Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tobě za tu celou dobu, co tu mistni novodoby jejdasek piše, že vše co píše, je míněno ironicky, jakožto naražka na mnohé hloupé argumenty některých konzolových fanatiku?
    *3*
  • http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/pc?sort=desc&year_selected=2014&page=0 , vyber si
  • ty jsi toruba oni se snad v bazarech na aukru atd PC nerpodavaji? Kdyz je ta hra takovej smejd ze se k ni uz nechci vracet (pravda na konzolich 99% her) tak si ji na PC dam zvlast na herni/ucet a prodam ji stejne dobre rovnou s hernim uctem*3*
  • to je neskutecny. On sem furt bude lezt. Nerikal sem ti at mazes zpatky na pctuning zblebtat h*vna?
  • Draken69CZ
    No to bych byl rád kdyby si tuto statistiku dodal protože mi asi pár kvalitních her muselo uniknout, jinak si to nedovedu vysvětlit.
  • Tak si zober zoznam hier co vysli na PS4 tento rok, vyskrtaj remastery a porty x rocnych hier z xbox a pc , co ti zostane. A porovnaj s novymi release na PC.
  • Draken69CZ
    3x víc? Tam u vás máte zajímavou matematiku :D
  • Bavím se o AAA hrách .. na nic jiného nemám čas ani mě "bohužel" nebaví. Ted na podzim vyšlo dost AAA her, ale mě bohužel skoro žádná neoslovila ;)
  • Herne sucho na PC? To su ale ine rozpravky, kvalitnychhier na PC je asi tak 3x viac ako na PS4 tento rok. Ale tak ak niekto hra len 'konzolove' hry naozaj nepotrebuje PC.
  • Draken69CZ
    Tak od začátku se tu srovnávala PS4 a jeho PC s 770. Nehledě na to si psal že míň náročný hry hraješ ve 4K. Tak se ptám jaký hry a je tam to rozlišení k něčemu? Druhá otázka zní když nehraješ ve 4K tak se to upscalinguje to asi má taky dopad na kvalitu ne? A jinak samozřejmě že když si to zaplatíš tak bude na PC lepší grafika, ta se dá šroubovat pomocí modu, HD textur atd. pomalu do nekonečna se koukni jak vypadá GTA IV když se tam narve všechno možný. Ale když vemeš průměr, normál tak je to skoro opakuji skoro stejný.
  • Je na kazde firme,na co chce delat hry,jako treba EA.Konzole nikdy nebrzdili vyvoj her a grafiky.Kvuli tomu ze microsoft,nebo sony si udelaji svoji konzoli nema na nic vliv.Ti maji svoje hry a svoje vyvojare,a ze udela konverzi svoji hry nekdo z 3 strany,treba na ps4 ,nema vliv treba na pc verzi,je to je konverze hry.Z hlavni vyvojove platformy,kterou si sami urci.Jediny co ted brzdi vyvoj her,je ze nikdo nepouziva novy engine,treba unreal engine4,ktera hra ho vyuziva????/
  • Nevim, mozna mas 980 v edici pro hlupaky co neumi cist, ale ta moje zvlada mene narocny hry na 4k uplne v pohode, presne jak jsem psal. Takze to zkus znovu a bez nesmyslu.
  • Cili sam potvrzujes, ze tvrzeni ze mezi pc a konzolema je nepatrny rozdil sam popiras tim, ze priznavas to, ze grafika PC muze byt takova jakou za to zaplatim cenu. Diky za spolupraci, ale nechapu proc ses na zacatku tvaril ze nesouhlasis. *3*
  • Za 1) Na 4 k rozhodně nestačí 1x 980, což jsem psal už v postu níže.
    Za 2) Dát 30-35 za grafárnu R9295X2 ) či 2x 980 může opravdu jen magor, který budto má opravdu slušnou práci a hodně peněz na vyhazování. Nebo nějaký mimoň, který má bohaté rodiče a žije pouze PC hrami a dosud si nevydělal skoro ani na chleba.
