Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 dojmy: Ryse: Son of Rome vypadá pěkně, ale dutě
12.6.2013 | Miloš Bohoněk
56 příspěvků
-
Omaha beach po anticku *7*
-
problém QTE není ani tak nějaké "přerušení comba," ale to naprosto debilní zpomalení, kdy hra poslušně čeká na reakci hráče, ve chvíli kdy vyskočí ikonky "A, B, X, Y"
-
-
musim říct že mě quick time event (nevim jestli to píšu dobře) u většiny her nepřipadá moc vhodný. Proč je používat na dokončení komba? pokud se vám kombo podaří tak přeci nejni jedinej důvod jeho závěr zpomalit a honem hledat co dalšího mám zmáčknout. ale musim říct že by se mi líbilo kdyby byl použit například při překvapivém přepadení kdy by rychlá reakce rozhodla o tom zda útok vykryjete nebo nebo vás protivník zraní či srazí na zem po této akci by pak souboj probíhal normálně kombinací utoků úskoků krytí atd.
-
Navíc je v každém souboji, v některých dokonce dvakrát.
-
A to radši nemluvit o facepalmu, který následuje hned po netrefení správného tlačítka. (Jo, novej Tomb Raider byl na QTE peklo, který se jen tak nezapomíná) :-)
-
-
povrchna hra pre deti
-
-
Pokud definuješ dítě jako osobu starší 18ti let, což hra bude, tak ano.
-
-
Zachraňte setníka římana:D když si pustíte tohle a třeba scénu z vylodení z medal of honor nebo jakékoliv jiné znázornění vylodění v Normandii, tak je to naprosto to samé. Akorát že v té WW2 edici není tolik zpomalení času. Kruci kdy už vyjde nějaká další pořádná akční řežba z druhé světové na PC???? Chci útočit s bajonetem na zákopy, střihnout si zase misi v tanku, podporovat partyzány v Jugoslávii proti přesile, za rudý ďábly skočit na Arnhem, podporovat tanky u Kurska, taky misi za kulometčíka v He-111 nad Angliíí bych bral... takovejch možností, ale radši vydávaj takovýhle s*ačky...
-
-
taky si myslim že WW2 není vyčerpaná.. Těch věcí co nejsou zpracovaný je fakt moc.. Mě by se líbila zimní válka mezi Finskem a Ruskem atd. Zvlášť na moderních technologiích by WW2 hra byla fakt čupr..
-
-
Valna vetsina amiku o valce mezi Finskem a Ruskem nikdy neslysela a meli by pocit ze si kupuji scifi. Z pohledu prioritnich trhu je WW2 uz mimo. Dnes kdy jsou vyvojari schopni naroubovat hybridni kolimator i na brokovnici ( BF4) si "deticky" neumi strilecky bez techto serepeticek ani predstavit.
-
-
-
Jestli nepůjde nastavit Kinect tak, aby se legionáři vrhli v útok na příkaz "KRLEŠ!", tak to nemá cenu *15*
-
Mně se "líbí" ta rozmanitost nepřátel. Dva modely barbara, jeden dva podobné obličeje. O římských vojácích nemluvě. Paráda no *1*
-
-
to jsou instance, holt nextgen konzole :)
-
-
já nevim.. doma mam Legends of Troy... nejsem velký fanda těhle druhů her ale jak je něco ze starověku řecko-řím tak to MUSIM mít. No jako výlet do starověku to vypadá hezky ale štve mě jak málo je tam volnosti v pohybu a kameře.. jako možná je to jen "na oko" trailer.. ale přijde mi že půlku času tam koukal okolo na to jak něco padá a nebo se koukal někam uplně blbě, nebo se kamera koukala na něj.. a pak teda někdy měl možnost se pohybovat a někoho zabít... Ale co.. možná ž ta část kterou vystřihli mezi normandií a želvou byla zrovna víc o boji a méně o scriptu. Tak uvidíme no.. chci tomu dát šanci.. je to ze starověku... *14*
-
-
co to má společného se starověkem ? :)
-
-
to klikani pismenek aby ste udelali sek bude otravne
-
-
Přečti si článek. Klikání písmenek abys udělal sek není potřeba. Písmenka slouží pouze pro bad-ass momenty a (asi) doplňují zdraví.
-
-
Ale tak proč ne, kdyby to bylo v bundlu s konzolí, tak si to klidně a docela s chutí zahraju. Ale dát tomu za plnou cenu přednost před nějakou trochu promakanější hrou, to asi ne...
-
-
A všichni už zase po 5minutách víme jaká full hra bude......, ale je to tvůj názor.
-
-
Hmm dalsia hra ktoru si zahram na youtube alebo este radsej si rovno pustim Gladiatora a bude to asi rovnako kvalitny zazitok a mozno bude aj rovnako dlho trvat. Toto ma fakt kvalitu akurat ako tech demo a nic viac.
Ostatne mam pocit ze velka cast aktualnej produkcie hier postrada nejaku hlbku a viac napadov. Vecsinou mam pocit ze hlavnemu dizajnerovy skrsne v hlave jedna myslienka a to je tak vsetko. Okolo toho potom nabalia a vybuduju hru, ktora vela krat postrada logiku ale sak co aj tak to nakoniec grafika preda.