Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Ryse: Son of Rome vypadá pěkně, ale dutě
12.6.2013 | Miloš Bohoněk
56 příspěvků
-
Na slapoty v pisku nezbyl vykon? Dost to kazi dojem.
-
Takze situace stejna jako s minulou next-gen - je to porad stejne blby, akorat to ma zase o trochu lepsi grafiku. Nejak se nam herni vyvojari toci v kruhu vylepsovani grafiky, ale snaha o pridani nejakyho zajimavyho prvku celkem zadna.
-
-
Hlavně že tam jsou zas ty poděl... nevím jak to říct odoborně time tlačítka ! *1* *1*
-
-
Myslim ze je to jednoducha hra zacilena na mladsi publikum, ale vypada to velmi dobre. Tesim se, az si v podobne grafice zahraju neco "normalniho" *1*
-
Je normalni, ze ve vlne, kde bezi i hrdina, vsichni popadaji kvuli zasahu sipu a hrdina bezi dal, a jeste se stihne zastavit a podivat se na zasazeneho kolegu?
-
-
tak ono uz celkom haluz bola v tom E3 videu aj to ze zatial co obrancovia na nich strielaly z hradieb sipy, rimania to v pohode dohodili kopiami. Nuz co olympionici.
-
tjn.. takové věci vadí i mě.. liberálnímu hráčovi.. bylo až děsný jak se zastavoval na tý pláži.. jako by se tam přišel jen kochat... uplně mě to vždycky štve.. v tu chvíly by měl běžet a ne se kochat.. je to jako když ve se hrdina blíží ve filmu nebezpečí ale při tom dělá spoustu jinejch věcí než že by utíkal o život... takovej ten pocit "tak už utíkej ty ko*ote"
-
-
Na me valna vetsina predstavenych next gen her pusobi jako snaha nabidnout konzolistum grafiku ktera byla dosud vyhrazena PCckarum na full ale nic vic. Z vyjimkou BF4 zadny naznak zapojeni destrukcniho modelu do herniho prozitku a o pokrocile AI uz vubec nemuze byt rec. Spousta hezkych tvaricek ale blbych jako sumici trava. Co se tyce technicke stranky her tak za me zklamani. *6*
-
Jestli takhle pěkně bude vypadat husitské RPG od Dana Vávry, tak budu happy. Pro mě je tahle hra jen demonstrací vizuálních možností CryEngine na next-gen konzolích.
-
COD v Římě. To je celé.
Posun v něčem jiném krom grafice se asi nedal čekat. Nechtějí se asi dávat práci si AI anebo by to nemělo smysl pro dané publikum. -
-
presne. Nevym jestli to bylo zrovna cod nebo moh ci batlfild, ale jak se vylodili porat se to spomalovalo a jako bych to uz hral vylodeni v normandii si snad vzali i ty skripty tam a zvuky jen kulky nahradili sipama a dela katapultem *9*
-
-
Jo jinak mimo, ale na Steamu je Rome Total War Gold Edition za 1 Euro:)
-
-
hm na to my z poslední paysafecard chybí přesně 8 kč :D to nase..... :D mám tam asi dvacku xD
-
-
Hezké. Ale nějak mi nesedí ti barbaři k takovému vznešenému městu. Jediné že by šlo o znovudobytí města:)
-
-
Barbar je kdokoli kdo neni riman. Treba Partha neo Egypt.
-
-
Pozor, barbarové nebyli Egypťané od roku 66 př. n. l.. Stali se totiž obyvatelé Římské říše a to pak nebyli už barbaři:)Nesedí mi k nim ty primitivní zbroje a zbraně. Takové nádherné město a mají takové odrbané vojáky? Podle mě město vyplenili a teď se ho Řím snaží znovu dobýt.
-
-
-
No já nevim, mně ta grafika zas nijak oslnivá nepřijde...
-
-
Co vy by jste v dnešní bodě chtěli? u každý nový hry přelomovou grafiku ze který si sednete na zadek a dlouho nevstanete?
-