    Za 3) Zatím všechny hry .. vyjma unity tuším ? jedou na PS4 ve Full HD. Kde si vzal těch 720 p ?
    Za 4) Ano 4k je opravdu jinde než full HD, ale to od krabice za 10 tisíc opravdu člověk nemůže chtít.
  • Draken69CZ
    Dyk tam psal že kupoval grafiku a že teď na ní kloudně nic nejde. Ty sem furt tlačíš to 4K jo to je sice pěkný ale minimálně rozšířený, to tady zachvilku budem fakt porovnávat počítače z top 500 a konzole. Když vemeš průměrný herní PC tak ta grafika není zas tak rozdílná. Když vemeš to nej co se dá sehnat tak je jasný že tam bude rozdíl ale ne poplatný penězům které navíc vyplázneš.
  • Pokud mi někdo nevěří, že vlastním i PC se zmíněno sestavou 770 + 144 hz monitor, tak rád pošlu stav objednávek na CZC, alze.
    PS4 zdaleko není lepší než PC .. to nikde netvrdím. Vždycky bude lepší grafika na PC a do budoucna se to určitě ještě víc prohloubí, protože konzole mají opravdu slabej HW a tím pádem nechápu, jak je to vůbec možné, že aktuálně v grafice je tak malej rozdíl. A bohužel se na PC optimalizaci navíc dost sere ..
    No 1x 980 stačí na 4k možná na nějaké starší hry ... ale aktuální a budoucí hry si s tím nezahraješ ;). Nenuť mě ti dávat důkazy v podobě grafů ;) .
    Nikomu nenutím svůj názor a pokud ho někdo nerespektuje a je schopný se do mě navážet kvůli takové blbosti jako jsou PC hry, tak chodí pravděpodobně ještě na základní školu a nebo moc inteligence nepobral.

    ??? !!!!!! Kde tvrdím, že PS4 je lepší než PC ? Že je výkonnější, že má lepší grafiku ?
    Pouze jsem napsal, že na PS4 hry aktuálně vypadají a hejbou se parádně ... navíc do nich nemusí člověk dávat tisíce měsíčně ... !!!!!! ???? Z konzolí se prostě aktuálně vymačkává absolutní maximum .. PC za 20 tisíc má sice papírově úplně jiný výkon, ale jak jsem psal, tak je tu x faktorů v čele s optimalizací, které PC hodně degradují a myslím si, že je to dost škoda, ale s tím člověk nic nenadělá.
  • Proc konzole by meli tahnot hry dolu!Vzdyt je tady sylnejsi hw,a grafika a vzdy bude.Kvuli tomu ze sony jakozto firma udela vlastni konzoli a vlastni svoje vyvojare,by mela brzdit vyvoj her a grafiky.Hry jako Cod jsou jen konverze na danou platformu,ps3,pc atd atd.Budto ta plaforma to utahne ,nebo ne,zalezi na firme jako EA na co svoji hru vida,to na vyvoj grafiky a her nema vliv.
  • Argument naprosto mimo. O cene nikdo nemluvil. Ten radobyodbornik tvrdil, ze mezi tim neni skoro zadny rozdil, coz neni pravda a tezko to tim padem muze byt rozumny nazor.
  • jenže na pc mužeš hrát jen pc hry a ty jsou optimalizovaný pro pc a koukání zblízka (malý font, neprehledny hud atd). takže v obyvaku pc hru hrát nemužeš
  • Draken69CZ
    Pokud na to nemá HW je mu tahle možnost k prdu a prostě je pro něj lepší konzole. Nehledě na to že nejrozšířenější rozlišení na PC je do FHD těch šťastnejch bláznů/fandů (bez urážky) je opravdu minimum. Jako asi každej by si to chtěl zahrát na max ne velkým zobrazovadle v UHD nebo víc, ale ne každej to má v živote s penězma lehký a pak přichází kompromis.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit