Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 se bude opět konat v Los Angeles, bohužel
30.7.2012 | Petr Poláček
76 příspěvků
-
Hehe líbí se mi, jak si myslíte, že podobné pracovní cesty fungují :) znám to z vlastní zkušenosti, když jsem psal o hokeji a měl štěstí na zaměstnavatele, kerej mě posílal všude možně (třeba EHT po Evropě, MS v Quebeku, Omsk...) tak jsem jenom poslouchal, jak si užívám... Přál bych každému to zažít, 14 dní třeba někde bejt a den co den se po snídani vydat z hotelu na stadion a pozdě v noci se grogy vrátit do hotelu a tak pořád dokola. Nebo ještě větší libůstky jednodenní akce, třeba LM - večer letět do Linkopingu, druhy den dopoledne trenink, odpoledne trenink, večer zápas, po něm ve stresu psát články třeba na schodech autobusu při cestě na letiště a trada domu, kde si pak jenom vyslechnu "jeeee, ty se mas, tys byl ve Svedsku, jaky to tam bylo??" :))) Věřím, že i na E3 to bude podobné. Jasně, je to lepší než chodit na šestou do Kolbenky, ale na druhou stranu, fakt to není taková prča, jak si všichni myslíte :)
-
Jak se podržtažky těšili na zadarmiko výlet do Nů Jorku a teď pěkně utřeli *1*
-
využívám prává nelitat pozpatku
-
Nahodou jednou za cas se mu neco povede.
-
Pravda, vemte fr3aka. Je dobrej.
-
WTF? Ty si tu znova?!
-
Jindro,kdyby jsi něměl většinou hloupé komentáře,ale takovéto,tak se rád zasměju *3*
BTW: Musím souhlasit,opravdu to tak vyznívá. Co já bych za to dal zajet si do LA *1* *1* -
Tak jsou to měšťáci. Lidé, kteří přírodu znají jen z obálek časopisů a jakákoliv delší chůze je pro jejich zakrnělé končetiny téměř smrtící...
-
ve skyirmu né tam by platily pozpátku
*4* -
Petře, taky jsme mohli příští rok táhnout do Chicaga anebo zpět do malebné Atlanty ;) New York a Las Vegas jsou ty (nej)lepší varianty
-
Myslem, ze otroka muzes delat kdekoliv.. :D :D
-
Tak tak, klidne vam tam budu nosit bagly a nosit kafíčka, když mi taky tenhle "vylet smrti" zaplatite *2*
-
Milá redakce, jestli vás taková prkotina tolik sere, tak stačí říct, já tam klidně pojedu místo vás.
-
Z toho clanku to vyzniva jako kdyby tam zdejsi redakce jezdila stavet dalnice krumpacema *1*
-
A co takhle Brněnské výstaviště? :D Všichni by byli spokojeni
-
No upřímně, můžete být rádi, že se aspoň podíváte někam do světa. Taky to mohlo být třeba v Dolním Brněnci. *1*
-
tedy české :D
-
Mohla by být E3 i v černé republice
-
V autě na Ruzyň jo, zbytek dojdeš pěšky a Atlantic přeplaveš, pohoda.
-
Kolik mínusů = tolik blbců jim posílá prachy "aby přežil web" :))