Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Njn PS4 to je zázrak pro rozvojové země, teď si může zahrát už opravdu každý. Pro ostatní co chtějí jen to NEJ furt máme PC, naštěstí když to vývojáři umí je ten rozdíl kvality drastický. Ale to bylo i dřív my jsme si hráli s merkurem/legem a kousek na východ měli jen bláto na klacku nebo ty bohatší pár briket na hraní.
  • ps4 by to zvladla taky,jen ps4 verze vysla skoro orok drive.
  • *15* *1* Jen bojuj
  • PC ma zapnute extremne light bitmapy a zopar odleskov..nic coby ps4 nezvladlo...inak ide hard solid 60 fps..ktore PC v cene 9000 kacek to da? Ziadne?
  • Já si to najust nekoupim, tohle byla hra, kvůli který jsem uvažoval o koupi PSka, ale nakonec jsem se na to naštěstí vyprdnul. Jestli mi daj pod nos až pátej díl série, tak za to, že mě ignorovali 4x, tak já jim to vrátim minimálně stejnou mincí, koupim až metal gear 9 (btw kupuju taky každou lichou verzi windows, takže MS skokem z 8 na 10 přišel o jeden prodej jen tak btw ))
  • Ps4 vypadá hodně dobře a myslím že jenom malé procento lidí s pc bude mít lepší grafiku, já jsem pc-čkář a už mně to přestává bavit, jak sou hry na pc náročné, třeba zmíním AC unity kde se to seká i na grafikách v ceně kde už by se dala skoro pořídit konzole, jako jo je to možná špatný příklad ale když má konzole propady fps a já na svém pc za 30k taky tak to je už fakt na hlavu, ale pořád si myslím že pc je na hry lepší než konzole, ale asi to je jenom takové moje přání
  • Rozdíl je vidět především na obrázku, kde je vidět do dálky na omega kemp, v PC verzi jsou detailnější vzdálenější objekty a hlavně jsou vidět na rozdíl od PS4 verze. Rozdíl je to zajímavý rozhodně k lepšímu, ale ještě jsem zvěda, v kdo si to na takové nastavení bude moci dovolit, Japonci zrovna nevynikají v optimalizování her na PC, tak držím Konami palce *4*
  • tflop je největši kokotina na poměrovaní herního výkonu. TO by měla vědět i začínají pc-čkář. Nedělej nám prosím tebe ostudu...
  • Poradny zelezo :) prumerne pc s 280x ci 660gtx je temer 2x tak vykone. Ja mam prumerny pc s 5,6 tflop spinava ps4 ma 1,84tflop a to pristi rok prijdou hbm 3d pameti atd. Tohle je zlej sen vsech hc hracu!!!
  • tak na lepší grafiku pro pc od teď musíme spoléhat jen u konzolových společností? To je snad první hra, kde vidím nějaký rozdíl a to je pánové a dámy primárně konzolová firma. Dragon Age stejné, Thief stejné, Far Cry 4 víceméně stejné, Sniper Elite 3, CoD atd. atd. Už Lords of Shadow 2 mělo na PC dost parádní grafiku. Bravo Konami.
  • ...................Napriklad efektivne gumovat mozog
  • spoock
    Zrovna MGS V na PS4 vypadá dost slušně, kupodivu :D
    Rozhodně je úchvatné, co dokáže z toho enginu PC vymáčknout
  • Jako vážně, na konzoli je to vždycky taková rozostřená mazanice bez pořádných detailů, nic bych v tom nehledal zajímavýho. Jasně, pár konzolistů si dá minus, popřípadně se tu objeví nějaká připitomělá reakce na mě, ale to nic nemění na faktu co píšu.
  • No nevím ta PC verze mi přijde tak nějak normal (na poměry pc), nic světoborného v tom nevidím,
  • Paul_cz
    Ten LoD pop-in na PS4 byl nechutnej, supr že to na PC opravili. Nic neruší víc než objekty doskakující a měnící geometrii v závislosti na pohybu.
  • Větší blbost už jste vyplodit nemohl co?
  • Keyz
    Někdo mi tvrdil, že PS4 bude umět 4k při stejné kvalitě. To je vskutku neskutečný stroj za pár kaček. Mělo by se to zapsat do historie, jako naprostý technologický přelom. Kam se na to budou hrabat kvantové počítače. *15*

To je blbost co? Lidé kteří dělají hry rozhodují co tam bude za grafiku a jak to namontují na konzoli.
  • Keyz
    Super. Hlavně extrémní možnosti jako velké rozlišení potěší. Díky za Nvidii. Dělají dlouhodobě efekty navíc pro PC verze i když často pouze pro nejlepší karty ale je to znatelný posun.
    Navíc jejich karty nemají spotřebu jako prase oproti AMD *3*

Zde jsou rozdíly jasné a hlavně možnosti nastavení potěší. Snad NPC budou reagovat na ty vzdálená světla. Jestliže tam bude mrtvola atd. Na konzoli tam je tma a zde světlo. To je velký rozdíl.
  • na PS4 je to tak kvoli nVidii...oni v tom maju prsty, PS4 dokaze ovela viac...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit