovat i ten druhý datadisk. A? To jde říct o jakémkoliv datadisku.

Kde jsou ty časy, kdy hráči byli z oznámených datadisků nadšení a brali to jako (placený a dobrovolný) bonus ke hře..dneska aby se tvůrci báli cokoliv do hry dodělávat a nedejbože za svou práci chtít i peníze (a ne, teď nemyslím DLC typu "nová zbroj" nebo "zakončení příběhu", ale plnohodnotné datadisky s vlastním příběhem mimo dějovou linii základní hry)
            • Jo, asi to tak bude :)
            • Zdá se mi to nebo tu spoustu lidí nepochopilo, že ten můj post je sarkasmus? *2*
          • ja ho cetl
          • Nejspíš mohl. Na druhou stranu hra by měla být po obsahové stránce hotová už několik měsíců. Takže podle původních plánů mohl být interval delší a zkrátil se jen posunem vydání hry.

Mě spíš zaráží, že se má DLC odehrávat v Oxenfurtu a okolí, které bude součástí už původní hry. To nemám moc rád.
  • Tak tomuhle se říká diskuzní stoka... já se jen přišel podívat jestli to je pravda :D A co nevidím... nadávky, nadávky, nadávky, stížnosti.
  • A uz to vyslo? Ze se tu nabizej datace? ... neuveritelny ...
  • mám trochu obavu, že to vytrhli ze hry. Nemůžeme se jim divit, každý chce vydělávat a já jim to schvaluji. Byznys je byznys. Ale kurvaa jestli uslyším ještě něco o svatém CD Projectu, tak tu bude hukot *15*
    • To můžeš pak tvrdit o každém datadisku (že je "vytrhnutý"), jelikož prakticky na všech se začíná pracovat ještě před vydáním samotné hry. Proč? Protože v tu dobu se už prakticky jen ladí, řeší bugy atd. a žádný obsah se do hry nedodělává (ani nemůže). Tak co by měl dělat zbytek (většina) týmu?
      Hra má nyní obsah o rozsahu 100-200 hodin, to nemůže ani největší blázen označit jako nedostatečné.
      Obsah oznámených datadisků ještě není kompletní a i kdyby se ten první z nich (který má vyjít na podzim) dokončil v těchto dnech, tak by jej do finální hry již nestihli dát, protože by se vše muselo znovu pozdržet, otestovat atd. atd. a čekal by nás další odklad.

Hra, tak jak vyjde, bude kompletní a nebude jí nic chybět. Obsah těchto datadisků bude *navíc* a nikdo nikoho nebude do nich nutit (a herní příběh jejich absencí nebude nijak ochuzen) - navíc cena je vzhledem k jejich rozsahu víc než přijatelná. Nějakých 600 Kč za cca 30 hodin nového obsahu? Neváhám ani minutu.
      • Kolik datadisku bylo oznámeno před vydáním hry??? Dle mého je tenhle první. BTW známe počty CD Projectu. U jejich poslední DLC z W2 taky slibovali 4-5 hodin zábavy a já to měl za hoďku projeté..
        • To opravdu netuším. Oznámena jich většina před vydáním základní hry asi nebyla, ale rozhodně se na valné většině z nich už v té době pracovalo - jde o běžnou praxi u všech vývojářských studií. Buď se tým, který se již nepodílí na závěrečné fázi (ladění) hry přesune na vývoj nového titulu, dalšího dílu aktuální hry a nebo datadisku (respektive v poslední době spíše DLC).

Oznámit to opravdu nemuseli teď hned, protože někteří přecitlivělí jedinci se toho samozřejmě okamžitě chytnou, ale jinak je vše ostatní standardní .. první, menší datadisk vyjde 5 měsíců po vydání základní hry a ten rozsáhlejší cca 9 měsíců (pokud nebude odložen).

O slibování 4-5 hodin zábavy navíc ve formě DLC k W2 nic nevím a ani si nepamatuju, že by něco takového slibovali. Byly tam jen kosmetické záležitosti (účesy, zbraně, zbroje) a jeden mini quest s trollem, u kterého určitě tak dlouhou herní dobu nikde nereklamovali.
          Nebo myslíš rozšířenou edici (2.0), která přidala tutoriál (tak na půl hoďky), arénu (tam jsi mohl strávit libovolně času) a temnou obtížnost + s ní související předměty?
          • dobře víš o čem se bavím. Je to quest line v poslední kapitole. Dle rozhodnuty volby mezi elfy a lidmi je ten quest pak rozdílný..
            • Jo oni vlastně ve verzi 2.0 přidali ještě nějaké questy pro poslední kapitolu - to mi fakt vypadlo z hlavy. Nevím, jestli slibovali 4-5 hodin, ale bylo to opravdu tak na hoďku, jak říkáš

Šlo ale o neplacený přídavek, takže tam si nikdo moc nemůže stěžovat..kdyby u těch placených silně nadhodnotili jejich obsah, tak by z toho měli celkem průser..takže tohle si snad "nelajznou"
      • Jo a zapomněl jsem na ten svatý CD Projekt.

CD Projekte náš, jenž jsi na nebesích,
        posvěť se jméno tvé, přijď Severní království tvá,
        buď vůle tvá, jako v Zerrikánii, tak i v Nilfgaardu.
        Zaklínač náš vezdejší dej nám dnes
        a odpusť nám naše viny, jakož my i odpouštíme trollům
        a neuveď nás v pokušení,
        ale chraň nás od zlého.
        Neboť tvé je herní království i moc i sláva navěky .. ÁMEN
        • banovat tohle je málo...
          • pro ty méně vnímavé a bez smyslu pro humor: to byla samozřejmě reakce na "Ale kurvaa jestli uslyším ještě něco o svatém CD Projectu,"
            Ban bych přijal s otevřenou náručí :D , kdyby ho zároveň dostal alespoň jeden další diskuzní troll dle mého výběru (a že by bylo z čeho vybírat *3* ) - obětoval bych se
            • ok ok, trochu offtopic ale což, zapěju si:

Protož konzolníci, kopijníci
              řádu peasantského,
              xboneří a cepníci
              lidu podřadného,
              pomnětež všichni na pána - čítače osobního!
    • Precti si clanek cely. Na sve obavy tam odpovedi mas. Samozrejme jim verit nemusis,ale s tim uz nikdo nic nenadela
  • Kolik myslite ze bude cena datadisku?
    • Můžeš se podívat a údajně mají nabídnout něco kolem 30 hodin.
      http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_expansion_pass
  • Tak dalo se to i čekat, ono každá open world hra má pár DLC,,, a někdy není na škodu po dohrání dostat něco navíc, mně spíš u dlc vadí že vyjdou za několik měsíců,let,, po dohrání hry a jako abych držel v pc dohranou hru rok a čekal na dlc, na tohle jsem nikdy nebyl no,
    • Odkdy je zaklinac open world to byl vzdycky koridor jen vetsy nez jine hry
      • Trojka na to jde jinak. Má to být open world bez neviditelných zdí.
  • Žádný problém, klidně dvacet DLC, všechny stáhnu zdarma z torrentu a dohraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit