Přejít na výpis diskuzí
E3 2012: záznam z tiskové konference EA
4.6.2012 | Redakce Games.cz
88 příspěvků
-
Me furt nejede chat, ani po refresh stranky. nevite co s tim?
-
EA CoD,jak prekvapive.Aspon ze to vypada hezky,kdyz uz nic jineho.
-
Podla mna keby takto vyzeralo CoD ako teraz ukazali MoH, tak to CoD preda 10mega za 10 sekund :)....
Podla mna je EA zatial paradna, 100x lepsia nez MS, a mozno to bude celkovo pre mna najlepsia konferencia E3...ja som zatial maximalne spokojny, a to este nebol Crysis ani NFS.
Nejak az moc sa mi ta EA lubi, divne :D... -
zatim vážně docela zíív
-
-
U tebe mi už přijde, že tě vážně nejde uspokojit. Radši si dej další playthrough Grimrocku/Zaklínače 2/Limba/ whatever.
-
-
bude stačit Bioshock Infinite a Dishonored. Ony se dělaj i dobrý hry, ne že ne, ale BF3 a jeho klon snad neuspokojí ani tebe..
-
-
Neuspokojí.
Ale ty zníš jako by jsi neměl žádnou naději. Ale tak aspoň ty dva místně uctívané zázraky. *3* -
-
mít naději se nevyplácí.. Tak snad ejště není všem dnům konec a EA třeba představí nějakou novou IP, ne? Studií nakoupilo dost.
btw dole říkám, že se mi ukázka DS líbila :) -
-
Sorry, to jsem přehlíd.
Jo, mě docela taky.
-
-
-
-
-
-
Další Medal of Honor? Sem si říkal že už dlouho nikdo neudělal válečnou hru.
No aspoň to není tak hnusný jak Black Ops. -
CoD: Battlefield! CoD: Medal of Honor!!! *14* *14*
(seriozne, zatial tam nebolo nic zaujimave, okrem Maddenu, ktory je ale zaujimavy len pre Americanov. A Sim City....) -
All dem lies about Swtor.
-
http://youtu.be/e-LE0ycgkBQ
:)) -
DA3 by nemusela byt klidne at to je pozdeji protoze co prevedli s ME3 a DA2 (oboji zabavne ale slibili toho moc a nedodrzeli skoro nic)tak BW uz neverim (urcite tam budou kotouly :D)
-
Mogwai - Auto Rock ♥
-
-
To je zatím jediná kvalitní záležitost z celý E3.
-