Přejít na výpis diskuzí
Dying Light je adrenalinový parkour o život
1.9.2013 | Pavel Dobrovský
81 příspěvků
-
Bez té naprosto otravné reklamy: https://www.youtube.com/watch?v=J2TSCZqcjR0
Protože i ty 4 sekundy než to lze vypnout je už utrpení.... -
reagoval som na Toma, nie na teba, len som spatne klikol
-
A takhle to dopadne, když člověk neví o čem mluví...
-
počkej si na hru a pak suď, nebo na nepředpřiprovaný gameplay ( nebo jak to napsat :D)
Uvidíme jak se stím Techlend vypořádá, já jen doufám že dobře :) -
Jde vidět, že o tom nevíš ani Ň.
-
a co by si chcel? od zombie do vesmiru a z vesmiru do stredoveku? tak by boli techland pre teba cool? robia to, co im ide najlepsie, ked chces hrat nieco ine, tak sa poohliadni po unej hre, to je celkom logicke, nie?
-
tak stejný to teda fakt neni, podobný jo, ale stejný ne.
1. tak graficky je to jiný ( ale to je asi tak jasný).
2. bude to parkour s více zombiemy a tady nebudeš moci je všechny umlátit tak jako v DI.
3. Střídání dne a noci s měnícími se zombiemy ( chováním a schopnostmi)
4. se zmíněným 3. bodem tu bude v noci stealth, který v DI není vůbec.
5. a o dost více zombií :) ( i když tohle není něco jinýho od DI, ale k atmosféře to krásně přidá).
Je fakt že DI raptid nění pplnohodnotný díl ale jen datadisk, ale tohle má k tomu docela daleko a lidi se o to zajímají né proto že je to (údajně podle tebe) ta samá hra jen s pár vylepšníma, ale protože to hodlá zkloubit Mirrors Edge a Dead Island v jednu hru a do toho dají už opravdu open world kde budeš moci vylízt na každou budovu.
PS: tohle je můj názor, a respektuju i tvůj, jen se ti ho tímhle komentem snažim vyvrátit, když se to nepovede tak ne a když jo tak jo :D . Jinak hold si počkáme až to vyjde a pak si o tom můžeme udělat další názor :) . Jinak jakoukoliv připomínku k mým podům beru, jestli jsem něco napsal špatně ( jako nepravdivě tak díky za opravu :) ) . -
Tedy opět tam budou hovadiny jako v DI. Neustále se objevující zombie rychle se ničící zbraně a pod šílenosti.
To, že borec leze s velkou pálkou po stožárů to jen podtrhuje.
Anebo to hrál nějaký mistr. Ani toho zombie co se válel na zemi neviděl.
Btw určitě nešlo přijít včas ani pozdě. Prostě tam hráč dolete a ono se setmí :) -
pro me je to na urovni datadisku , vzdyt je to uplne stejny jako DI akorát tam muzes skákat po vecech. ale je videt ze staci delat porad dokola stejnou hru s malejma obmnenama a lidi to budou kupovat porad. Jaka bude pristi hra? budem jim tam moc skákat po hlavách?
-
Tak ty vozidla podle dostupných informací zatim nejsou ( nebo tedy jsem nečetl informaci o nich zmiňující) a to samý platí pro obranu tápora a stavění opevnění, jedíný co zmínily bylo oprava pastí a schánění zásob. Ale bylo by to super, ale zase nečekej něco co nezmínily, abys pak nebyl zbytečně zklamaný, já se těšim na tuhle hru hodně, ale čekám jen to co se zatim potvrdilo ( a že to zatim nebylo skvělý :) ) .
-
No pro mě asi ne... já bych se bál :). Já se chci u her bavit...
BTW zombíci jsou hit a zasahuje i do světa Parkouru a Freerunningu http://www.youtube.com/watch?v=PqW5KM4msxE -
Bez urážky, ale Techland má na tom tématu vybudovanou značku :) takže tý části že se toho chytly je trošku mimo, prostě byly mezi prvními co to téma začaly používat a oplatilo se jim to tak na tom postavily značku no, máš to stejný jako s Residentem.
PS: Vim nebyly úplně první, ale myslim mezi prvníma na tý nedávný vlně se zombie tématem co se na nás snesla :D -
trochu sa bojim,ze to s tym dennym a nocnym cyklom prezenu a den bude zalosne kratky a stane sa to zbytocne frustrujuce. Co sa ale tyka nocneho branenia svojho tabora, tak tam by to mohlo byt tak skvele! dufam,ze sa im to podari! vylepsovat si svoj tabor roznymi pascami, plotmi a nejakymi automatickymi gulometnymi vezickami by mohla byt vazne zabava a cez den zhanat nove pouzitelne predmety na nocnu obranu, vratane novych ludi, ktory budu tabor dalej rozvijat, do toho vyjazdy na prieskum s roznymi vozidlami, ktore by sa mohli dat tiez nejak upravovat a tak dalej a tak dalej...noo mohlo by to byt vazne skvele, necham sa prekvapit *3*
-
Ve dne drsnější Mirror's Edge a v noci horor s hutnou atmosférou - dvě solidní hry v jednom. Lidi z Techlandu fakt umí. A co se prezentovaných možností ve videu týče, vypadá to na pěkně kulervoucí akci.
-
Jasný, to je o zvyku, ale hlavně je to problém s vnitřím uchem, jak se tu už v jednom z článků k ocolusu psalo, dá se to vyřešit například pomalým dávkováním ( nejdříve pár minut deně a pak zvyšovat) :)
-
Ano to je ale nebuďme skeptičtí. Tohle vypadá opravdu zajímavě alespoň podle mě. *7*
-
Je docela trapné, jak se vždycky ti vývojáři chytnou nějakého tématu a pořád to omílají na 100 způsobů. Dost bylo zombíků!
-
A jak dlouho si myslis, ze s oculusem na ocich vydrzis? Drtiva vetsina co o nem pise ho zkousela jen na par minut a urcite to je super na tech par minut, ale pochybuju, ze v tom pujde parit hodiny kazdy den. Ale samozrejme pockam na ohlasy :).
-
Doufám že vývojáři nepokazí hru tím, že do ní dají rychlé cestování a dají zombíkům nadlidské schopnosti například vidění přes zdi a budeme tak moci se před nimi schovat. Jinak zombíky nemusím ale tohle bych si s chutí zahrál! *4*
-
Taky se těšim až si zahraju :) Ale ještě více se těšim, jestli to bude podporovat oculus rift, tak to bude teprve něco :D to asi v noci budu mít u PC hromádku náhradních trenclích :D