Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Filmaři taky čerpali z knihy a asi tam něco viděli, jinak by nenatočili ten film. *4*
  • Nemůžou čerpat z knihy tam nic neuviděj. Spíš myslel, to moře, ty námořní bitvy, třeba i bouře a tak prostě.
    Jinak co se týče Connora tak jak bylo řečeno, nebudu ani já tak skeptický a myslím, že se bude lišit. Bude přece zabíjet obě strany, prostě tam kde jsou templáři. U ostatním bylo jasné na které straně jsou tepláři, zde ne...
  • ZvacA
    Co má společnýho alternativní podání historie s tím, že řadové plavidlo je zde prezentováno jako něco, před čím bledne závistí i Superman? To v AC univerzu vymysleli nadupaný lodní pohony už ke konci 18. století? Řada lidí si uvědomuje na co si AC hraje, ale jde taky o atmosféru a uvěřitelnost a pokud kolega ve videu prohlásí, že jsou pyšní na to, jak se snaží zmapovat období americké války za nezávislost jako jediní ve svým žánru a pak náhle se vytasí s námořní bitvou, která ruinuje pocit, že by člověk byl s daným charakterem v 18. století díky pseudozpracování, potom je kritika v tomhle směru na místě. Tak kurňa v předchozích dílech si piplají třeba Řím, aby byl ve hře co nejautentičtější a potom přijdou s nármořní šarvátkou na historickém pozadí, která je k smíchu....
  • "...if you look at the demo, its a pretty believable forest..." with pretty unbelievably stupid A.I. ...
  • Reálné na centimetr přesně a lodě s rychlostí skoro až dnešních aut je trošku rozdíl, ne? To už tam rovnou můžou třeba přidat meče o velikosti 3 dospělých postav, vždyť jde hlavně o zábavu, ne? Nebo by z toho mohli udělat 3rd person shooter..
  • Hairy_Ass
    To Ezio byl ke konci taky jiný než na začátku dvojky. Já jen zatím nevidím, že by jeho motivy byly razantně jiné, než u Ezia. A v rozhovoru říká, že se bude od Altaira a Ezia hodně lišit.
  • sleepless
    Ad pomsta: pomsta byla Eziuv motiv, tenhle chce spravedlnost - rikaji oficialni prameny. Navic je v rozhovoru recene, ze na konci bude Connor trosku jina postava, nez na zacatku.
  • Gorkan
    ono takový bude na startu podle mně. prožijeme celý jeho život a on tam říká že na konci bude úplně jiný než na začátku
  • Gorkan
    kriste pane oni tam dají zajímavý prvek a vy zase nadáváte že se vám to nelibí předtím nadáváte na Ameriku a ted už vám to nevadí co tomu dát šanci a pořádně si to zahrát než začnete kritizovat ? ono je to sice hra na historickém základě ale není to HISTORICKÁ HRA je to alternativní historie konspirace a podobně a jde o to aby to bylo zábavné a zapadalo to ne aby to bylo realistické na centimetr přesně
  • Hairy_Ass
    Hmm, čerpají z filmu Master & Commander. Neměli by spíš čerpat z jeho knižní předlohy? A že je Connor neutrální a chce konat dobro? Vždyť jsem tu četl, že mu Britové vypálili jeho týpí vesničku a on se žene za pomstou -> stejný motiv jako měl Ezio.
  • Vše vypadá velmi zajímavě a moc se mi to líbí, teda až na ty námořní bitvy. Lodě plující rychlostí motorových člunů se mi zdají moc. Tohle není arkáda, tohle je Need for Ship.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit