Přejít na výpis diskuzí
Dying Light vyjde jen pro PC a nové konzole, staré stroje by hru neutáhly
29.10.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
Je videt ze o tom nic moc nevis, nejenze srovnavas nesrovnatelne, ale ta propustnost gddr neni zas tak zavratna, sak stredni verze starsi 770GTX je na tom podstatne lip a to ani nekoukam na maxwelly.
Ostatne ono muzes mit propustnost jakou chces stejne budes hrat na 30fps. -
Já ji dohrál ale co z toho kkonec ve vězení byl tedy velice odfláklý, skoro až ztracených 60hodin času...
Riptide se ani neukládal takže to jsem nedohrál a bylo to o tom samém. I když neříkám že né zábavném.
Uznávám že hra měla dost much i technologických kiksů... ale hrát se dala v poho navzdory tomu všemu. -
Jo pokud na to radoby pc od 8 do 210 tis mas a prachy na hry ,to se mas.Me staci ps4.Vykonove perfektni,az se sni vyvojari nauci programovat,tak to bude jina.Od typka,ze sony mam udaje o vykonu ps4 z pc.Processor na urovni I7,8gb gddr5 s propustnosti 176 gb,per second zdilena s video ram.A to je rozdil oproti pc,je to efektivnejsi.2 az 3gb video ram max,podle potreby,a zas zasadni rozdil oproti pc 5gb ram 3 krat rychlejsi nez ddr3 ram pameti u pc,tudis srovnatelne s pc s 16gb ram,,to znamena ze do pameti ram,nemusi ladovat tolik dat jako pc.Vpodstate pc,ale porad odlisna architectura.Vpostate jsem odhalil pc,jake je srovnatelne s ps4.
-
pc za 400eur ale hry potaha naprosto stejne,jako ta konzole,mistama jeste lip,muzes si o tom precist na redditu celou vedeckou praci a mas to tam i s merenima...
-
V tom mas pravdu, na PC za 300 eur si nezahrajes vubec nic, sak me 300eur stala jen GPU.
-
ja som reagoval čisto na tvoj post pod mojím, kde sa spomínaš Oculus a 4K....deal with it....na PC za 300 eur si ani teraz nezahráš nič poriadne....a nieto ešte stabilných 60 FPS, high a Fullhd...realita je taká, že PC za 300 eur rozbehá 720p na 20 FPS a možno medium detaily bez vyhladzovania...
každý kto vlastnil PC a nie je PC trotl fanboy, vie že ten výkon tam je des a realita úplne inde ako sa uvádza... -
viem, že mášproblémy s porozumením tak skúsim pomalšie : reagoval som na to, že 3 x drahšie PC ponúka to isté čo P4. Snažil som sa ti naznačiť aby si si pozrel čo PC v tej cenovej kategórii dokáže, nedošlo ti to, nevadí. Mimochodom, tie tvoje prepočty sú pekné ale akosi si do tej tvojej škatule zabudol započítať peniaze ktoré Sony odovzdávaš vždy keď kúpiš novú hru. Mnohí takto za 5 rokov zaplatili viac ako ich stála celá konzola.
-
nikdo nechce po pc za 300 euro aby tohle vsechno dokazalo...ale pc za 600-700 to zvladne naprosto bez problemu,ale zij si dal ve svym slunickovym sony svete *1*
-
na PC v hodnote PS4 si ani teraz nezahráš na FullHD a high detaily, tak o čom trepeš??! Porovnávaj porovnateľné....PS4 stojí podľa heuréky 314 eur najlacnejšie....odrátam od toho OS za 50 eur a mám podľa tvojej logiky PC za 264 eur, ktoré mi má ďalších 7 rokov rozbehať všetko FullHD 60 FPS a ešte k tomu Oculus??? Si rozum potratil....
-
nechápu, jak by mohl někdo hrát na čemkoliv jiném
-
teda tuhle sadu http://www.alza.cz/mad-catz-s-t-r-i-k-e-7-cz-m-m-o-7-g-l-i-d-e-7-d508746.htm
-
tuhle http://www.alza.cz/connect-it-ci-79-d382766.htm
-
Naozaj nevies ci trolluje? ;-)
-
tuhle? http://www.alza.cz/mad-catz-s-t-r-i-k-e-7-cz-d487687.htm
-
Tak v tom případě ale není chyba konzolí, že na PC se nevydělá víc prachů, ne? Tudíž i nějaké brždění a omezování PC her v rozletu se také nekoná.
Jako, nepochybně Sony/MS nejsou hodné firmy, ale to není ani zde milované Valve. O jakých způsobech nátlaku na vývojáře hovoříš? -
mam k tomu i klavesnici a mys
-
Tady z toho mas trochu denicek ne? Jeste nam napis prosimte co vsechno mas, urovni mi to pripada jako kdyz se dite ve skolce chlubi ze dostalo novou nasivku medi pusika. To ze to vsechno hazis jako novou zpravu aby tu byl poradny spam uz je jen tresinka.
-
Hnisavec: rozmýšlam či to myslíš vážne, či trolluješ alebo je to iba nevedomosť a neschopnosť dohľadať si testy týchto hier i v rozlíšení 4k. Nové konzole sú tu iba rok a už je cítiť výkonnostný deficit, sme svedkami jednoznačne najrýchlejšieho zastarávania konzol v rámci sveta ps a xboxu. O 3-4 roky bude 4k na PC bežné rozlíšenie, bude tu Oculus, jednoducho sféra ktorá bude pre konzole na dlhé roky až do príchodu ďalšej generácie uzavretá.
-
Ja som mal s tou hrou len problémy, ale celá hra mi môže byť aj tak ukradnutá, kedže som ju nebol schopný ani raz dohrať, či už to bolo kvôli technickým problémom s optimalizáciou alebo otrasným ovládaním.
-
a muj pc mam taky z alberta a prekvapive na tom rozjedu na minimalni hw i pacmana *5* *5* *5*