Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    A neuvažovali jste třeba nad tím uspořádat prohlídku redakce či udělat "večírek" pro čtenáře, kde by se vybírali peníze právě na takové akce jako GC či E3?;)
  • GlaDOS
    Ohlasy už jsou. Je jich dost a spousta z nich potvrzuje, že se s ním dá hrát i hodiny.
  • Veskoslav
    Já to chápu. Ale zkuste se na to podívat i z naší strany. Týdně je tu cca 20 videí a všechny mají stejnou reklamu. chápu, že Evropa 2 nasadila masivní reklamu skoro všude, ale chtělo by to mít aspoň jednoho dalšího jako inzeranta, protože se z toho zblázníme všichni...:(
  • sleepless
    Čím dříve se naplní sjednaný počet zhlédnutí, tím dříve ta věc zmizí a buď bude nová (ideálně), nebo nebude žádná. Chápu, že reklama může být otravná, ale jsou to 4 sekundy, ze kterých (také) Games funguje. Myslím, že ten systém máme ještě nastavený dost mírně, protože kam se podíváš, tam je reklamní blok zpravidla delší nebo přinejhorším stejný.
  • Tak jsem fakt zvedav. Podle gameplaye se mi ani nechce verit ze to nebude jenom naskriptovany koridor. Fakt to budou otevrene mapy? Vite to nekdo?
    Pokud jo pak pred interaktivitou prostredi smekam. Jestli bude takova jak na ukazce.
  • Veskoslav
    Reklamu zcela chápu. Doteď jsem se díval na naprosto všechna videa tady, právě kvůli tomu, co píšeš. Ale když ji vidím už po sté, tak už prostě nemůžu. Kdyby se ty reklamy obměňovaly či to byly na hry, tak jo v pohodě, 4 sekundy přežiju, ale toto? To už je fakt na hození mašle.

P.S: Vždycky jsem se Vás v diskuzích ohledně reklam zastal, protože to chápu, jak je těžké to ufinancovat. Ale čeho je moc, toho je příliš. A ta reklama defacto letí celé prázdniny a naprosto mi zhnusila Evropu 2 jako poslechovou stanici.
  • já bych řekl, že problém není v reklamě jako takové, ale konkrétně v té jedné jediné co tady běží, protože ta už musí s prominutím s_rá_th snad úplně každého
  • Tak na toto se těším, stejně tak na Hellraid.
  • "Nic" proti reklamám, s tím se samozřejmě nic nenadělá. Ale prosím, sežeňte si více inzerentů. Poslouchat jednu a tutéž znělku už kolikátej týden (měsíc?) je na zešílení.
  • tak to te lituju protože reklama na tebe dnes skače odevsud a musis byt znechucenej porad
  • když uz jste rekli ze veskoslav pro vas dela, mužeme se jen domnivat v jake pozici, nejspis placenej diskuter
  • jojo, kolikrat si chci pustit video na games, ovsem jak tam skoci ta reklama a pripomene se mi, tak si jenom povzdechnu a vypnu celej prohlizec protoze zacnu bejt maximalne nechucenej
  • Tak s tím si nemusím lámat hlavu... 1, PC pro lepší grafiku 2. PC pro levnější cenu :)
  • koukám že stryček plusek se vratil z nemecka a zase uraduje, jinak na youtube je reklama ješte otravnejsi nez tady
  • sleepless
    Děkuju ti, s tímhle přístupem si fakt budu moct dovolit někoho v budoucnu poslat na Gamescom...
  • Mart9
    No dokoukal jsem to až po tom, co jsem to napsal *7*
    Každopádně je super, že na něco takového mysleli!
  • Over-Lord
    Dokoukal jsi to? V čase 11:03 se podívá při běhu za sebe.
  • Vypada to dost dobre. I kdyz mnozi uz maji zombiku plny zuby, tak me zombie hry posledni cca 4 roky uspesne mijely - takze presycenost timhle zanrem mi nehrozi. Docela se na hru tesim, jedinym rebusem tak pro me bude, na kterou platformu hru nakonec koupit.
  • Mart9
    Na podobných 1st person hrách mi vadí, že před něčím utíkám a nemůžu se ohlédnout za sebe. Tady mi stačilo video a ten skličující pocit, kdy nevím, co je za mnou, byl hodně výrazný. Přitom v reálu člověk běží a může na sekundu natočit hlavu a alespoň periferně zkontrolovat situaci. Nějaké tlačítko na podobné otočení hlavy by se hodilo.
  • Radioaktivni_surikata
    Takovou štreku se táhne, pak sebere malou lahvičku a celou bednu zásob tam nechá *1* Ale vypadá to dobře. O dost líp, než Dead Island.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit