Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Aby mě tu někdo nenapadl za antisemitismus - vůbec nemluvím a NESOUHLASÍM s masakrem II. sv. války."

Jaký masakr máš na mysli?
  • Zalez ty etikářský ho*no...

Doufám, že to pro panáčka bylo dost slušný.
  • Anebo jak argumentuje "inteligent" - nadávkama. Jsi k smíchu, zabal to.
  • Moc se mi nelíbí časovým psun do čím dál víc futuristických bestií. Na generals se mi líbilo, realtivně soudobé zasazení s některými hi-tech věcičkami, ale ne přehnanými.

Konec konců, kdo ví co už mají amíci v arzenálu, vždycky když vidím nějaký dokument o jejich "současných" udělátkách, tak se jen hrozím toho, jakou novinku (o pár tříd výš) používají/vyvíjí teď v režimu top secret. Už jen ta údajná likvidace bina ládina. Tak tam ty svoje vrtulníky okamžitě schovávali a vraky ničili dřív než mohl někdo něco vyfotit nebo natočit.
  • MACHOgejmr
    „Teroristická GLA byla v původních Generals tvořena jenom arabskými vůdci, což některé lidi urazilo. Tak jsme se to pokusili napravit. GLA je teď frakce multikulturní, aby urazila všechny,“

:D :D : D
  • jan.pospisil.35
    StarCraft a Dawn Of War 2 bych moc nesrovnával. Vypadají sice na první pohled podobně, ale hrajou se uplně jinak. A tomu jsou prizpusobeny i pohyby jednotek.
  • Tilwaen
    Podle mě tedy byli vrcholem Tiberian Sun a Red Alert 2.
  • Tilwaen
    XorxoxTalarius: S Tvým názorem se plně ztotožňuji.
  • Tilwaen
    Jen poznámka pod okraj - taky by se mi nelíbilo, kdyby přišla jakási třetí strana s tím, že stát, ve kterém celý život žiji, tímto "dává" někomu jinému a já ať se odsunu jinam.

Ani Izraelci, ani Palestinci nejsou bez poskvrny a těžko soudit, kdo má na co větší právo, ale...
  • Jak říkám, jsi fanda, který si nechce vytáhnout hlavu z pr*ele. C&C by mělo být a věřím, že je, vnímáno především jako univerzum RTS strategií, ne být spojováno příběhem původního C&C, který ostatně hráče při hraní i takové Red Alert série ani nemusí zajímat. Tohle nepochopitelný lpění na "jméně", který v očích některých citlivých pantátů s bolestí u srdce musí definovat "puntičkářské základy" (jakože Generals definuje právě ty zákonistoti série i tím jménem, třebaže to není příběh) jsou opravdu k ho*nu. AC zrovna není dobrý příklad, protože to je úplně stejná platforma pro podobně nepochopitelný ubrečence. Black flag je právě příkladem, že není důvodu ho z AC univerza vynechávat. Proč? Protože bude pojednávat o ničem jiným než renesanční itálie a středověké Levantě a nebude se skákat po střechách? Že se nedostává nějaké role "zabijáka"? To se přece nedostává od prvního dílu, naopak má AC značka i jiné atributy jako vesměs historické pozadí a základy odvěkého konfliktu mezi pseudo Templáři a celosvětovou skupinou zabijáků se sci-fi pozadím celého lidstva. To sérii AC umožnuje příběh a hratelnost do jakéhokoli zasazení.

