Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Ryse: Son of Rome vypadá pěkně, ale dutě
12.6.2013 | Miloš Bohoněk
56 příspěvků
-
Tyvole to dabuje Vin Diesel? :)
-
Ale tak proč ne, kdyby to bylo v bundlu s konzolí, tak si to klidně a docela s chutí zahraju. Ale dát tomu za plnou cenu přednost před nějakou trochu promakanější hrou, to asi ne...
-
-
A všichni už zase po 5minutách víme jaká full hra bude......, ale je to tvůj názor.
-
-
Myslim ze je to jednoducha hra zacilena na mladsi publikum, ale vypada to velmi dobre. Tesim se, az si v podobne grafice zahraju neco "normalniho" *1*
-
Jestli takhle pěkně bude vypadat husitské RPG od Dana Vávry, tak budu happy. Pro mě je tahle hra jen demonstrací vizuálních možností CryEngine na next-gen konzolích.
-
problém QTE není ani tak nějaké "přerušení comba," ale to naprosto debilní zpomalení, kdy hra poslušně čeká na reakci hráče, ve chvíli kdy vyskočí ikonky "A, B, X, Y"
-
-
musim říct že mě quick time event (nevim jestli to píšu dobře) u většiny her nepřipadá moc vhodný. Proč je používat na dokončení komba? pokud se vám kombo podaří tak přeci nejni jedinej důvod jeho závěr zpomalit a honem hledat co dalšího mám zmáčknout. ale musim říct že by se mi líbilo kdyby byl použit například při překvapivém přepadení kdy by rychlá reakce rozhodla o tom zda útok vykryjete nebo nebo vás protivník zraní či srazí na zem po této akci by pak souboj probíhal normálně kombinací utoků úskoků krytí atd.
-
Navíc je v každém souboji, v některých dokonce dvakrát.
-
A to radši nemluvit o facepalmu, který následuje hned po netrefení správného tlačítka. (Jo, novej Tomb Raider byl na QTE peklo, který se jen tak nezapomíná) :-)
-
-
Omaha beach po anticku *7*