Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty si úplně mimo. Co bereš? Proč se nedržíš tématu? BTW Anadtech jeden z nejlepších profi-serverů výpočetní techniky.
  • Draken69CZ
    Tak bylo by lepší kdyby se tu takovej příspěvek ani neobjevil. No myslím že ho to aspoň trochu naštvalo, když budeš argumentovat normálně tak spíš bude spokojenej že se o něco snažíš takhle mu to vracím stejnou mincí. Mít tu možnost tak bych mu hazel obden ban .
  • Draken69CZ
    XD úplně tě vidím jak tou malinkou pěstičkou tlučeš do stolu, tak konec smíchu. No zakomplexovanost tu předvádíš ty, já se o mobily nezajímám jen sem si řekl jestli co tu píše je pravda. Chvilku jsem googlil a hle zase sem sypeš blbosti. Ale tak když si najdeš test kde nejsou hodný konkurenti tak vždycky tvůj favorit vyhraje. Nezávidím nekupuji věci podle toho aby byl drahej i když na to nemá nebo podle toho co je trendy. A argumentace že je něco zbytečný když tu machruješ s výkonem je trochu mimo. No tak teď se ukaž a zkus nenadávat, dej si tu práci a vymysli smysluplné argumenty ;)
  • Psychotic
    A reagovat stejně blbým příspěvkem cenu má? Podle mě mu tím dáváš co chce.
  • takže popřeš test od Anadtech, jen proto abys měl svoji zakomplexovanou pravdu? Si typický ubohý Čech, co nemá prachy na iPhona, tak plive, plive a zase plive jed. iPhone je nejrychlejší telefon, je nejryhlejší v tom kvůli tomu tu máme smarphony a opravdu není tam důvod dávat šestijádro. Takže shitt máš leda tak v mozku. Stejně jak jen iPad Air 2 nejrychlejší tablet. Takže plivej dál :) bavíš mě.
  • Draken69CZ
    Tak na Hnisavce nemá cenu používat argumenty prostě musíš na něho stejnejma zbraněma, jako argumentovat cenou u zařízení který je odpočátku stavěné jako komplet a porovnávat to s modulárním zařízením je blbost až na půdu, ale jemu to nevysvětlíš prostě to nemá cenu tak jsem po jeho vzoru přehnaně zesměšníl jeho vychvalovanou platformu. Tak trochu zběhlej člověk to tam uvidí.
  • Draken69CZ
    Říkáš že je nejvýkonější a pak se štveš když má jinej mobil lepší HW to jako maj dělat stejnej shlt jako jabko? Ne prostě nejvýkonější není se s tím smiř. Taky pěknej příklad jak vosekanej HW tam je a kolik si za to řeknou.
  • A muzes dokazat, ze ten hlupak nejsi ty? *5*
  • http://www.anandtech.com/show/8559/iphone-6-and-iphone-6-plus-preliminary-results
    tady máš test, jak je na tom iPhone. Best!!! jako vždy a on to zvládá s 1 gb ram a dvoujádrem, konkurence má 3 GB a 6 jader, už chápeš proč je Apple nejlepší firma světa???
  • Draken ty opravdu tu svoji debilitu nepředstíraš? Proč sem postuješ test v multi core, když Samsung má třikrát více jader. LoL ty se vážně rettard a to jsem si myslel, že jsi jenom troll...
  • Wallet Warrior? Největši hlupák se rád ohání dětmi, přitom nemá IQ ani těch dětí...
  • Soucit si zaslouzi hlavne zoufalec co prekrucuje cizi slova aby sam sebe presvedcil ze ma pravdu. Asi jak kazdy AMDkid a konzolista. *15*
  • Draken69CZ
    Geekbench 3 scores (multi-core):Samsung Galaxy Note 4: 3272, HTC Honor 6: 3103, HTC Desire Eye (running KitKat): 3009, Motorola Moto X 2014: 2975, iPhone 6 Plus: 2917
  • Psychotic
    Hm, ale přístup "na blbou otázku blbá odpověď" není moc dobré vyvracení. A uznej, že tvá odpověď na Hnisavce, když už jsi to zmínil, byla blbost tedy pořádná.
  • co tak si najít jiný koníček než třepaní o svém PC. začíná to být trapné...
  • Draken69CZ
    Ale já osobně ty extrémní názory nemám. Právě že proti nim se tu snažím "bojovat" no spíš na ně reagovat a vyvracet ať už ta forma se zdá jakákoliv. Když tu bude mít blbý kecy PC hráč nebo konzolovej hráč moje reakce bude vždy proti němu. Já se snažím být objektivní, mám výhrady jak na PC tak na konzole a zároveň vidím výhody všech platforem.
  • jak jsem psal, máš zajímavě omezený názor a vykládáš něco o něčí omezenosti :) PC je jasně lepší ve všem.

PC má lepší grafiku, vyšší rozlišení, zásadní věc - plynulost, obrovské možnosti, cokoliv si vzpomeneš, mnohem rychlejší disk, mnohem víc místa na disku, internet, všecko na co si vzpomeneš, konzole má vše horší. K zoli nepřipojíš nic, k PC všechno vč. jakéhokoliv ovládání, klidně i televizi nebo i víc zobrazovadel. PC má absolutní výhodu ve všem. Se vždycky musím smát když nějaký jouda nazve zoli multimediálním centrem :D Taková hovadina.
  • https://www.youtube.com/watch?v=9K94AKwkLNs&spfreload=10
    https://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo&spfreload=10
    Opravdu? Benchmarky nemá cenu ani házet, tam je to taky bez konkurence...
  • Psychotic
    Jen mě zajímá, jestli se taky považuješ za ten extrémní případ, o kterých tady mluvíš. Koneckonců jsi jeden z těch, co se do války vrhnou hlava nehlava při nejmenší provokaci... čili stěžovat si na "extrémní názory" by bylo trochu nemístné.
  • Draken69CZ
    iPhone 6 nejrychlejší rozhodně není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit