Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 rozhovor: Assassin's Creed III - o lodích a lidech
16.6.2012 | Redakce Games.cz
51 příspěvků
-
Že Američani nezabíjejí civilisty z principu je možná pravda, ale že jich zabili za války nejméně? Co kobercové bombardování velkých měst v Evropě a Japonsku?
-
Vždycky měli hodně dobý důvod. Podle mě je ropa velmi dobrý důvod k napadení cizího státu. Stejně jako jiné nerostné bohatství, výnosy z obchodu a podobně. Pokud si někdo myslí že se někdy válčilo kvůli chudákům trpícím civilistům tak ste hodně najivní.
Američani aspoň nevraždí tisíce civilistů z principu, když se podíváš na druhou světovou tak meričani zabili nejmíň civilistů. Prostě kdybych se měl někým nechat napadnout tak si vyberu ameriku .... čína a rusko by ti znásilnili řiť mnohem víc. -
Těmi amíky myslíš Francouze? - asi ste ve škole ještě nebrali americkou histrorii že.. *15*
-
Ja by som bodla vety co povedal conor v deme nevravel ze sa prida k amikom.... v deme ako sa rozprava s tym velitelom predtym ako zautoci na tu pevnost povie (pardon za moju eng)
let the patriots fight their own battles i am here for the templar. -
Já si nějak nemůžu pomoct, ale tenhle díl mě prostě odradil už na začátku. Když jsem se dozvěděl to zasazení. Bože indián co hledá spravedlnost a dá se k amíkům to je fakt divný. No ale co ? nelíbí ? nebudu kupovat.
-
Nechápu proč Mafia II dostala oproti prvnímu dílu nížší hodnocení a lidi byli nespokojení, není to realita ani simulátor, je to hra, navíc Mafia II není vůbec není reálná celkově.
-
To už mi jako větší narušení feelingu té série přišlo to používání Jablka na konci Brotherhoodu (to bylo vážně pitomý,nebo vypálení přístavu v Revelations
-
Tak série AC si nikdy nehrála na realismus, pouze zasazovala příběh do dějových reálií.
-
nevím proč se pořád řesí jak ty lodě jedou, neni to ani realita ani simulátor, je to hra a navrch AC není vůbec reálný celkově
-
které státy napadli?
-
Škoda těch námořních bitev, které jsou totálně neuvěřitelné. Přestože začátek traileru vypadá fakt dobře, jak se tam objevily lodě, šlo to do kytek.
Chápu, že ovládat korektně plachetnici, navíc ještě takhle komplikovanou, by ve hře jako AC nemělo smysl, ale problém je, že to není ani jen zjednodušené, ale úplně nesmyslné. Galéna se neotočí jako motorový člun na 20 metrech. Stejně tak to, že si to ty lodě křižují proti sobě, vedle sebe, jak se jim zachce, bez ohledu na to "jak fouká vítr".
Master & Commander nic takového neobsahoval a naopak to byl dost autentický film, škoda, že si toho nikdo z vývojářů nevšiml. -
Tak bezduvodne asi ne :)
-
Na druhou stranu - pomůžeme si, když se zobrazí opak? Stejně by to skončilo černobílým rozborem. Kdokoliv, kdo se seriózně zajímá o danou hist. problematiku ani nemá potřebu řešit, kdo v tomhle období stál na straně " dobra " a kdo představoval " zlou " stranu - ona interpretace vyplývá z mnoha věcí od politiky po vývoj a přesně někomu vymezit "stranu" je kravina a člověk si střízlivý obrázek udělá vždy. Ovšem, to že hra zobrazuje bojovníky za nezávislost v kladným světle s heroickým nádechem je logickej důsledek významnosti celé události- je to stejný, jakobys očekával, že budeme moct za assassina rozhodnout mezi Čechy a Němci během protektorátu. Je fakt, že pokud má kolega Hairy_Ass pravdu s tím počátečním plotem o tom, jak se indián bude mstít za jeho vypálenou vesnici Brity!, je to v takovým případě tradičně naivní odstartování příběhu a vymezení stran na pozadí dějinné éry, u které automaticky člověka napadá, jestli by to Britům, byť to nebyli žádní turisti, skutečně za to stálo vypalovat zrovna indiánskou ves. Asi takto, k tomu, aby si člověk udělal obrázek o protagonistech dané události a neviděl to dost v jednoduchým pojetím, nepotřebuje hru ani filmy...
-
oh no, not this<>shit again. *7*
-
Třeba kvůli tomu, že napadli bezdůvodně cizí suveréní stát? A ne jednou.
-
Nejsou nejhodnejsi, kdo je nejhodnejsi? Ale proc by to meli byt zmetci?
-
sounds good
-
Keby si čítal sériu Patricka O´Briana, tak by si zistil, že sa odohráva za Napoleona ...
-
Chce spravedlnost, a proto vraždí brity? Sleepless pls. To mi na tom vadí nejvíc. Nikdo nemá koule na to, aby ukázal, jací jsou američani zmetci. Prostě američani jsou ti nejhodnější a udatně brání demokracici a spravedlnost. To už je dost eklhaft.
-
Ja som totálne spokojný, toto obdobie v Amerických dejínách je hodne zaujímavé, M and C, Patriot partria medzi moje najoblúbenejšie filmy takže AC3 je pre mňa absolútna a zdoraznujem že príjemná povinnosť. Naposledy som sa tak tešil na Maxa 3 ktorý ma tiež nezklamal verím tomu alebo som skor presvedčený že ani AC3 ma nesklame.