Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 se bude opět konat v Los Angeles, bohužel
30.7.2012 | Petr Poláček
76 příspěvků
-
Chudáčikovia... vy musíte ísť zadarmo na výlet do Los Angeles hrať najnovšie video hry na svete *13* Skúste to tam vydržať... budeme vám držať palce.
-
Tak nevim,ale Vegas je 4 hodiny cesty od LA. To zas neni takovy problem se tam podivat,ne?
-
Náhodou .... já když sem byl na služedce tak sem měl hned vedle hotelu celkem dobrou restauraci a každý večer sem si zašel na steak ..... už jenom díky tomu to stálo za to. A když sem se vrátil tak na mě čekala velice pěkná výplatní páska. Je pravda že sem byl každý den 14h v prácim ale co už člověk nadělá.
-
Heleee koukeeej, vy v tom Práglu nebudete uplně normální, viď? ..
To popisuješ málem jak nějaký horor, vzpamatuj se. -
Co by tam taky Vávra dělal, když tam prý nemají záchody *1*
-
JSI: Jinak bys nepoložil tu otázku, protože nikoho jiného, kromě fr3aka, by nezajímalo, jak jsem "na to prosím přišel".
NEJSI: Podle stylu příspěvků, je tam velká podobnost imo. Navíc, když jsem se tě tady ptal poprvé, tak ten tvůj příspěvek na který jsem reagoval náhodou zmizel i se všemi reakcemi na něj.
Nicméně tímhle příspěvkem končím, jestli jsi nebo nejsi fr3ak je vlastně jedno. Jen jsem chtěl zkrátka vědět, zda-li mám tak unikátní schopnost poznat uživatelé podle jejich příspěvků. -
tož zasa ta diskriminacia moraváků, cošpak to chalaniska nemohou udělat v našom brně?
-
No ježišmarja... Ono se to bude ještě rozčilovat, že to musí znova letět do LA :D Co by za to někteří z nás smrtelníků dali, lítat si pravidelně do zámoří (byť za pracovními povinnostmi)... :)
-
V Černé Republice a jako místo konání Chánov? *1* *1*
-
To teda fakt nejsem. Jak jsi na to prosím přišel?
-
Nevím že si stěžujete, kdo by nebyl rád se jednou za čas podívat a ještě k tomu placeně někam do světa? Taky je tu spoustu lidí které zaměstnání drží v jednom městě ;)
-
by všichni dostali po jednom žetonu ne příliš vysoké částky *1*
-
mě právě přijde spíš zajímavý si na místě nějakou tu hru zahrát/vyzkoušet...než jenom koukat na videa nebo číst články...a třeba s WiiU to taky moc elektronicky asi nepude *1*
-
Cožpak ty nejsi fr3ak z MZ? *11*
-
fr3aka?
-
tos zrovna redakci ve ktere pavel prochodil afriku, lukas nejake hory a martin s petrem jsou oba kluci z vesnice moc spravne neodhadnul *5*
-
Spíš se těšili do LV,aby mohli protáčet ruletu a hrát black jack za peníze z donate programu *1* *1*
-
Tady jsou zase všichni chytří jako holič v sobotu, ale v LA by shořeli jak papír. Já jsem se taky těšil spíš na NY. LA už je celkem nudné, ale naděje umírá poslední. ;)
-
Abych pravdu řekl tak E3 by klidně mohla být na netu ... stejně veškerý zajímavý materiál z E3 je elektronický.
-
Daniel Vávra II. zůstává doma, návštěvnost příštího E3 se snížila o celých 85% a tržby EA stále padají...