Přejít na výpis diskuzí
Dvojice videí z Blitzkrieg 3 se chlubí detailními tanky a zničitelností bojiště
13.11.2014 | Ladislav Loukota
37 příspěvků
-
Je docela smutné, že se zrovna hra s tak otřesně špatnými animacemi prezentuje videem, které je na animace zaměřeno...
-
No vypadá to hůř než už stařické CoH, nicméně naštěstí je podstatná hratelnost, že jo.
-
Možná se mi to jen zdá, ale kola a pásy některých tanků jsou stále stacionární (možná to ještě nemají hotové)
-
-
Nezdá a ačkoli tvrdím, že grafika není na prvním místě, tak ve hře, která jinak vypadá docela hezky to strašně bije do očí. Ale tak věřím že až hra vyjde tak se budou pasy ve hře mrskat jak když bičem.... mrská. Ale destrukce vypadá krásně, možná že někdy kolem roku 2017 se ti nejvěrnější dočkají něčeho podobného i ve WoT.
-
-
Destrukce vypadá o něco slabějij než v Men of War a ty modely působí takový plastovým dojmem. Když se v MoW rozjede sherman, tak mám pocit, že je to opravdu tank a něco váží, natož pak třeba Tiger.
Docela se bojím co z toho vznikne. Kdyby kříženec CoH a MoW tak by to bylo zajímavé, ovšem záleží čím se kde inspirují, aby to nebylo prolnutí toho nejhoršího z obou...
-
-
-
libí
-
fuj jake hnusne stíny pod tema stromama, takove pixelate stiny jsem tušim videl naposled ve skyrimu