Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 rozhovor: Assassin's Creed III - o lodích a lidech
16.6.2012 | Redakce Games.cz
51 příspěvků
-
Mi to příde jak když kočička s pejskem vaří dort a šéfkuchař u toho kouří crack.
-
Taky bych občas chtěl mít tak malou představivost. Pravdouje, že kniha by jim dala mnohem větší představu o tom co a jak udělat, aby to nevypadalo směšně.
-
Jenže hráči chtěli změnu co se týče "assassinovských" dovedností se skrývat a tajně zabíjet atd.. oni z něho jen typicky americky (trochu sedí) udělali terminátora. Nedělej prosím z požadovaný změny něco naprosto všeobecného. Mohli si vybrat spoustu jiných zajímavých témat vmísto toho si vybrali pochybnou válku o nezávislost s cílem zavděčit se americkému publiku, jsem si jistý, že tohle drtivá většina ne-američanů nechtěla.
-
Překvapilo mne, co říkají o Connorovi. Podle jeho bojového stylu jsem ho odhadoval (hlavně v kontrastu s Eziem) na mladýho, agresivního zuřivce (což může být velmi zajímavý charakterový typ a mě by se osobně moc zalíbil) a on to má být inteligentní jedinec se smyslem pro vyšší dobro? No, s takovým skillem v mávání tomahawkem by se určitě uplatnil i v thaijské restauraci...
-
pižlám ženu Petra Poláčka *10* *1*
-
Všichni jste kur\/y *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13*
-
Hairy_Ass -> No Němci a Japonci měli killcount kolem 6M každý, Rusové byli myslím na 2M .... Celkem dost pohybuju že by se k tomu američani přiblížili.
-
No já si těžko dokážu představit hloupější AI než byla v předchozích dílech *1*
-
Sami vývojáři to někde říkali, že AI dozná potřebných změn pro "větší dynamiku", což v podstatě dle předvedených záběrů znamená, že bude ještě hloupější (a ta hloupost ještě šikovněji maskovaná), aby hráči nebyli ze svého krvavého tanečku nijak výrazněji rušeni.
USA doby revoluce je sice divná volba pro sérii s původním zaměřením na boj zblízka, ale co už, Ubisoft chce značku někam směrovat, jejich věc.
Ohledně lodí se uvidí, co na to focus testeři. Když se dětem bude líbit že lodě otáčejí na pětníku, tak páni producenti poskytnou někde v interview argument jak je těžké se všem zavděčit a jak jsou hráči nevděční, a proto se musí plachetní lodě chovat jako motokáry na vodě. -
Já osobně proti USA 18. stol. nic nemám. A herní mechanika a AI se podle videí nedá hodnotit. S těmi čluny souhlasím. Přitom si myslím, že by stačilo jenom trochu ubrat plyn a mohlo to působit mnohem uvěřitelneji.
-
Já myslím, že se to bude prolínat. *3* Tím jsem chtěl jenom naznačit, že udělat ideální hru vyhovující všem je nemožné. *3*
-
a jsou to ti samí, nebo druhá půlka jídelny? *3*
-
Nevystihl nic, jenom šikovně použil rétorskou "satanskou taktiku".
Ano, hráči si přejí něco nového, ale localpatriotismus USA na seznamu přání rozhodně není na předním místě. Zjednodušování mechanik a stupidizace AI asi taky ne a motorové čluny se skinem plachetních lodí pravděpodobně taky ne. -
protože v sérii AC většinu času akorát pobíháš a mačkáš čudlík útoku, není tam hratelnost vůbec, je to nuda a UBI z toho udělal permaonline DRM blbost.
Pořád nevidím rozdíl. -
"Je vtipné, že lidé chtějí pořád něco nového a když ohlásíte změnu, začnou si na to stěžovat." Vystihl to naprosto přesně. *3*
-
Celá tahle prašivá série je prasárna, ale ani v americe to nebude jinak, než že pseudonativní indián půjde opět po templářích, překvapivě...
Proč pseudonativní? Protože jak snad dnes již každý ví, tzv. indiáni nejsou původními obyvateli ameriky... -
pokud se ti nelíbí názor nad tebou, tak to nečti, nereaguj, nekritizuj ...
Možná by tě překvapilo, že skákání do sena, kupování obchodů a další věci mi nevadily (minimálně v AC2, který zrovna hraji). Naopak docela se mi líbí, přišlo mi, že to je dost vyvážená hra, na to kolik obsahuje herních prvků. A logicky se zajímám tedy o to, jakým směrem se to vyvíjí a jak bude vypadat nejnovější varianta. A to, že se mi zásadně nelíbí námořní bitva, tak jak ji tam implementovali a o níž se vyjádřili, že je inspiroval M&C mě nevylučuje automaticky z toho tento názor vyjádřit.
Nejspíš máš zkušenosti s jinými dementními lidmi než já. -
ty si radsej precitaj cely thread vratane prveho prispevku na ktory som reagoval a potom ti mozno aj dojde preco som pouzil slovo amik... a nabuduce mozno predtym ako sa budes snazit byt strasne mudry historik ti to aj vyde a vsetkym nam ukazes aky si vzedalany *4*
-
nepaci sa ti -> preskakuj clanky, nekomentuj, nekupuj....
PS: to, ze tam doteraz skakali z vysokych vezi do nejakych vozikov so senom, to nikomu nevadilo....to, ze clovek kupoval obchody v meste a tie sa otvorili behom 5 sekund, tiez nikomu nevadilo....to, ze v revelations pridali ten Tower defender, kde sa mury stavali okamzite, taktiez nikto si nestazoval....vsetko boli len male prvky pre zabavu, nieco revolucne....teraz tu pridaju par namornych bitiek ako dalsi prvok a uz sa z toho ide kazdy poka*at, ze tie lode plavaju velmi rychlo, su priliz obratne a podobne....keby ich urobili uplne realne, ludia by sa stazovali, ze je to nuda....
bohuzial, takych dementnych ludi nikdy nic neuspokoji.... -
protože tam většinu času akorát jezdíš autem, není tam znovu hratelnost vůbec, je to nuda 2K z toho udělali zDLCovaný srágory