Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "...if you look at the demo, its a pretty believable forest..." with pretty unbelievably stupid A.I. ...
  • Hairy_Ass
    Hmm, čerpají z filmu Master & Commander. Neměli by spíš čerpat z jeho knižní předlohy? A že je Connor neutrální a chce konat dobro? Vždyť jsem tu četl, že mu Britové vypálili jeho týpí vesničku a on se žene za pomstou -> stejný motiv jako měl Ezio.
    • Nemůžou čerpat z knihy tam nic neuviděj. Spíš myslel, to moře, ty námořní bitvy, třeba i bouře a tak prostě.
      Jinak co se týče Connora tak jak bylo řečeno, nebudu ani já tak skeptický a myslím, že se bude lišit. Bude přece zabíjet obě strany, prostě tam kde jsou templáři. U ostatním bylo jasné na které straně jsou tepláři, zde ne...
      • Tikov
        Taky bych občas chtěl mít tak malou představivost. Pravdouje, že kniha by jim dala mnohem větší představu o tom co a jak udělat, aby to nevypadalo směšně.
      • Hairy_Ass
        Filmaři taky čerpali z knihy a asi tam něco viděli, jinak by nenatočili ten film. *4*
    • sleepless
      Ad pomsta: pomsta byla Eziuv motiv, tenhle chce spravedlnost - rikaji oficialni prameny. Navic je v rozhovoru recene, ze na konci bude Connor trosku jina postava, nez na zacatku.
      • Chce spravedlnost, a proto vraždí brity? Sleepless pls. To mi na tom vadí nejvíc. Nikdo nemá koule na to, aby ukázal, jací jsou američani zmetci. Prostě američani jsou ti nejhodnější a udatně brání demokracici a spravedlnost. To už je dost eklhaft.
        • ZvacA
          Na druhou stranu - pomůžeme si, když se zobrazí opak? Stejně by to skončilo černobílým rozborem. Kdokoliv, kdo se seriózně zajímá o danou hist. problematiku ani nemá potřebu řešit, kdo v tomhle období stál na straně " dobra " a kdo představoval " zlou " stranu - ona interpretace vyplývá z mnoha věcí od politiky po vývoj a přesně někomu vymezit "stranu" je kravina a člověk si střízlivý obrázek udělá vždy. Ovšem, to že hra zobrazuje bojovníky za nezávislost v kladným světle s heroickým nádechem je logickej důsledek významnosti celé události- je to stejný, jakobys očekával, že budeme moct za assassina rozhodnout mezi Čechy a Němci během protektorátu. Je fakt, že pokud má kolega Hairy_Ass pravdu s tím počátečním plotem o tom, jak se indián bude mstít za jeho vypálenou vesnici Brity!, je to v takovým případě tradičně naivní odstartování příběhu a vymezení stran na pozadí dějinné éry, u které automaticky člověka napadá, jestli by to Britům, byť to nebyli žádní turisti, skutečně za to stálo vypalovat zrovna indiánskou ves. Asi takto, k tomu, aby si člověk udělal obrázek o protagonistech dané události a neviděl to dost v jednoduchým pojetím, nepotřebuje hru ani filmy...
        • smejki
          oh no, not this<>shit again. *7*
        • Nejsou nejhodnejsi, kdo je nejhodnejsi? Ale proc by to meli byt zmetci?
          • Třeba kvůli tomu, že napadli bezdůvodně cizí suveréní stát? A ne jednou.
            • walltar
              Hairy_Ass -> No Němci a Japonci měli killcount kolem 6M každý, Rusové byli myslím na 2M .... Celkem dost pohybuju že by se k tomu američani přiblížili.
            • Hairy_Ass
              Že Američani nezabíjejí civilisty z principu je možná pravda, ale že jich zabili za války nejméně? Co kobercové bombardování velkých měst v Evropě a Japonsku?
            • walltar
              Vždycky měli hodně dobý důvod. Podle mě je ropa velmi dobrý důvod k napadení cizího státu. Stejně jako jiné nerostné bohatství, výnosy z obchodu a podobně. Pokud si někdo myslí že se někdy válčilo kvůli chudákům trpícím civilistům tak ste hodně najivní.

