Přejít na výpis diskuzí
Dying Light: The Following - recenze
6.5.2016 | Daniel Kremser
152 příspěvků
-
Aha někdo zaujatý co rád přehlídne bobky a co tam není být vlastně nemusí nebo si to vsugeruje že to tam vlastně je atd. *15* napiš na to recenzi to bude počteníčko *15*
-
dokonce vidím i 4/10 *3*
-
Flashi, prosím, netvrď že ty hry mají přes dva miliony stálých hráčů. Nintendo není ignorované v Japonsku atd. Ale v Evropě a USA je to okrajové. Wii byla skvělá, levná, jednoduchá, přišla se zajímavým konceptem. Navíc celkově byla přívětivá k novému uživateli. Ale WiiU? Zajímavý koncept naprosto zabitý nezájmem Nintenda, kdy si pořád jede svou generaci Mario ala tisíckrát jinak. I to je jeden z důvod, proč Nintendo za posledních 8 let nevylezlo z červených čísel.
Splatoon jsem měl možnost hrát a ta hra je boží. Ale udělat pořádný bumdle s WiiU konzolí za rozumný peníz, to už ne, to by Nintendo nemohlo rýžovat hráběma. -
o proud moc nejde. Spis o to ze je vždycky lepsi když konkretni titul recenzuje někdo koho ta hra zajima.
-
tak Dota 2 měla launch 2013, takže je to spíše za tři roky a myslím, že 2140 hodin v Dotě může mít na člověka docela neblahý vliv. Nejdou ti oči šejdrem?
-
Nejde s proudem pozná sh!t, ale tak když Vás to baví tak co řešit číslo bavte se.
-
je ti snad jasné, že diskutujeme o herním webu a ne o tobě? Takže nějaké zastaralé specifikace jsou naprosto irelevatní v této diskuzi, kde se řeší, že chybí recenze na základní tituly z WiiU platformy. Je smutné, že se tu recenzuje každý odpad o třech pixelech a Nintendo je tu ignorováno, navíc když Bayonetta byla nejlepší hra předloňského roku :)
-
vzhledem k tomu ze Supersmash a Splatoon ma zakladnu hracu pomalu jako WoW bych o tom co pises silne pochyboval :) nesmis se nechat ovlivnit tim ze v cechahch nintendo nikoho nezajima, ve svete to je dost jinak.
Specifikace WiiU jasne prevysuji starou generaci konzoli ve všech smerech a normalni clovek to pozna na první pohled. Samozrejme s generaci novou se WiiU merit nemůže. -
zajimavé všude to dostalo 8/10 tak že je otázka zda to recenzent umí hrát
-
A? Já nepíši o tom, že je to nejlepší hra historie, jak ty to obvykle děláš o sérii DS a nikomu Dotu nenutím. Mimoto je to za cca 5 let hraní.
P.S: Jsem hrozně rád, jak mě sleduješ na Steamu, takový soukromý stalking:) -
píše člověk, co má 2,140 hodin v Dota 2...
-
Ucel recenze splnen, vyvolat flame pozdni recenzi a kontroverznim hodnocenim. Cim vetsi flejm tim vic kliknuti a vic penez z reklam. Polacek si kdesi hluboko v utrobach games.cz mne ruce a pocita koruny...
-
Neboj, to není Zaklínač a přesto je to kvalitní hra:) Neměl by jsi sedět u DS3 a jet už po 48, abych jsi trhl rekord?
-
Femtíčku, ty jsi tady chyběl. Co zdraví? Stále bereš prášky, co ti dává sestřička. A ne, Nintendo už dávno není základ. WiiU je zastaralý a předražený křáp s minimem kvalitních titulů, co by stálo za to investovat do konzole tak mizerné, že v době vydání byla horší jak staré generace konzolí PS3/Xbox 360.....
-
Proč ne přeji ti ho
-
jsi kamaráde na herním webu. Máš tu x redaktorů a Nintendo je neprostý základ herní historie. Menší Hrej.cz má recenzi na Xenoblade, má recenzi na Bayonnettu 2. Jinak jenom debyl by srážel u Xenoblade 3 body za vizuál. Počkej. Ty jsi debyl.
-
Prostě polská hra. Prostě 6/10...
-
Veskoslav to viděl tak akorát na youtube *15*
-
Za dob kdy se používala celá stupnice by se tohle sotva vydrápalo na 4/10 to raději krvavej průjem než hrát tohle.
-
Techland asi neposlal obálku, jak jinak to vysvětlit ? nic jiného mně nenapadá :)))