Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Command & Conquer je věrná generálům
27.6.2013 | Miloš Bohoněk
70 příspěvků
-
Bylo by zajímavé uvést čísla českých kolaborantů. .. Jen si vzpomeň Veskoslave jak ta Vaše slavná národní elita hajlovala v Národním divadle. Češi stejně jako Slováci -kam vítr, tam plášť
-
Ked nevies preco to tak bolo a pises to chujoviny tak si chod dostudovat dejepis, ale nie z ucebnice z ktorej si sa ucil doteraz :D .
-
Mě k zavržení novýho CaC stačí jedna 3 slova - "Free to play" obvzlášť po free to play věcech jako Age of Empire Online, Settlers Online apod.
-
CaC 3 se vyvedly v ramci mezi docela dobre, to 4 byl pru*er
-
Tiberium uplne znicili CaC 4 a tou MMO s**ckou, takze zbyvaji jen generalsi a svet red alertu.
-
Generals a Tiberium Wars+ Kane´s Wrath právě přinesly zašlou slávu RTS žánru C&C:)
-
Me naopak Generals z cele CaC serie bavilo nejvic, hned za tim red alert.
-
C&C je serie na ktere jsem vyrustal, nejvice casu jsem stravil asi u Tiberian Sun, po LANce skirmish to byla parada, nebo i proti PC. Pro me osobne nejlepsi dil. Generals jsem nikdy na chut neprisel, uz to nebylo ono, atmosfera C&C her se uplne vytratila. "Nove" C$C Tiberium Wars nestoji ani za rec, pokud se nebudem bavit o Jennifer Morrison *14* http://pnmedia.gamespy.com/screenshots/pcnc/45668818.jpg
-
me like
-
Hra mě může jenom překvapit:) Nic jiného. Po fiasku, jak zničili naprosto nové Tiberium ale opčekávám úplné herní dno, tudíž všechno ostatní bude menší zázrak:)