Američani aspoň nevraždí tisíce civilistů z principu, když se podíváš na druhou světovou tak meričani zabili nejmíň civilistů. Prostě kdybych se měl někým nechat napadnout tak si vyberu ameriku .... čína a rusko by ti znásilnili řiť mnohem víc.
            • smejki
              které státy napadli?
            • Tak bezduvodne asi ne :)
    • Gorkan
      ono takový bude na startu podle mně. prožijeme celý jeho život a on tam říká že na konci bude úplně jiný než na začátku
      • Hairy_Ass
        To Ezio byl ke konci taky jiný než na začátku dvojky. Já jen zatím nevidím, že by jeho motivy byly razantně jiné, než u Ezia. A v rozhovoru říká, že se bude od Altaira a Ezia hodně lišit.
  • Vše vypadá velmi zajímavě a moc se mi to líbí, teda až na ty námořní bitvy. Lodě plující rychlostí motorových člunů se mi zdají moc. Tohle není arkáda, tohle je Need for Ship.
    • nepaci sa ti -> preskakuj clanky, nekomentuj, nekupuj....

PS: to, ze tam doteraz skakali z vysokych vezi do nejakych vozikov so senom, to nikomu nevadilo....to, ze clovek kupoval obchody v meste a tie sa otvorili behom 5 sekund, tiez nikomu nevadilo....to, ze v revelations pridali ten Tower defender, kde sa mury stavali okamzite, taktiez nikto si nestazoval....vsetko boli len male prvky pre zabavu, nieco revolucne....teraz tu pridaju par namornych bitiek ako dalsi prvok a uz sa z toho ide kazdy poka*at, ze tie lode plavaju velmi rychlo, su priliz obratne a podobne....keby ich urobili uplne realne, ludia by sa stazovali, ze je to nuda....
      bohuzial, takych dementnych ludi nikdy nic neuspokoji....
      • risa2000
        pokud se ti nelíbí názor nad tebou, tak to nečti, nereaguj, nekritizuj ...

Možná by tě překvapilo, že skákání do sena, kupování obchodů a další věci mi nevadily (minimálně v AC2, který zrovna hraji). Naopak docela se mi líbí, přišlo mi, že to je dost vyvážená hra, na to kolik obsahuje herních prvků. A logicky se zajímám tedy o to, jakým směrem se to vyvíjí a jak bude vypadat nejnovější varianta. A to, že se mi zásadně nelíbí námořní bitva, tak jak ji tam implementovali a o níž se vyjádřili, že je inspiroval M&C mě nevylučuje automaticky z toho tento názor vyjádřit.

Nejspíš máš zkušenosti s jinými dementními lidmi než já.
    • Gorkan
      kriste pane oni tam dají zajímavý prvek a vy zase nadáváte že se vám to nelibí předtím nadáváte na Ameriku a ted už vám to nevadí co tomu dát šanci a pořádně si to zahrát než začnete kritizovat ? ono je to sice hra na historickém základě ale není to HISTORICKÁ HRA je to alternativní historie konspirace a podobně a jde o to aby to bylo zábavné a zapadalo to ne aby to bylo realistické na centimetr přesně
      • ZvacA
        Co má společnýho alternativní podání historie s tím, že řadové plavidlo je zde prezentováno jako něco, před čím bledne závistí i Superman? To v AC univerzu vymysleli nadupaný lodní pohony už ke konci 18. století? Řada lidí si uvědomuje na co si AC hraje, ale jde taky o atmosféru a uvěřitelnost a pokud kolega ve videu prohlásí, že jsou pyšní na to, jak se snaží zmapovat období americké války za nezávislost jako jediní ve svým žánru a pak náhle se vytasí s námořní bitvou, která ruinuje pocit, že by člověk byl s daným charakterem v 18. století díky pseudozpracování, potom je kritika v tomhle směru na místě. Tak kurňa v předchozích dílech si piplají třeba Řím, aby byl ve hře co nejautentičtější a potom přijdou s nármořní šarvátkou na historickém pozadí, která je k smíchu....
      • Reálné na centimetr přesně a lodě s rychlostí skoro až dnešních aut je trošku rozdíl, ne? To už tam rovnou můžou třeba přidat meče o velikosti 3 dospělých postav, vždyť jde hlavně o zábavu, ne? Nebo by z toho mohli udělat 3rd person shooter..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit