Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • interplay - http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/historie-hernich-spolecnosti-interplay-1
    • Paul_cz
      Díky za link, výbornej dokument. Hlavně ten poslední díl, když je vidět že Interplay byl u záčátku Blizzardu, Bioware, Treyarchu..
      Škoda že to tehdy Fargo neustál.
  • Výbornej rozhovor. Dost rozdíl oproti těm PR kecům co musej papouškovat ostatní.

Nešlo by udělat něco s kvalitou? Nevím jestli to vzniká kompresí, ale to informace "HD is on" je spíš k smíchu. Rozumějte nevadí mi že to není v HD a kvalita videa je celkově zoufalá. Obsah je to hlavní, ale to že mi říkáte že to v HD mam... :D. No offence.
  • Když je pan exkorporát Fargo dneska tak lidový, určitě by mu nevadilo, kdybych ho coby zástupce lydu navštívil a učinil odběr všech těch jeho luxusních krabicovek, co měl při rozhovoru vyrovnané za sebou. No co, stejně už si s tím nehraje. Něco by si pak možná ode mě mohl koupit na Ebay zpátky. *1*
    • Inquisitor
      Z toho by šílený korektor, opravdu zešílel :)
      • USER47
        Z tý čárky v tvým příspěvku taky:).
        • Kam se vlastně poděl? Dostal permanentní ban? *1* *1*
          • deridon
            levis na takové hlouposti nemá čas
    • Zástupce lYdu... běž zpátky na základku a nemysli na hry...
  • czechtek
    Skvělé! moc se těším na další video *14*
  • Robotron3
    Opravdu parádní rozhovor a skvělá práce!
  • Corvus
    Absolutně nejlepší interview z herní scény, co jsem v posledních měsících viděl. Brian vypadá na naprosto pohodovýho a chytrýho týpka. Dělat s ním musí být radost. Rozhovor mě opravdu nadchnul a nemůžu se dočkat další části. Díky! Kdyby vyšel podobný rozhovor s Chrisem Avellonem o Planescape: Torment, to by byla také pecka!
    • Cahir
      S Avellonem vyšel zajímavej podcast. Moderátor má sice podivnej přízvuk ale dá se to: http://ebspodcast.blogspot.it/2012/06/emergency-broadcast-system-17-interview.html
  • life28
    dik za rozhovor, super reč...som zvedavý na Wasteland

titulky inak nepresné a to hýbanie kamery *7* ...a tá zbytočná grafika vám len zabrala čas
  • Diky moc, paradni rozhovor. Uz aby byla druha cast rozhovoru :)
  • Supr rozhovor, urcite bude zajimat nejen domorodce ;)
  • Horsi titulky sem jeste asi nevidel.
    • Ma pravdu, v jednu dobu je biele pozadie a titulky sa s nim upne zleju. Bud vacsi okraj ciernej v pisme, alebo zlte pismo. Anglincke ked sa poklada otazka a mozete to smerovat aj na zahranicne weby. Inak fajn rozhovor
    • ucho
      tak to jsi toho ještě moc neviděl :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit