Přejít na výpis diskuzí
Dvojice obrázků ukazuje rozdíly mezi PC a PS4 verzí Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
21.11.2014 | Adam Homola
199 příspěvků
-
zadna PS5 ani nebude - maximalne podle nazvu, protoze v te dobe uz to bude normalni PC...takze ano tva jedina sance jak si zahrat SC bude pockat si na PS5 haha
-
Mysli *3*
-
ty si normálne diskutovať ani nikdy nevedel ... a práve si to dokázal.
-
priemerná cena od konca roku 2008-2010 bola okolo 450 kč, čo hodí zisk nejakých 20 mega pre Crytek. Takže spolu cca 50 mega. Ako vravím, sú to slušné peniaze ale nie také ktoré by zaistil bezpečné financovanie dvojky.
-
S tebou ani nemám chuť normálně diskutovat. Konec.
-
padala velice rychle a za rok už stála jestli si pamuji 599 takže tady nevykládej pohádky. Crysis byl první hřebíček do rakve pro Crysis. Se podívej kde jsou teď? Bankrot na krku a to jen proto, že začínali na PC a na konzolích si neudělali žádné jméno.
-
stále z teba nevypadlo nič konkrétne, to nevieš normálne diskutovať ?
-
Ta poslední věta. Hlavně že píšeš něco o výkřiku do tmy *1*
-
o čom mám snívať dál ? alebo to mal iba ďalší tvoj výkrik do tmy ?
-
nezmysel, už v roku 2008 bola pre Crytek rentabilnou, a u Crysis tie ceny padali veľmi pomaly pretože vďaka skvelej grafike bola aktuálna ešte i v roku 2010. Zisk bol jednoducho slušný ale nie na úrovni ktorá by zaistila bezpečné financovanie pokračovania.
-
Sni dál.
-
zase mystifikuješ a překrucuješ. Prodeje do roku 2008 byly okolo toho mega, pak až v roce 2010 měli ty tři mega, jenže to hra stála pár korun, často ve výprodejích za pár dolarů. Naprosté finanční fiasko.
-
Crysis sa predalo cez 3 mega a Crytek na nej slušne zarobil, žial máš pravdu v tom, že bola neskutočne pirátená a keby sme sa ako PC hráči chovali poctivejšie mohlo sa jej predať nie 3 ale 6 mega a možno Crysis 2 by vyšiel znovu iba na PC a nebol by tak retardovaný ako konzolová verzia.
-
To je ale snůžka nesmyslů..
-
Vážně? Nevypadá to.
-
Jako, jen málo her jsem někdy odehrál více jak jednou a pokud bych náhodou dostal chuť odehrát třeba po roce znovu, tak si ji i znovu seženu, s tím nemám problém. To jestli byla zábavná či ne s následným prodejem nemá nic společnýho.
Nikdo ti nebrání si hry nechávat (a pokud hraješ jen na PC, tak jsi k tomu i přinucen Steamem či podobnou službou) a tak tedy dělej. Jen jsem napsal svůj pohled na to, proč je konzolové hraní stejně drahé a spíš i levnější. -
SC není hra, ale benchmark nějakých modulů, pak to slepí dohromady a bude to epic fail, navíc to vyjde v době PS5, o té hře by měli pc-čkáři držet tlamičky, jelikož se jenom ztrapnují. Crysis byla dobrá FPS, grafický nádherná, bohužel retadrovaná rasa pc- gumáku to zpiratíla, prodeje byly naprosto tristní okolo cca mega za rok a tak zkončili velké AAA hry pro PC, pak to zkusil CD Project s Witcher 2, ta hra měla taky tragické prodeje okolo mega a půl, takže prchli taky na konzole a dnes je pro ně přimární Xbox One a PS4.
-
ak sa hier po odohraní zbavuješ tak asi za moc nestoja, ja si hru radšej nechám aby som sa k nej mohol kedykoĺvek vrátiť keď na ňu dostanem chuť. Zaujímalo by ma koĺko ludí to skutočne robí tak ako opisuješ.
-
tá moja "hračka" nielenže nie je predražená ale stojí za každé euro ktoré som do nej investoval. A k hovnu budú tak leda konzole až nastúpy VR *1*
-
to ako môže vyzerať áčková a technologicky vyspelá hra vyvíjaná primárne na PC ukázal už pred 7 rokmi Crytek s ich prvým Crysis. V súčasnosti to ukazuje napríklad SC. V momentálnom stave v akom sa PC platforma nachádza však nie je možné produkovať hry na tejto úrovni primárne na PC a popravde môžeme si za to z veľkej časti sami, PC hráči majú obrovský finančný potenciál, žial nie sme schopní kupovať v potrebnej miere ani kvalitné AAA hry.