Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Command & Conquer je věrná generálům
27.6.2013 | Miloš Bohoněk
70 příspěvků
-
Co to meleš SC jednotky se normálně animujou nehledě na různé animace smrti mariňáků vybuchují odletají jim nohy, leptá je kyselina hoří atd. zrovna tak letecké jednotky se krásně animují a plynule otáčejí: http://www.youtube.com/watch?v=3ufG_ONywGE
-
Ale plosimtebe...
-
to víš tohle frčí na PC na konzolích si hraj svýho mária a Fifu
-
Jestli je to ve stylu Generals, tak mne to nechava chladnym, ta serie nema pravo nosit znaceni C&C ...
Peace through Power! -
Choď sem častěji, prosím.
-
vypadá to perfektně. Je zo toh cítit atmosféra z předchozího dílu, jenže kámen úrazu je F2P. Raději bych si koupil krabicovku a hrál si jí jak potřebuju stejně jako doteď předchozí díl s datadiskem.
-
Aj tvoj tata si myslel ze si mrtvej ale neprekazalo mu to v tom aby ti zasuval do riti nekrofilny pedofil jeden ! Nezabudni si dnes oholit ritku pridu k vam predsa otcovi znami z hospody U stareho uchyla
-
v ziadnom c&c nebol pop limit jediny limit v generals bol engine ked clovek postaval 100 comanche tak to sekalo ako prasa
-
Stejně nejlepší c&c byli první dva díly.
-
Vypadá to krásně, co si budeme povídat...ale už od dob starých Generals mě trochu irituje ten zoom. V dalších dílech se to ještě zhoršilo. Bohatě by stačilo, kdyby šlo odzoomovat na úroveň, řekněme, Red Alert 2; to by se to hrálo *4*
-
Fakt nerad bych to odsuzoval takhle brzo, ale máš pravdu, EA neumí udělat normální F2P model. Na druhou stranu, AoE i Settleři jsou spíš vymakaný webovky, tak snad se budou u "AAA" titulu snažit víc ho protlačit.
-
Docela by mě zajímalo jestli tam je nějaký populační limit. Resp. jaký je max počet jednotek na mapě. V původních C&C Generals snad ani nebyl nějaký populační limit a jestli ano, tak jsem se k němu nikdy nedostal. Každopádně to vypadá slibně a jsem zvědav na to, co nám předvedou. :) Po Rome 2 se jedná o nejočekávanější strategii roku (alespoň pro mou osobu). :)
-
V total waru to chce vypnout kameru jen v okolí jednotek a pak jde většinou odzoomovat dostatečně.
-
Strategie ještě nekdo hraje jo ? Já myslel, že je to už mrtvej žánr..
-
mely ty jednotky i animace, treba letecke jednotky nebo auta delaly manevry nebo se jen otočily o 180 stupnu jako ve starcraftu?
-
tím "trpí" i starcraft 2, company of heroes 2, serie total war, proste skoro vsechno krom supreme commanderu a možna wargame
-
Beďare, život i real-time strategie jsou otázkou priorit. Pro mě je nejzásadnější to, že se C&C hrálo jako slušné C&C, ne jako zředěný zmetek. A co se kamery týče, nemohu říct, že bych ryl nosem v zemi a že by mi vadila. Žádný SupCom, ale dobrých 20-30 jednotek (teď myslím tanky, humvee a vrtulníky, ne pěšáky) se mi tam pod rukama mydlilo. Ale víš co - šlo o krátké demo.
-
Opět v článku chybí základní (a pro mě dost důležitá) informace - co taky chtít od tiscali že?
Takže se zeptám zde a doufám že mi to autor objasní - od Tiberium Wars tato série trpí nemožností pořádně odzoomovat a mít alespoň nějaký přehled na bojišti, protože to že uvidím 5 krásně vymodelovaných tanků je sice hezké, ale po praktické stránce naprosto k ničemu... -
Nevěřil jsem, že to řeknu ale začíná se mi to líbit a začínám se i těšit!
-
dejte mu nekdo ban za offtopic a spam