Tyhle debilní snahy o "odškodnění" daných sérií od některých opravdu ničím horších dílů jen proto, že příslušným šaškům nesedí z osobních důvodu, nejsou ve výsledku žádnou dogmaticky stavěnou odpovědí celé komunity, naštěstí. Svědčí jen o nerozhledu a zakomplexovanosti lidí, kteří to ještě schovávají za "jádrové" fanouškovství. Ale upřímně, jejich neschopnost se na to podívat střízlivě je až zarážející, zejména v případě Generals...
  • Tilwaen
    Pro mě byl RA3 v porovnání s dvojkou dost zklamáním.
  • A ve Firsth Decade neni generals, že ne? *7* A Act of War si dneska už nezahraješ pokud nemáš 12 let starý OS (XP) a nebo neznáš nějaký zázračný prostředek na hraní této hry.
  • XorxoxTalarius
    Napsal jsi vylozene perlicku "prosazování opačného názoru považuju za žblet hodný blbců...", ovsem vzhledem k tomu ze se potrebuju udrzet vzhuru ti odpovim.
    Pribeh je skveli a nikoliv divny. A RA 2 navazuje na RA v tom ze vyhraji spojenci, ovsem pokud by jsi hral (a dohral) RA za rusy, tak by jsi vedel ze se tam objevi Kane a na konci kampane Stalina zastreli a ze Sovetskeho svazu vybuduje Bratherhood of Nod, tedy RA je prequel pro prvni C&C. Proto se v nem za GDI vylodujes v Evrope :) Pribeh a universum je daleko komplexnejsi a proto mne jako milovnika tohoto universa boli u srdce co se snim nasledne stalo.
    A Generals nenavazuje nikde a nicim, tak to proste je. Je to to same jako by Relic udelal Company of Heroes: Brothers from Heaven a jednalo se o valku z blizke budoucnosti kde by jsi ovladal pouze jednu jendotku a tu by jsi ruzne modifikoval, ovsem ostatni veci by zrusil. Na stejny problem si stezuji hraci Assasin Creed, jelikoz jim v pripade Black Flag bude de facto servirovana uplne jina hra. A presne tim Generals jsou, jsou hrou ktera tam proste nepatri. Hraje se jinak, ma jine zakonitosti a ani pribeh tam nepasuje. Cimz netvrdim ze by to nebyla dobra hra od Westwoodu, ale proste to neni Command & Conquer (ikdyz to splnuje pozadavky toho jmena).
  • Což o to. Jen mě neustále dojímá ono soudcovství místních amatérů. Plačky nad tím, že Generals si nezaslouží označení C&C považuju jen za zbytečný nostalgický střiky jedinců s neschopnosti si trochu vytáhnout hlavy z řitě. Měl jsem za to, že C&C jako obecné RTS univerzum má trochu víc hratelnostních i mechanických znaků, než aby musel vyloženě a jedině stavět na divném příběhu Nodu a GDI. Ostatně nějak nesledávám rozdíl mezi Red Alert sérií (druhým dílem zvláště) a Generals. Generals možná nějak extra nenavazuje a ať už to bylo vymyšlený s jeho vývojem jakkoli, v tomto případě stále nevidím jediný důvod, proč by neměl do C&C sféry celkově nenajít svý místo a ano, prosazování opačného názoru považuju za žblet hodný blbců... *13*
  • ano otočí se na míste a to mi vadí, když je to sci fi auto a ma 4 kola tak se taky nebude točit na miste. A taky letecke jednotky se točí na miste. Nesnaž se to nejak logicky zduvodnit je to proste odflakle a podrizene rychle hratelnosti.
    A animace marinaku jsou taky trapne vzdyt cupitaji a poskakuji (opet podrizeno rychle hratelnosti). Zahraj si dawn of war 2 abys videl jak muze vypadat animace vojaka v power armoru v strategii
  • Ale to vime, proc je destabilizovany. Protoze soucasne se vznikem Izraele dostali Palestinci nabidku na svuj vlastni stat. To odmitli s tim, ze chteji bud vsechno, nebo nic. No a tak maji uz pres 60 let hov*o. Kdyby misto kalasnikovu a tech nesmyslnych pokusu zahnat izraelce do more vzali do rukou lopaty a krumpace, mohli se mit taky dobre. Staci se podivat do Izraele, co dokazali za tu dobu vybudovat.
  • Co je divného na tom že se scifi auto otočí na místě? k tomu stačí aby se levé kola otáčely na druhou stranu než pravá (jako tank) a je to, to přece není žádný problém...
  • XorxoxTalarius
    Jeste jsem zapomnel ze Westwood delal naposledy na RA2. To co vyslo po tom uz neni prace Westwoodu
  • XorxoxTalarius
    Tak ty jsi to rozseknul teda, ale aspon jsi mne pobavil kdyz uz nic.
    A kdyz mas takove silne argumenty, tak jestli pak vis ze sami Westwoodi nechteli davat Generalsum C&C do nazvu jelikoz se to hraje jinak a nema s C&C univerzem nic spolecneho? Ovsem EA tvrdila ze by se to neprodavalo, tak to museli povine pojmenovat C&C.
    A ted mne nech hadat, tvoje dalsi argumentace bude neco s daleko vice blbci :)
  • Teoretik guma v akci. Prý "nemá právo nosti označení C&C... " - aneb subjektivní teoretické lejno, které se urodilo v nějaké subjektivní pseudoteoretické palici jednoho ocasa z téhle republiky, postavený na odlišným systemu managmentu zakladny a příběhu, a už to nemá "právo". Blbec, opravdu to tu je jen samý názorový blbec...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit