Přejít na výpis diskuzí
Dying Light vyjde jen pro PC a nové konzole, staré stroje by hru neutáhly
29.10.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
Ano, MS a Sony tomu aktivně brání, tedy ne konzole, ale korporace co za nimi stojí a dělají to proto, že tímto způsobem vydělají víc peněz. Jak prosté
-
asi ti ještě nikdo nevysvětlil, že filmový zážitek nastává až u 30 fps...
-
Proč se tak neděje? "Zlé" konzole nějak brání dělání hry primárně na PC? A jak můžou konzole brzdit PC? Vždyť nikdo vývojářům teďka nebrání udělat velkou hru jen na PC (s 8K chlupy) a pak možná později udělat konzolový port.
-
COŽE ??? Mne napríklad 300p a 15 fps nevadí !! Ešte lepší filmový zážitok ! Aj GTA V som si v 20 fps na ps3 užíval !
-
No bavíme sa tu o optimalizácií, ale aj ui bol riadne konzoloidný, to je tiež pravda, ja som si na to nikdy nezvykol, hru som dva krát začal odznova hrať a vždy som skončil asi po 2 či 3 hodinách...
-
Propady a já myslel že DI měl hlavně nepovedenej interface (což je pravda), pár neduhů z konzolí zůstalo ale že by to ztěžovalo hru to si nemyslím.
-
+ v tom nevidím žádné, kdyby hodně lidí ještě staré konzole nemělo neřeknu... ale takhle a že to neutáhnou spíš to vidím tak že oni to nezvládají. Je ti nad jejich síly no. Nevadí. Je to FPS a a je na PC lepší beztak. *3*
-
Myslíš ten datadisk riptide? Lebo ten som nehral, hral som len ten originálny dead island a tam tá optimalizácia bola otrasná, fps prepady bezdôvodone aj na najnižších nastaveniach pod 20 a tak podobne.
-
Táto zbytočná debata sa tu už viedla nespočetne veľa krát, naozaj by nebolo na škodu pre zmenu tentokrát upustiť od týchto žabomyších internetových hádok a a vojen a bolo by fakt super upriamiť svoju pozornosť na globálny problém, ktorý pozostáva z toho, že prečo majú konzolisti neustále za potrebu osočovať hráčov počítačových hier, ja som toto nikdy nevedel pochopiť. Veď je úplne jasné, pre ktoré platformy sa 90% všetkých hier primárne vyrábajú a prečo tomu tak je, o tom ani netreba viesť diskusiu.
Otázkou ale ostáva koľko rokov sa tu táto súčastná generácia konzol ohreje, ja dávam psquad a xbone tak rok, maximálne tak 2. Nikdy nebol ten výkonnostný prepad medzi konzolovým hardware a PC hardwarom takto markantný ako je tomu teraz. -
Dvojka jo, ale jednička mi na střední nastavení jela v pohodě.
-
tahle "nova" generace to je takovej fail
-
a nebo by ty konzole mohli postavit tak aby PC nebrzdily.. a nebo vyvíjet prinárně na PC a z toho pak dělat dodatečně verze pro konzole, to by také bylo řešení
-
tedy pardon PS4 a XOne jsou staré nové stroje. Ale to je fuk všechny jsou staré!!!
-
a PS3 a x360 jsou staré nové stroje.
-
O tom by som pochyboval a nevkladal do toho velké nádeje, kedže dead island bol riadne sprasený PC port.
-
Mohli by zrusit i verze pro Xbone a PS4, to by pak teprv byl nicim nebrzdeny next-gen. Ze jo? Vy tlustoprdi co furt vysedavate u PC, to by se vam libilo?
-
To je mi jedno. Hlavně ať to vyjde na PC dobře optimalizované a s co nejméně bugy. Na další zprasené optimalizace a spousty bugů už nemám po tolika hrách náladu ani energii. Vývojáři začínají totiž lenivět ve velkém, tak nechť je DL aspoň jedna z výjimek.
-
Kvalita, takže po vývojároch evolve, lords of the fallen sa aj vývojári dying light rozohodli, že hru nebudú robiť pre tie staré konzoly. Som zvedavý kedy v šlapách týchto vývojárov budú pokračovať aj herný vydavatelia ako ea, activision, ubisoft a iné podobné mamonárske firmy.