Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neblbni, hnisavec pukne závistí
  • Hele víš to, že "herní ntb" je scifi, žejo? :D
  • Já si koupil nadupané PC, jen monitor stojí tolik co celá PS4, mám tu vytvořené parádní PC koutek a užívám si všechny hry na max s parádní plynulostí. Jsem uhrovitý fakan, kterému na to dali rodiče, nemám přítelkyni, nemám nic a mám smutný život. Počkat. Vlastně to je přesně naopak :)))) ........
  • C-BEAM
    skús to ale uisti sa, že máš dobré zdravotné poistenie.
  • Jack1947
    Jop, SECTOR tvoj uhlavní nepriatel. *14* *5* *7* *10* *12* *16*
  • RazorProduction
    To bol vtip povec ze jo *11* za 314eu sis kupil tak h...o z roku 2002 :DDD herne nodbuky abo PC su za 1000eu :D priklad http://www.alza.sk/msi-gt70-2pc-1889cz-dominator-d1634970.htm *7* Pasuju te na debila roku *1*
  • http://www.youtube.com/watch?v=mXQiEqGfKvQ
  • Draken69CZ
    A hele pán se nám rozdejchal a je zpět :D A opět plnou hubu sr@ček. Abych tě parafrázoval myslím že budu mluvit za všechny když řeknu že si to příště můžeš nechat pro sebe ;)
  • rekapitulace: zamotaný pribeh, režisersky podprumerne cutsceny, nesympaticky hlavní hrdina a klišoidni vojenske prostredí. myslim že budu mluvit za všechyn pc hráče když reknu že si tuhle hru mužete na konzolích nechat
  • Draken69CZ
    *1* to se ti povedlo, fakt dobrý https://www.youtube.com/watch?v=xPEdr4Ha1LY
  • Hnisavec
    Dobrý deň kúpil som si PCčko v hodnote konzoly za 314 eur a už mi nič nové nejde...10 FPS a na najnižšie ako v grafike spred 10 rokov...čo mám robiť? mám ísť to PC otrepať o hlavu tým PCsraľom zo Sectoru? *2* *14*
  • maros.goc
    kecáš ...o tragických predajoch Witchera 2 nie je nikde ani zmienky

Sales

In August 2011, The Witcher 2 was reported to sell more than 940,000 copies.[59] According to Piotr Nielubowicz, a board member of CD Projekt RED, the company had been expecting those sales figures.[59] Of those 940,000 copies sold, 200,000 were online sales (digital sales).[59] In November 2011, statistics for online sales were reported.[60] Direct2Drive, Impulse and Gamersgate's combined sales were a total of 10,000.[60] GOG sold 40,000 copies.[60] Within the same time period, 200,000 copies of The Witcher 2 were sold on Steam.[60] As of May 2012 the game has sold 1.7 million copies.[61]
  • Jack1947
    Jsem nenáročný a méně efektů které beztak nic neznamenají mi příjde lepší? možná... možná.
    Já být Kojimou takto nevydávám zbytečné demo, které nikomu neprospělo. Phantom Pain zase bude mít mastné HW.

Proč nevydávat? protože zase bude nabrečíno jakto nejede, jak se to seká a jaký to je zmrvený port ( pozor MGS - není primární ani sekundární ten by na pc nikdy být ani nemusel.)
  • Asi dost, kdyz se uz po par dnech od zacatku prodeje objevuji v nabidkach obchodu preowned kusy (napr jsem videl na JRC preowned Dragon Age Inquisition pro PS4 a X360). Ono to taky nemusi byt po dohrani. Treba ta hra dotycneho neoslovi natolik, aby mel potrebu ji dohrat a nechat si ji. Kdybych mel spocitat, kolik her jsem kupoval s nadsenim, abych po par hodinach zjistil, ze me hra nebavi, tak to bude v desitkach.
  • Západ a USA..no o těch se vůbec traduje spousta "lichotivých věcí". Nicméně umíš vysvětlit proč tomu tak je?
  • Ano, jižní Amerika, východní Evropa a Asie jsou baštou PC hraní. Zapadni evropské státy a USA naopak uz smaží na konzolích
  • Draken69CZ
    Herních PC? Asi ne.
  • KDEPAK hřebíček pro Crytec byl, až zoufalí přechod na konzole páč na hi-tech sřílečky proste NĚMAJÍ anikdy NEMĚLI A MÍT NEBUDOU smiř se stím!!! Na PC si vybudovaly s Crysis1 skvělo hráčskou základnu a kdyby se soustředili na PC místo na konzole mohli z toho těžit znám plno PC hráčů co si Crysis 1 zpirátily nebo koupili až ve slevě, ale natěšeně pak očekávaly druhý díl který byl obrovské zklamání jen omezený konzolový port!!! Mohli na PC pořádně vydělat ale chtěli víc a kodo chce víc a víc nakonec nemá nic jako ta žena rybáře co...
  • Tak hlavně ze rozvojové země jsou královstvím pccek :-D
  • *1* *1* *1* vy slováci jste vážně miglí po palici...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit