Přejít na výpis diskuzí
E3 2013 se bude opět konat v Los Angeles, bohužel
30.7.2012 | Petr Poláček
76 příspěvků
-
ale cekala by te tvrda pracet. Musel by si koukat jak ostatni hraji hry a pak je sam hrat. Taky by ses obcas musel zeptat na neco ohledne ty hry. Takze bud rad ze muzes byt doma u PC *4*
-
Kdyby teda zbyl ten jeden volnej flek v autě, tak mi napište. Jsem přátelský a přizpůsobivý. *7*
-
Tak to vám vůbec nezávidím, zničení, i když to bylo na jednom místě, co teprve když to bude takto? Navrhuju soustřeďte se na koment živého vysílání a rozhovory si zařiďte po skypu a je to :D
-
Chudinky, zase do LA :( to je nelidský, soucítím s váma!!!!!
-
Ach jo ja tez *1*
-
A vyhraly jste neco ?*3*
-
Ach bože nezávidím.. ísť do LA a na E3 a chodiť po meste. To musí byť strašné.. nemôžete si to s niekym vymeniť keď to je také strašné? Ja by som to bral.
-
"pracovně" - vystihl jsi to, tímto děkuju trpaslíkům za to, že za nás letos pořídili všechny E3 materiály, zatímco jsme ve Vegas protáčeli na ruletě všechny peníze od čtenářů :)
-
To je info pro nase pravnoucata *3* *1*
-
V roce 2103,uz nebudu na svete,takze me to netrapi :-))
-
opravte si ten rok v nazvu clanku :-D myslim si, ze nikomu nebude vadit, kdyz se v roce 2103 bude e3 zase konat v LA :-D
-
+++ akurat pišem že tomi už bude dosť jedno.
-
Není to spíš 2013 ? *3*
-
neviem ci sa dozijeme E3 roku 2103 :D ale inak mi nejak nevadi ze bude v LA :)
-
E3 2103 to si jeste pockame *1*
-
A tihle co si lítají na výlety do LA (no jistě, "pracovně") tu vybírají peníze od čtenářů na web :D Akorát nevím co je horší, vybírat je, nebo posílat :)