Přejít na výpis diskuzí
Dvojice obrázků ukazuje rozdíly mezi PC a PS4 verzí Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
21.11.2014 | Adam Homola
199 příspěvků
-
ty aby sis nepobrečel, takový velký pc- klouček a pořád brečí nad svou předraženou hračkou, že je k hovvnu.
-
Ale ty hry můžeš prodat dál s menší ztrátou, takže pokud hraješ pouze novinky při vydání, tak to vychází stoprocenteně levněji ať se ti to nelíbí, jak chce. U starších her to podle mě přibližně stejný cenově jak na PC, tak i na konzolích.
Koupíš hru za 1500 na PS4 a po dohrání tak za 1200-1300 prodáš. Na PC koupíš hru za 9 stovek a máš ji na věky zamklou na Steam a účet od tebe nikdo nikdo ani za 500 nekoupí...co že teda vychází levněji? -
kdepak vzhledem k cene her kdy KAZDA hra na PS4 vyjde o 500,- draz je to o tom bud ty prachy das najednou za nadupane PC nebo v drazsich hrach zaplatis 4x tolik na ps4!!! *3*
-
jestli by to zvladla tak leda 1-2 FPS pekny slide show s castym poklesem na 0,000005 FPS *1*
-
tak zkus hry vyvíjené primárně na PC. Např. Wasteland, Stronghold, Diablo3, StarCraft2, Original Sin. Dobrou chuť...
-
tieto porovnania sú trochu nefér voči PC platforme, keďže súčasné hry sa odzákladu vývíjajú na mieru konzolového hardwaru, s tým, že v PC verzii doplnia len pár náročnejších efektov (a i to nie vždy), textúry s vyšším rozlíšením a vyženú pár nastavení ako dohľad a tiene o stupienok nahor. Keby bol MGS vyvíjaný iba na PC vyzeral by lepšie ako súčasná PC verzia, mohol by sa použiť napríklad lepší a náročnejší systém osvetlenia. Ale to je jedno a i tak sú rozdiely zretelné hlavne v schopnosti vykresliť množstvo vzdialených "detailov", v takom FC4 je to takisto vidieť na vzdialených scenériách. Pre náročnejšieho hráča nie je súčasná generácia dobrou investíciou do budúcnosti nie len vzhľadom na grafiku ale aj FPS ktoré bude postupne smerovať k 30fps only a samozrejme vzhľadom na VR.
-
skoro stejny, takovy detaily mne nezajimaji a to jsem pc hrac s dobrou masinou.
-
nerozumiem prečo mi to píšeš, konzole ovládli trh preto je výhodné a oplatí sa robiť finančne náročné hry práve na ne. O tom skutočne netreba diskutovať.
Ale napísať že iba vďaka konzolám môžeme mať tieto hry je hovadina, to je ako napísať, že môžeme mať pečivo iba vďaka supermarketom ktoré ovládli trh a zničili menšie obchody v širokom okolí. Proste logika stojaca na vetkých nohách. -
Kdyby, kdyby, kdyby
-
Na kdyby si fakt hrát nebudu, protože to pak budou kecy o tom, jak ty zlý konzole brzdí PC hraní a přitom to není ani v nejmenším pravda...
Herní průmysl je nastaven takto a prostě je fakt, že si jen málo studií dovolí udělat technologicky brutálně vymakanou hru (vím opět jen o SC), jako byl ve své době první Crysis.
Nebo se mýlím? Uveď hry, které jsou čistě jen pro PC a třeba graficky posunují úroveň PC hraní. Opět si vybavím jen SC a zbytek her, které nějak PC grafiku posunují, jsou i na konzolích, z čehož usuzuji, že PC hráči jsou na konzolích závislí, protože jinak na PC nic, co by bylo opravdovej skok ve grafice, teď není. -
To máš jen pár blbých portů, na PC je pořád mnohem víc her a v lepší grafice, ale hlavně v lepší plynulosti a ovládání, to ti konzole nikdy nedá. A mimo to, kdo říká, že na PS4 Unity jede ok? 20 fps je podle tebe ok? Já to hrál 60fps. Je to pořád dokola, buď na to máš a koupíš si silné PC a nebo nemáš a koupíš si konzoli. Není co řešit.
-
Krabicovky nemáš vázaný na Steam či podobnou zbytečnou službu a můžeš v klidu prodat dál...
-
to je bullsh*t, na čom by sa hrali hry keby nebolo konzol ? no skús hádať....
-
to seš teda drsnej
-
No to bych uplne nezminoval. Drtivou vetsinu konzolovych her lze po dohrani prodat za celkem rozumnou cenu, kdezto u PC ji mam vetsinou vazanou na nejake online DRM (Steam, Origin, Uplay). Takze pokud hraju jenom AAA novinky a nejsem sberatel, tak naklady na hry konzole vs PC tak rozdilne nebudou. Samozrejme, na PC mam obrovskou vyhodu v tom, ze muzu za par babek koupit tuny her, at uz hodne stare kusy na gog, ne tak stare ale stale dobre hry v akcich na steamu nebo relativne nove hry skrz ruzne bundly, nebo steam klice (problematika byla dobre rozebrana v aktualnim levelu). U konzole kdyz si chci zahrat nejakou starsi klasiku, tak bud musim doma drzet stare generace konzoli, nebo doufat, ze se Sony/MS rozhodnout vydat remaster a vysolit za ni penize jako za novou hru.
-
Jen malá oprava, ignorovali 2x
-
fajn a hra na konzoli stoji o 500kc vic nez na PC ... 8 her rocne, za jak dlouho bude nova konzole ? 6 roku? to je 24k + 9k za konzoli
-
Bohužel, PC trh je relativně málo ziskový pro velké projekty a nikdo si fakt neriskne udělat drahou hru jen na PC, která by využívala nejmodernější HW...proto ať se to PCčkářům nelíbí jak chce, jen díky konzolím si hrajou ty všechny velké hry...
-
Nebojuju já mám vyhráno, protože nejsem slepě vázanej na jednu platformu já hraju na všem. Příště si vymysli originální koment.
-
*1* *15* Jen bojuj!