Přejít na výpis diskuzí
E3 2012 rozhovor: Assassin's Creed III - o lodích a lidech
16.6.2012 | Redakce Games.cz
51 příspěvků
-
Filmaři taky čerpali z knihy a asi tam něco viděli, jinak by nenatočili ten film. *4*
-
Nemůžou čerpat z knihy tam nic neuviděj. Spíš myslel, to moře, ty námořní bitvy, třeba i bouře a tak prostě.
Jinak co se týče Connora tak jak bylo řečeno, nebudu ani já tak skeptický a myslím, že se bude lišit. Bude přece zabíjet obě strany, prostě tam kde jsou templáři. U ostatním bylo jasné na které straně jsou tepláři, zde ne... -
Co má společnýho alternativní podání historie s tím, že řadové plavidlo je zde prezentováno jako něco, před čím bledne závistí i Superman? To v AC univerzu vymysleli nadupaný lodní pohony už ke konci 18. století? Řada lidí si uvědomuje na co si AC hraje, ale jde taky o atmosféru a uvěřitelnost a pokud kolega ve videu prohlásí, že jsou pyšní na to, jak se snaží zmapovat období americké války za nezávislost jako jediní ve svým žánru a pak náhle se vytasí s námořní bitvou, která ruinuje pocit, že by člověk byl s daným charakterem v 18. století díky pseudozpracování, potom je kritika v tomhle směru na místě. Tak kurňa v předchozích dílech si piplají třeba Řím, aby byl ve hře co nejautentičtější a potom přijdou s nármořní šarvátkou na historickém pozadí, která je k smíchu....
-
"...if you look at the demo, its a pretty believable forest..." with pretty unbelievably stupid A.I. ...
-
Reálné na centimetr přesně a lodě s rychlostí skoro až dnešních aut je trošku rozdíl, ne? To už tam rovnou můžou třeba přidat meče o velikosti 3 dospělých postav, vždyť jde hlavně o zábavu, ne? Nebo by z toho mohli udělat 3rd person shooter..
-
To Ezio byl ke konci taky jiný než na začátku dvojky. Já jen zatím nevidím, že by jeho motivy byly razantně jiné, než u Ezia. A v rozhovoru říká, že se bude od Altaira a Ezia hodně lišit.
-
Ad pomsta: pomsta byla Eziuv motiv, tenhle chce spravedlnost - rikaji oficialni prameny. Navic je v rozhovoru recene, ze na konci bude Connor trosku jina postava, nez na zacatku.
-
ono takový bude na startu podle mně. prožijeme celý jeho život a on tam říká že na konci bude úplně jiný než na začátku
-
kriste pane oni tam dají zajímavý prvek a vy zase nadáváte že se vám to nelibí předtím nadáváte na Ameriku a ted už vám to nevadí co tomu dát šanci a pořádně si to zahrát než začnete kritizovat ? ono je to sice hra na historickém základě ale není to HISTORICKÁ HRA je to alternativní historie konspirace a podobně a jde o to aby to bylo zábavné a zapadalo to ne aby to bylo realistické na centimetr přesně
-
Hmm, čerpají z filmu Master & Commander. Neměli by spíš čerpat z jeho knižní předlohy? A že je Connor neutrální a chce konat dobro? Vždyť jsem tu četl, že mu Britové vypálili jeho týpí vesničku a on se žene za pomstou -> stejný motiv jako měl Ezio.
-
Vše vypadá velmi zajímavě a moc se mi to líbí, teda až na ty námořní bitvy. Lodě plující rychlostí motorových člunů se mi zdají moc. Tohle není arkáda, tohle je Need for Ship.