Přejít na výpis diskuzí
Dvojice obrázků ukazuje rozdíly mezi PC a PS4 verzí Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
21.11.2014 | Adam Homola
199 příspěvků
-
souhlasím, konzolisté si zalouží soucit, nikoliv posměch *1*
-
zrovna iPhone 6 je nejrychlejší telefon na trhu, takže to není úplně trefné porovnání, jinak máš naprostou pravdu..
-
predátor alias pc-hráč doufám, že nemáš v plánu se rozmnožovat, jelikož považovat někoho za omezeného kvůli tomu, že hraje ve volném čase na konzoli je něco neskutečného...
-
Tak pokud narážíš na mou reakci na Hnisavce tak se koukni co psal on a pak ti možná dojde ta moje reakce. Neb jak se říká na blbou otázku blbá odpověď. Já útočím na oba dva extrémy ;)
-
Iphone je taky drahej, ale neni lepší než nějakej telefon za poloviční cenu, neni to o tom, kdo si co muže dovolit co se týče financí, ale je to o tom co kdo využije... jde o to že ty, jako PC hráč uznáváš jako nejlepší PC protože má nejlepší výkon, ale jsou lidi kteří mají ty hodnoty nastavené přeci jinak :) třeba pro někoho je lepší konzole protože s ní není žádná práce proto mu PC příjde horší a v jeho světě není PC lepší jak říkáš :) vim že je to těžké pochopit a na to musíš znát hodně různých lidí. Není o nejlepším výkonu, ale o pohodlí a jiných faktorech a každý je má subjektivně posunuté jiným směrem. Jde o to, že spustě lidí vyhovuje třeba bootovací čas konzole i her, válení se na gauči u hraní, není nutnost zapínat jiné klienty jako steam a pak i další negativní jako origin a podobný chaos. Vím že v argumentování nejsem zrovna nejlepší a jako nejlepší platformu mám osobně taky PC. Jenom respektuji fakt, že není nejelpší pro všechny.
-
p.s.
ja hw a grafiku moc nereším, proto mi jsou války konzole vs pc ukradene, spíš resim spory "hardcore hráči" vs casual mainstream. to co tahne herní prumysl dolu jsou prave casualove a tech je hodne i mezi pc-ckari (ale 99% je jich v tabore konzolistu) -
Ironie, že to říkáš právě ty :-)
-
Sorry, ale omezený jsi tu jen ty. Já mám třeba u PC obyčejné repro za pár tisíc, přestože bych si mohl koupit nějaké kvalitní regálovky třeba, protože jsou lepší. Nicméně zvolil jsem obyčejné protože mi stačí. Přesto neříkám, že jsou lepší, než ty regálovky chápeš to? Já se bavím obecně a pravda je, že PC je zkrátka lepší. Co na tom chceš řešit? To, že někomu stačí konzole (protože na PC nemá - věř tomu nebo ne, ale to je DRTIVÁ většina případů, ne každý má desetitisíce na opravdu pořádné pc) je věc jiná a nesouvisí to s tím, že Pc je jednoduše lepší. Proto se obloukem vracím k tomu, co jsem psal - proč proboha konzolisti neuznají, že zole jsou horší ? Já nevím v čem je problém a proč se lidi dohadují. Kdyby tu pár pomatených konzolistů normálně s pokorou přijalo pravdu, že PC je lepší, byl by klid. Samozřejmě najde se pár dementních pcčkářů co se povyšují, ale často je to jen jako protiútok. Pokud je člověk normální a má něco lepší, nemá přeci důvod se smát těm, co mají něco horší.
-
Stou koncentrací s ním musím souhlasit, kdo jiný by to měl vědět než on.
-
konzole tahnou herni prumysl ke dnu jak po strance grafiky, tak i po strance hratelnosti. ale koncentrace hlupáku a noobu je na pc stejna jako na konzolích (ne li vetší - co dokazují ostatne i diskuze zde na games)
-
Jo 3DS mám taky v plánu.
-
Skoda ze omezeny jsi ty a nechapes to. Oktavka je pro tebe rychlejsi auto, protoze nemas na Ferrari? Zvlastni chapani reality. PC je proste lepsi a kdo musi zvolit kompromis v podobe neceho horsiho a nalhava si ze je to vlastne lepsi je nemocny a mel by se lecit.
-
I když mám radši PC je vidět že jsi omezený, někteří lidé nemají čas na to se s PC pipilat a proto jsou pro NĚ konzole prostě LEPŠÍ platforma, stejně tak jako že pro párty a podobně a co se týče ovládání nemáš pravdu, bojovky na klávesnici jsou za trest a kdo může tak i na PC využívá gamepad. Zkrátka to že tobě konkrétně vyhovuje víc PC neznamená že je lepší na hraní pro všechny.
-
Přesně tak, když na to máš, pc je nejlepší. Holt se s tím někteří, kteří na to nemají nemůžou smířit, ale to už je jejich problém.
-
Já vidím problém v tom, že konzolisti nedokáží přiznat, že PC je lepší. Myslím to vážně, argumentačně i fakticky má PC ve všem výhodu, absolutně ve všem. Pokud ale na to máš, tak co ? Lepší grafika, lepší plynulost,lepší možnosti, větší portfolio her, mnohem lepší ovládání + možnost zvolit jakékoliv ovládání = tím pádem i lepší hratelnost. PC je zkrátka lepší, konzole je jako doplněk nebo spíš byl, P4 nebo X1 už nemají ani ty exkluzivity, za rok na trhu není hra kvůli které by se vyplatilo zoli koupit... nechápu co je na tom si přiznat, že PC je lepší. Není na tom vůbec nic. Já občas zareaguju na nějakého blba co tu cpe, jak jsou zole lepší. Sám si na zoli občas zahraju něco, ale PC je jednoduše lepší.
-
Ti omezenci jsou konzoliste, co neunesli ze vyhodili 10 tisic za nekvalitni hw z amd kalkulacky a proto tady breci a plivou.
Nechapu proc si hlupaci jako ty porad nalhavaji, ze za ty hadky muze spokojeny pc hrac s kvalitnim pc za dobrou cenu. *4* -
To neukecáš.
-
Tak ty kameny lítaj z obou stran barikád, od PC za lepší grafiku od konzolí zas exkluzivity a cena. Na každý straně se najde nějakej blbec, ale i zároveň někdo normální podle malého vzorku na games se nadá soudit, ale spíš se tady schází ty extrémní názory.
-
A je to tu zase. PCčkáři vs konzolisté. Nechápu, kde se ta nenávist mezi lidma bere. Ale možná jde jenom o pár omezenců, kteří tu potřebují ventilovat svoji frustraci.
Jak je možné, že lidé tak rychle zapoměli co je důležité. Hlavní je přece hratelnost! V době kdy u nás konzole nebyly to věděl každý. Teď má každý PCčkář tendenci se jasně vymezit proti konzolím, protože je to prostě cool (alespoň na české herní scéně). A nejsnažší cestou je grafika... . Je potřeba dospět pánové. -
Tak pokud jezdíš kamionem a nemáš na výběr tak bych si prvně ujasnil co hraju, jak potřebuju výkonej ntb a kolik do toho chci vrazit. Možná by nebylo marný vzít v úvahu 3DS nebo Vitu na hraní a obyč ntb na web a komunikaci.