Přejít na výpis diskuzí
Dvojice obrázků ukazuje rozdíly mezi PC a PS4 verzí Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
21.11.2014 | Adam Homola
199 příspěvků
-
Změnit práci abych mohl hrát doma na pořádnym pc? :D Ne tak to není práce co budu dělat deset let, ale na pár let na vydělání peněz to není špatný. Takový peníze bez VŠ jen tak nikde nedostaneš:). Později můžu jezdit, že budu na víkend doma, ale to si vyděláš, třeba"jenom" třicet měsíčně.
-
No nedovedu si to představit, hrát v kamionu bych teda nechtěl :) Tady ten noťas bohužel bude možná jediná volba, já na tvém místě bych změnil práci :)
-
To by nebylo moc dobrý, tolik místa zase není. Hlavně ta manipulace je lepší, lehnu pustim si film, položim kam potřebuju apod. Tak třeba za něj dám čtyřicet tisíc, ale zase to nekupuju každej rok. Pro mě je to investice do jediný zábavy co člověk má, televizi, hry, plus komunikace s rodinou, kamárády atd. všechno v jednom.
Jinak díky za odkaz, takovou stránku jsem přesně potřeboval :) -
Ok, řidič kamionu, takže stejně hraješ jen když zastavíš. To si můžeš rovnou vézt normální pc, nějakou mATX bednu, normální monitor... hm? Nebo tam máš málo místa? Pokud by jsi opravdu chtěl vyhodit tolik peněz za ntb, tak už je to jen o tom kolik máš peněz a notebookcheck.com jít po nejsilnější grafice.
-
Já se třeba živim jako řidič kamionu, doma bych si opravdu moc nezahrál. Zásuvku tam máš a nějak se člověk při stání zabavit musí :). Takže pro mě je to bohužel jediný východisko, jinak bych šel jedině do stolního pc s pořádnym monitorem.
-
Definuj "na cestách" ? V autě si moc nezahraješ a stejně potřebuješ zásuvku aby ses u toho mohl někde krčit. A pokud jsem na cestách jak já si představuju, tak rozhodně nebudu někde tahat předražený noťas abych si hrál. To můžu doma.
-
Ale představ si, že jsou lidi co nejsou denně doma aby mohli mít pevnou sestavu. Člověk co je pořád na cestách si chce taky zahrát, tak mu bohužel nic jinýho nezbývá, než si kupovat předražený noťas. Jinak to samozřejmě nemá cenu kupovat.
-
Fuj, MSI *11*
-
:) každý si pod naopak představíme to své, chápu... :D
-
Je ti jasný, že za tu cenu jsi mohl mít PC s výkonem uplně jinde, monitor s kvalitou barev a velikostí taky jinde, nehledě na tu pidiklávesnici, zvuk nezvuk atd. ... předražená plastová jebka. A na přenášení to nezkoušej, ta baterka vydrží tak hodinu při hraní :D Prostě krám pro hloupé lidi, co se nechají oblbnout marketingem.
-
A jaký bys doporučil když je tohle šmejd? Myslim to vážně já se v tom už moc nevyznám, ale taky mi připadá dobrej.
-
S ním proboha! A jinak pokud máš ten zmíněný výše tak to je hrozná pouťovka, prostě vsází na první signální a teen boys si cvrkaj do trenek a hned kupujou. Vyhozený peníze *7*
-
ja sem znim spokojen
-
Promin kamo, ale ty sis asi nikdy zadnou krabicovku nekoupil co? Je pravda, ze krabicovka Ishara nebyla vazana na Steam, ale to byla jina doba. Kup si dneska hru a nezahrajes si ji pokud se nepripojis na nekterou z tech hovadin. Nedej boze kdyz se na tu hovadinu dva roky neprihlasis a zapomenes heslo. To uz se muzes koukat jen na tu krabicku co sis koupil, ale tu hru uz si nezahrajes.
-
A ja som kupil do svojho 4 rocneho PC , GPU za 150e a funguje lepsie ako PS4. A este mi aj idu vsetky hry co som kedy kupil a nemusim kupovat remastery ;-)
-
Transplantacie mozgu poistovne ajtak nepreplacaju.
-
Kto ma obciansky sa vie rozhodnut sam za seba, aj bez tvojho subjektivneho nazoru.
-
Naopak takže, vrásčitý stařec, máš přítele, a ten zbytek nikoho nezajímá :D
-
Já bych to nazval jako parádní marketingoví tah jak z lidí vytáhnout víc za míň.
-
Nedráždi hnise bosou nohou. *2*