-
Ja bych ocenil predevsim dve veci:
1) prodej her online - vpodobe kodu, rozhodne by to bylo vyhodnejsi jak pro prodejce, tak i pro kupujiciho (tuto moznost uz nejakou dobu nabizi minimalne jeden cesky shop, a mozna i vic, cesky eshopy na hry prakticky nesleduji)
2) platby přes PayU, nemuzu si tento system vynachvalit, aneb zaplatim a prodejce ma hned potvrzeni o platbe
Proste shrnuto - mit moznost koupit si treba EADM kod, a mit hru dostupnou v minute, to bych si i obcas koupil hru pres Games, ikdyz bych mel moznost ji sehnat levneji z "jinych zdroju"... *5* -
-
Díky za návrhy, zamyslíme se nad tím :)
-
-
Zdravím, neuvažujete také o funkci "wishlist" kde si zákazník může ukládat hry které ho zajímají a chtěl by si je do budoucna koupit?
-
-
Wishlist už na shopu funguje, jen předtím, než do něj hru přesunete je nutné přesunout ji do košíku. Teprve pak si jí můžete hodit do wishlistu. Jakmile bude čas, pořešíme to tak, aby to nebylo takhle kostrbaté.
-
-
rad bych podporil games ale krabicovky nekupuju. kdybyste ale prodavali klice k battlefieldu 3 za polovicku co krabice (tedy asi 500-600kc), tak byste urcite nalakali nejenom me
-
Mě ceny příjdou docela dobrý, něco je drahý něco zas o něco levný, takže se to srovná, ale pár věcí je i předražených, což je všude si myslim *3*
Games obchod je mi připadá dobrý, kvalitní zboží za kvalitní ceny a příde mi to mnohem přehlednější než přetím.
No a v budoucnu, bych tam chtěl určitě vidět mnohem více her Hardwaru, ale možná i softwaru *4* -
... já například kupuju hry v Anglii nejen kvůli ceně, ale proto, že český lokalizace jsou většinou tragédie. Co tak nabízet levněji verzi bez lokalizace. To by nešlo?
-
-
a co tak si ty ceske titulky u her nezapinat to te nenapadlo? *1* ne jako vazne kolik her ma poze cestinu a nelze u nich zvolit instalaci v originale???
-
-
Ještě máte co ladit viz : http://shop.tiscali.cz/pc-robin-hood-defender-of-crown-4040
Kolonka obvyklá cena mě docela zaujala :) -
Kdyz vy jste desne drazi. Ja bych si treba rad koupil ceske Crysis 2 na PS3, ale protoze to neni moje srdcovka, cekam, az cena spadne tak na petistovku. No a vy ji mate za 1400 Kc, a pritom treba zde http://www.herni-svet.cz/ps3/crysis-2-ps3/ ji maji za 800 Kc. To je rozdil 600 Kc. A to pak muzete s webem delat co chcete, ke koupi me to jednoduse nepresvedci.
-
-
Zname obchody jako CZC, Alza nebo Games jsou strasne drahe. Ja nejcasteji nakupuji na
GamesShop - nemaji sice velky vyber, ale maji velmi dobre ceny. Zrovna Crysis 2 maji asi jen pro PC http://gamesshop.cz/Produkt/2313/Crysis-2-CZ-PC nebo ten pro PS3 tam nemuzu nejak najit, ale je to jeste levnejsi.
-
-
No nevím. Ten váš shop nabízí hry pro xbox 360 v angličtině, ikdyž u nás vychází v češtině. Např. BF3...
-
-
U BF3 je jen spatne vyplneny udaj - diky za upozorneni, opravime to. Hra bude samozrejme v CZ verzi, jak EA oznamili.
-
-
Zajimave, drzim pesti at se dari dale. Uvedene zmeny jsou urcite k lepsimu o tom zadna, celkove se mi web libi. Chci se zeptat, je vubec v nasich koncinach mozne uvazovat i o nejake forme digitalni distribuce? to znamena ze napr vy byste na webu nenabizeli jen krabicovky, ale i kody, ke stazeni napr ze steamu apod? Docela by me to zajimalo, protoze prece jen, posledni dobou vice tihnu k dig. distribuci.
-
-
nejak tohle nechapu kdyz uz jsem takovy masochista ze pouzivam steam proc si nekouopim tu hru rovnou na steamu?
-
-
Protoze mam zkusenost ze steam kody se daji legalne ziskat za nizsi cenu nez ofiko na steamu.
-
-
jsem na tom uplne stejne a bohate by mi stacilo, kdybyste po zaplaceni (kartou, paypalem) krabici u Vas rozbalili a CD key poslali emailem. Postovne 0,- Kc, cas 10minut (za predpokladu pred-rozbalenuych krabic 2minuty). Krabici pak muzete s klidem vyhodit stejne na ni nemam misto :)
-