Přejít na výpis diskuzí
Dying Light je adrenalinový parkour o život
1.9.2013 | Pavel Dobrovský
81 příspěvků
-
Vypada to uplne stejne, jako Dead Island, tomu, ze hrdina je schopen konecne preskocit metr vysokej plot, parkur opravdu nenazyvam.
To prostredi vypada zase genericky a nezazivne a vsadil bych se ze tam nebude zadny zajimavy lore a questy, proste dalsi takova napulzbytecna zombie hra s trochu lepsim ovladanim je ponekud malo. -
Mirrors Edge se zombíkama? Proč ne. I když už jsou lidi zombíkama přežraný, tak mě baví pořád a tohle to trošku oživí. Přeci jenom se to bude hrát trošku jinym stylem. Vypadá to zábavně.
-
Joe, ty trolí pako, jdi raději si hrát na písek a nesser se do rozhovoru dospělých;)
-
No, popravde radsi geneticky zmutovany zombiky nez nesmyslny upiry.
-
Reklamu naprosto chápu, ale tohle je opravdu dost na prd. Je reklama a reklama, zase by to melo byt nejak socialne zkousnutelne, je uz jedno jestli bezi jedna znelka mesic, nebo jsou tam nechutne zvuky, nakonec to vyjde na stejno. Reklama by mela byt tematicka nejlepe a aby neodrazovala. Ta Evropa je vazne silena uz, tohle je ale chyba odd. marketingu podle me. My tohle v praci treba resime a pocitame s tim, ze by nemela jet jedna nejak extremne dlouho.
-
znam i mnohem otravnejsi reklamu nez tu na evropu, a veskoslave mluv laskave sam za sebe a ne v mnoznem cisle. tvuj nazor neni nazorem vsech ctenaru (nezapomen si naklikat jeste vic plusek). vubec nejotravnejsi na celem tiscali jsou tvoje hloupe prispevky
-
V Já, legenda nebyli zombíci, ale upíři. To jen filmaři to co nejvíc otočili, aby to vyhovovalo Hollywoodu.
-
Problém není ta reklama, problém je ten zasraný zvuk na začátku, který se přesně vejde do těch 4 vteřin....
-
Ze 4 vteřin se, Aleši, nikdo nezblázní. Ale že konrkétně ta hlasitá, vlezlá a trapná ÉÉÉÉÉÉÉÉVROPÁÁÁÁÁÁ DVĚĚĚĚĚĚ, která se odpálí okamžitě na začátku reklamy, někoho dokáže donutit dívat se na video jinde, to bych i chápal. Na mě to taky působí jak rudej šátek na bejka, je to něco na styl nyan cat (http://www.nyan.cat). Proto tady vypínám zvuky...
-
Je fakt, že konkrétně reklama na Evropu mě taky ukrutně štve. Je snad ještě vlezlejší a trapnější než celá stanice sama o sobě, na styl hudby nehledě (ten nemůžu taky vystát, ale to je už o vkusu každýho z nás). Stejně tak si dokážu najít video bez tý hloupý reklamy. Vtip je v tom, že do těch 4 vteřin to nedám ani omylem. Čili radši to zkousnu a podpořim Gamesl. Samozřejmě, kdyby se ta reklama konečně změnila, tak budu rád. Kdybych neměl vypnutí a zapnutí zvuků přímo na klávesnici pod jedním tlačítkem, vadilo by mi to o dost víc.
-
Já bych se zkusil podívat i na jiné servery, kde jsou s klidem také ty samé reklamy, ale hezky se vydrží přehrávat celých patnáct nedejbože pětadvacet vteřin, bez možnosti přeskočení :)
Zbláznit se ze čtyř vteřin? -
No, chápu. Zkusím s tím něco udělat.
-
Takovou dlouhou diskuzi jenom kvůli reklamě jsem nikdy neviděl. Ironií pro mě je to, že i když mi Evropku 2 dávají na monitor každý den tak mě spíše štve (to říkám slušně) než abych jí někdy v životě dobrovolně naladil.
-
Co mate se skriptama, hl byl take jeden velky skript a byla to vyborna hra... (narozdil od bfh etc).
Ti zombici mi trochu pripominaji cloveka v I, Legend. Az na to, ze tem se pri vyskytu na Slunci zacala varit kuze kvuli UV...
Jinak to vypada dobre. -
Obtěžuje mě to silně!!! Moc by mě zajíma efektivita těchto relkam. Já to vypnu hned ( i ty menší ve spodní části videa) a vůbec vlastně nevím, na co ty reklamy vlastně jsou. Vnímá obsah vůbec někdo nebo to každý jako já hned vypne a bere to jako nutné zlo?
-
Obtěžuje mě to!!! Moc by mě zajíma efektivita těchto relkam. Já to vypnu hned ( i ty menší ve spodní části videa) a vůbec vlastně nevím, na co ty reklamy vlastně jsou. Vnímá obsah vůbec někdo nebo to každý jako já hned vypne a bere to jako nutné zlo?
-
Spíš nějakou lan party :). Třeba Trackmania turnaj a budu tam jak na koni :D.
-
Když to dokoukám celé tu reklamu, je za to víc? Budu vám častěji klikat na reklamy... mně to nevadí :D
-
Díky za každou reklamu, kterou se ta trapná stanice zhnusí dalšímu člověku.
-
jo :D nebo prodávat poukázky na víkend s Karlem Drdou.