Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Arcanum

Mimochodem, ME nikdy nebylo čistokrevné rpgéčko. Od začátku mělo jasně daný koncept - ber, nebo nech být. Vyčítat hře něco, o co nikdy neusilovala je zcestné.
  • Cahir
    Jelikož není Zaklínač nominován, klidně bych to tomu DA2 dal.
  • Masa-san
    To mě také překvapilo. *8*
  • Masa-san
    Tak před 3-6 lety by mě taky nenapadlo, že by se to vylučovalo. Ale dnes... *7*
    No řekněme, že je pořád těžší si udržet optimistické očekávaní u her. *6*
  • Jindra šel na dovolenou, tak tu za něj zaskakuješ, viď?
  • "...we are putting Dragon Age 2 as an RPG of the year..." som grcal *16*
  • Masa-san
    jj je to hrůza *7*
  • Masa-san
    Vubec jsem ani netušil, že mezi Čechy a Slováky to takhle vře.

Měli jsme na Výšce Slovenku jako vyučující a nikdy nic podobného ani nenaznačila, naopak bych řekl, že nás měla v oblibě a neměla tak odtažitelný přístup jako většina vyučujících. *4*
  • Masa-san
    no já bych nejradši scifi - fantasy RPG ... Takové to kde se kombinuje fantasy world s hightec vymoženostmi. Je vůbec nějaké na PC ? *1*

Jinak máš pravdu, Mass Effect utíká od RPG žánru jako myši před před velkou vodou, vše se zjednodušuje až hrůza.
    Bylo by hezké, kdyby to v ME3 napravili ... no radši na ně nespoléhám a třeba mě mile překvapí *4*
  • Masa-san
    přoč se ty videa nedaj posunovat posuvníkem, vždy to resetuje video na první sekundu když to chci někam přetočit a pak jednoduše bojkotuju sledování celého videa pořád od znovu *6*
  • co jinýho od nestředů vesmíru maďaročobolů bys chtěl? :P
  • aka neznalost? ja len vravim ake to je z mojho pohladu. to ze ma nezaujimal ten Ceckovy pribeh? to s hratelnostou nemalo nic spolocne
  • DarkHawk
    Nesvaluj na mě vinu tvojí neznalosti tehle serié. *1* A nad nikým se nepovyšuju.
  • Hairy_Ass
    Južny nemec? To je Rakušan? *15*
  • Hairy_Ass
    skaven123: Konečně rozumná odpověď! *15*
  • pretoze ty Južny nemec chodim kde chcem. ja viem ze Cesko je pre vas stred vesmiru a vsetci sa krutime len okolo vas.
  • Hairy: sak multi kulty nee? zvykaj si :D
  • jj samozrejme ty si master of universe a ty vies vsetko lepsie ako ostatny. ani som si ine o tebe nemohol myslet
  • Hairy_Ass
    Nevšim jsem si, že bychom tady nějak pátrali ve slovnících... každopádně to není vysvětlení, proč k nám "lezete" - bez urážky. *3*
  • Lépe bych to neřekl. Taky mám pocit že Slováci rozumí Češtině lépe než Češi Slovenštině. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit