Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Cahir: Za ty špatný zkušenosti s Němci může hlavně konec 19. století a 2. světová válka, jinak si za jistou "nerovnoprávnost" spíše mohli naši předci sami.

exmaxx: Každý jen trochu vzdělanejší obyvatel českých zemí stejně musel umět německy, ale i kdyby, tak tohle "bratření" je reliktem myšlenky společného česko-slovenského národa, která stejně nikdy moc nefungovala - asi jako Vlámové a Valoni v Belgii - navíc ani tady nefungovala úplná rovnocennost, už jen kvůli hospodářský a kulturním rozdílům, stačí se podívat na politiku vůči Slovensku za První republiky.
  • DarkHawk
    Tohle názor uplného lajka, který tomu vůbec nerozumí a nevidí do univerza Mass Effectu.
  • Nechce to ani více Sci-fi RPG her ani více fantasy RPG her, současné rozložení "sil" je myslím vyhovujcí. No, ale vážně, každá podařená RPG je vítána, a je přece jedno zda je sci-fi či fantsy.. Takže nesouhlasím ani s tebou ani s ahhh.

Btw- Tak mě napadá že ME3 ani moc RPG dost možná nebude.Přeci jen ty RPG prvky šly ve dvojce dost do pozadí (a upozorňuji že prd*l tím nemyslím aby to někdo nepochopil blbě :D) .
  • A co treba jazykova podobnost? *3*
  • A co ta bavi na ME vsak letis furt vo vesmire co je nuda. ides na planetku kde kuknes do 5-10 budov prebehnes 20m a konec misie. Viacej si uzijes loading screen ako celu hru. Oproti fantasy svet mas zvycajne otvoreny a je tam co robit v kazdej casti mapy.
  • Cahir
    To je trochu krátkozraký a zkreslený pohled, řekl bych.
  • No asi preto že už od čias Eduarda Beneša Česi na Slovákov pekne káleli. Čo sa mna týka je mi to putna historia ma nezaujíma, ale sú ľudia, ktorý to proste nerozdýchali.
  • Lebo naša mládež vám ešte rozumie ale vaša nám už moc nie :)
  • Cahir
    Rakušáci a Němci k nám ale nikdy nezaujímali vztah "rovnocenných". Zejména Němci pro nás byli celou historii ohrožením.

A co Velká Morava? *1*

Navíc zastávám přesvědčení, že pocit sounáležitosti nevyvstává ze společného území, ale jazyka. A ke Slovákům máme prostě nejblíž.
  • Hairy_Ass
    Se Slováky máme něco společného tak od druhé poloviny 19. století - takhle bychom museli říkat bratři i Rakušanům, Němcům a hlavně jižní části Polska. *15*
  • odkud jsou ty divný videa???
  • Hairy_Ass
    Zajímalo by mě, proč vždycky k podobnému příspěvku musí nějakej Slovák napsat podobnou věc? *9*
  • Cahir
    Chlapci, tahle nenávist mezi Čechy a bratry Slováky mě opravdu rmoutí.
  • DarkHawk
    Fanatsy RPG je jak nasraných, chce to více Sci-fi RPG. Tady máš mínus chytej.
  • Cahir
    A to se vylučuje?
  • DarkHawk
    Proč čobolové chodí na české herní stránky? Mě nikdy nenapadlo, že bych se šel podívat na nějakou slovenskou. Asi to nemají tak kvalitní jako my. *1*
  • zato maďaročobolobača bude kolaborovat jako vždy.
  • Malleth
    Mají ještě co ladit (look-at, přechod mezi přez rohy....)
  • kedy už začnú robiť fantasy rpg tieto sci-fi hry ma vôbec nebavia
  • češi si zachránia svoju riť a na ostaných sa vykašlú.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit