Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Díky! Výbornej rozhovor, tohle prostě bude pecka.
    • Orthank
      Souhlasím, a už se těším na pokračování rozhovoru.
      • Pripojuji se, paradni rozhovor. Palec nahoru
  • nepamatuju, kdy mi naposled uteklo 14 minut života takhle rychle *1* ... parádní práce
  • Nevie niekto čo za hru (teda ak to je hra) to má vyobrazenú Fargo na stene ?
    • Myslíš ten normální obraz? *1*
  • Na Wasteland 2 jsem zvědav, sice jsem jedničku nehrál (v době vydání jsem byl tak akorát ještě v lůně), ale i tak jsem zkouknul pár videí a je na tom znát, z čeho vlastně ten Fallout vznikl. Brian Fargo je opravdu rozumný člověk a osobně mu věřím. Takovéto hry jsou potřeba, protože těch, co za něco stojí, je jako šafránu. Držím palce a přemýšlím o pre-orderu (jen to datum Oct 2013 mě trošku děsí) *4*
  • MickTheMage
    Dakujem za vyborny rozhovor. Fargovi treba zase podakovat za kopec dobrych hier, a dve vyborne (mimo RPG) Star Trek adventury, ktore su velmi slusne i v dnesnej dobe. Ale, ved tie krabicky co ma v kancli hovoria za seba :)
  • Bomba rozhovor, diky za nej. A pls honem vydejte i tu druhou pulku ;-)

Co se tyka Wasteland 2, tak tam to proste spatne dopadnout nemuze. Pokud na tom delaji takovyhle nadsenci, nikdo je zbytecne nestresuje, a navic maji prubeznou odezvu od budoucich hracu, myslim ze je to kombo ktere musi vyjit.
  • smejki
    Děkuji, děkuji, děkuji!
  • No, nevypadá to, že by říkal nebo dělal něco jiného, než devs Grim Dawn...čili tohle asi bude v budoucnu "kickstarterovská" klasika :)
  • Na video jsem zatím nekoukal ale jen nadhodím ohledně Wasteland 2- Studiu InXile Entertainment přeju jenom úspěchy, Hunted mě neuvěřitelně bavil a překvapuje mne jak moc podhodnocené to bylo, Bard´s Tale byl také skvělý. Ale u Wasteland 2 se trochu obávám aby to nebyl onen pověstný hřebíček do rakve tohoto schopného studia.
  • holec89
    Diky za paradni rozhovor. Jedno rypnuti, kvuli teto fotce se cekalo s vydanim videa ?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit